Logo
(038) 222 3525
Drenthe

221 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang Camping
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Facilteiten Accommodatie
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Camping De Norgerberg

Camping de Norgerberg - Norg (Drenthe)

Wilt u kamperen op een luxe camping in Drenthe of verblijft u liever in een comfortabele bungalow midden in de natuur? Op de Norgerberg kan het allemaal! Door de geweldige ligging dichtbij het dorp en het bos krijgt u op de Norgerberg gegarandeerd he..

Toon het aanbod (21) 12

Vakantiepark Witterzomer

8-Persoons Vakantiehuis (C8) - Assen (Drenthe)

Het vakantiehuis is geschikt voor acht personen en beschikt over een eigen terras. Op aanvraag en tegen betaling zijn huisdieren van harte welkom. Het Vakantiehuis is voorzien van 3 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), badkamer met douche en w..

Toon het aanbod (28) 8

Vakantiepark Drouwenerzand

Bungalow 4 personen B007A - Drouwen (Drenthe)

Slaapkamer 1: 2-persoonsbedSlaapkamer 2: stapelbed Inclusief Attractiepark (Let op openingstijden) 1 hond toegestaan (m.u.v. 08/07-02/09 2022) Wifi Kinderledikant te plaatsen Kinderledikant aanwezig (geen bedlinnen) Kinderstoel aanwezig Vaatwasser Wa..

Toon het aanbod (106) 4

Vakantiepark Drouwenerzand

Bungalow 4 personen B111 - Drouwen (Drenthe)

Slaapkamer 1: 2 persoonsbedSlaapkamer 2: 2x 1 pers. bed Inclusief Attractiepark (Let op openingstijden) Geen hond toegestaan Wifi Geen kinderledikant te plaatsen Kinderstoel aanwezig Wasmachine Berging aanwezig Centrale Verwarming Rookvrij

Toon het aanbod (106) 4

Camping De Norgerberg

6 pers. Kinderbungalow | Norgerberg - Norg (Drenthe)

De 6-persoons kinderbungalow in Drenthe op de Norgerberg is dé ideale vakantiebungalow om volop te kunnen genieten in een unieke omgeving, tussen de bossen en heidevelden. Onze mooie vakantiehuizen stralen door de grote raampart..

Toon het aanbod (21) 6

Breeland Recreatie

Breelandhuizen - Annen (Drenthe)

Voor grotere groepen verhuren wij beide groepsaccommodaties 't Voorhuis en 't Achterom en de daarbij behorende faciliteiten waaronder de 14 slaapkamers.  KenmerkenTot 80 personen't Voorhuis en 't Achterom samenAlle faciliteiten inclusief

Toon het aanbod (3) 80

Vakantiepark Drouwenerzand

Bungalow 7 personen B192 - Drouwen (Drenthe)

Slaapkamer 1: 2 persoonsbedSlaapkamer 2: 3x 1 pers. bedSlaapkamer 3: 2x 1 pers. bedExtra info: Slaapkamer 2 en 3 op bovenverdieping Inclusief Attractiepark (Let op openingstijden) Geen hond toegestaan Wifi Kinderledikant te plaatsen Kinderledikant aa..

Toon het aanbod (106) 7

Vakantiepark Drouwenerzand

Bungalow 5 personen B147 - Drouwen (Drenthe)

Slaapkamer 1: 2x 1-pers.bedSlaapkamer 2: Stapelbed en 1-pers.bed Inclusief Attractiepark (Let op openingstijden) Geen hond toegestaan Wifi Geen kinderledikant te plaatsen Vaatwasser Wasmachine Berging aanwezig Centrale Verwarming Rookvrij

Toon het aanbod (106) 5

Ardoer Vakantieparken

Camping Torentjeshoek - Dwingeloo (Drenthe)

Kom genieten van het buitenleven bij Familiecamping Torentjeshoek in Drenthe. De ligging van de camping is prachtig, aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe. De kampeerplekken zijn heerlijk ruim opgezet en er is ook een ruim aanb..

Toon het aanbod (39) 1

Vakantiepark Drouwenerzand

Bungalow 4 personen B163 - Drouwen (Drenthe)

Slaapkamer 1: Lits-jumeauxSlaapkamer 2: 2x 1 pers. bed Inclusief Attractiepark (Let op openingstijden) 1 hond toegestaan (m.u.v. 08/07-02/09 2022) Wifi Geen kinderledikant te plaatsen Kinderstoel aanwezig Vaatwasser Wasmachine Berging aanwezig Centra..

Toon het aanbod (106) 4

Vakantiepark Drouwenerzand

Bungalow 4 personen B095 - Drouwen (Drenthe)

Slaapkamer 1: 2 persoonsbedSlaapkamer 2: 2x 1 pers. bed Inclusief Attractiepark (Let op openingstijden) 1 hond toegestaan (m.u.v. 08/07-02/09 2022) Wifi Kinderledikant te plaatsen Kinderledikant aanwezig (geen bedlinnen) Kinderstoel aanwezig Vaatwass..

Toon het aanbod (106) 4

Camping De Norgerberg

6 pers. Bungalow | Norgerberg - Norg (Drenthe)

Wanneer u een bungalow voor 6 personen in Drenthe op de Norgerberg huurt, dan geniet u volop in een perfect vakantieverblijf op een prachtige locatie in de Drentse bossen. Onze mooie twee-onder-één-kap vakantiehuizen met 2 ver..

Toon het aanbod (21) 6

Boerenbed nl

De Lange Weide - Drenthe (Drenthe)

Omgeven door bos, zandpaden en een prachtig landschap vind je BoerenBed Boerderij De Lange Weide. Het is ongeveer anderhalf uur rijden vanaf Utrecht. De Boerderij is helemaal ingericht voor kinderen... een waar kinderparadijs! Natuurlijk zijn er heel..

Toon het aanbod (21) 6

Groepsaccommodatie Steenbergerhoeve

De Steenberg - Zuidwolde (Drenthe)

De Steenberg - 10 slaapkamers voor 12 tot 21 personen. Dit is appartement De Hooivakken geschakeld met De Kalverhokken. Hier is een 20 persoons terras. En u kunt gezamenlijk dineren aan 1 grote tafel binnen.

Toon het aanbod (6) 21

Vakantiepark Witterzomer

2-Persoons Luxe Hotelkamer - Assen (Drenthe)

De luxe hotelkamer is geschikt voor 2 personen en bevindt zich te midden van de natuur! Zo verblijft u in de natuur met de luxe van een hotelkamer! De Hotelkamers zijn ruim ingericht, voorzien van boxspringbedden, badkamer met douche en toilet en een..

Toon het aanbod (28) 2
<<
Vorige pagina
1 / 15
Volgende pagina
>>