Logo
(038) 222 3525
ElkePlek.nl - accommodaties

5 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang Camping
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Landrust Vakanties

Appartement De Salon - Horssen (Gelderland)

De Salon (onderdeel van Landustvakanties) is een sfeervol appartement, geschikt voor max. 6 personen met in totaal drie slaapkamers voor twee personen, waarvan er één op de begane grond is gesitueerd. Deze kamer beschikt over een eigen ..

Toon het aanbod (2) 6

Hotel Buxus

Villa Buxus - Gasselte (Drenthe)

Deze luxe groepsaccommodatie met hotel voorzieningen zoals privé zwembad & sauna ( opening 2 januari 2018 ) is een sfeervolle uitvalsbasis om samen met familie of vrienden het mooie Drenthe te ontdekken. De accommodatie is momenteel nog in..

Toon het aanbod (1) 32

De Turfhoeke

De Turfhoeke - Gorredijk (Friesland)

Luxe en sfeervolle 5* groepsaccommodatie Friesland. De landelijk gelegen en rookvrije accommodatie is geschikt voor 16 tot 20 personen. U verblijft tussen weiland en water in een gerestaureerde, authentieke, ruim 100 jaar oude boerderij. De Turfhoeke..

Toon het aanbod (1) 20

Landrust Vakanties

Appartement Het Café - Horssen (Gelderland)

Appartement Het Café  (onderdeel van Landustvakanties) is een sfeervol rolstoeltoegankelijk appartement, geschikt voor max. 6 personen. Het appartement heeft in totaal drie slaapkamers voor twee personen, waarvan één op..

Toon het aanbod (2) 6

Stergroep

Beukenhaeghe - Het Voorhuys - Moergestel (Noord-Brabant)

Het Voorhuys is een lichte, ruime accommodatie voor (max.) 22 personen. De grote leefruimte met luxe open keuken en lange tafel heeft twee gezellige zithoeken waarvan één met kachel. Omgeving: Onze accomodatie ligt op slechts een steenw..

Toon het aanbod (14) 22