Logo
(038) 222 3525
Friesland

38 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Omvang Camping
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Facilteiten Accommodatie
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Nieuw Allardsoog

Fazant - Bakkeveen (Friesland)

Vanwege COVID-19 verhuren wij onze lodges nu ook met minder kamers voor kleinere gezelschappen en families. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Lodge de Fazant biedt plaats aan 28 personen. Deze lodge beschikt over een moderne keuken, bar ..

Toon het aanbod (3) 28

Recreatiecentrum Sondel B V

Bungalow 27 - Sondel (Friesland)

Bungalowpark Sondel Bungalowpark Sondel bestaat uit 40 luxe bungalows, waarvan een groot deel, het gehele jaar door, beschikbaar voor de verhuur. De luxe 4, 6 en 8 persoons bungalows zijn allen voorzien van vaatwasser, magnetron enz. Sommige zijn voo..

Toon het aanbod (4) 6

Friesland Campers

G-Type - 2 tot 7 personen - Dronrijp (Friesland)

De G-type campers zijn de campers die vanaf 2015 en 2016 helemaal nieuw in de verhuur zijn genomen. De G-type campers zijn de grootste en ruimste campers van Friesland Campers.Dit zijn de populaire campers onder de families met kinderen in de leeftij..

Toon het aanbod (9) 7

Nieuw Allardsoog

Das - Bakkeveen (Friesland)

Vanwege COVID-19 verhuren wij onze lodges nu ook met minder kamers voor kleinere gezelschappen en families. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Lodge de Das biedt plaats aan 16 personen. Deze lodge beschikt over een moderne keuken, bar en ..

Toon het aanbod (3) 16

De Vrije Vogel

De Binnenplaets - Elsloo (Friesland)

De Binnenplaets Onze groeps-vakantiehuis De Binnenplaets is een plaats waar onze gasten zich snel thuis voelen. Midden in de natuur en omgeven door landerijen, is het een plaats waar u rust kunt vinden. Het is niet voor niets dat wij de Orchidee uitg..

Toon het aanbod (3) 23

Recreatiecentrum Sondel B V

Bungalow 6 - Sondel (Friesland)

Bungalowpark Sondel Bungalowpark Sondel is de ideale vakantiebestemming voor senioren. De 40 luxe bungalows zijn over het algemeen het gehele jaar door beschikbaar voor de verhuur. Alle luxe bungalows voor 8 personen zijn voorzien van vaatwasser en m..

Toon het aanbod (4) 8

Zeil- en surfschool Neptunus

Neptunus - De Kerk - Idskenhuizen (Friesland)

Deze in 1934 gebouwde Gereformeerde kerk is in 1982 verbouwd en gaan dienen als hoofdaccommodatie van Zeilschool Neptunus. Bij deze verbouwing is er een verdieping in de kerk gemaakt zodat er meer mogelijkheden ontstonden. Beneden: Beneden zijn 11 sl..

Toon het aanbod (3) 68

Tusken de Marren

Chalet Meine 4 personen - Akkrum (Friesland)

Gelijkvloerse en energie neutrale bungalow van 70 m² dat geschikt is voor 6 personen. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de keuken vindt u onder andere een vaatwasser. Daarnaast zijn er 3 slaapkamers met elk 1 tweepersoonsbed ..

Toon het aanbod (6) 4

De Zonneroos

De Zonneroos - Munnekeburen (Friesland)

Onze groepsaccommodatie Buitenhuis Zonneroos ligt op 300 meter van de openbare weg aan een semi-verhard pad. Compleet alleen gelegen. De koeien zijn de directe buren. Ons vakantiehuis voor grote en kleine groepen kenmerkt zich door een gezellige, eig..

Toon het aanbod (2) 25

Friesland Campers

F-Type - 2 tot 5 personen - Dronrijp (Friesland)

De F-type campers zijn de opvolgers van de B-type, op het nieuwe Fiat-onderstel met Euro6-motoren en van bouwjaar 2018 campers van Friesland Campers. Het zijn campers met twee enkele bedden op heuphoogte in de lengterichting achterin de camper, die t..

Toon het aanbod (9) 5

Groepsaccommodatie Eureca

Groepsaccommodatie Eureca - Schiermonnikoog (Friesland)

Op korte afstand van veerboot, dorp, strand en duinen vind je in de polder van Schiermonnikoog de sfeervolle groepsaccommodatie Eureca. Een oude boerderij die verbouwd is tot een gezellige en veelzijdige accommodatie voor groepen van tien tot honderd..

Toon het aanbod (2) 100

Friesland Campers

A-Type - 2 tot 4 personen - Dronrijp (Friesland)

De A-type campers zijn zeer jonge campers van Friesland Campers en van bouwjaar 2018 en zijn met de E-, H- en I-types de meest compacte campers van Friesland Campers. Deze campers die voorzien zijn van Euro6 motoren kunnen ook met automaat gehuurd wo..

Toon het aanbod (9) 4

Tusken de Marren

Vakantiehuis Sneekermeer 4 personen - Akkrum (Friesland)

Deze 4 persoons vakantiewoning heeft een prachtige ligging direct aan het water. Op de begane grond van deze prachtige 4 persoons villa bevindt zich de hal met separaat toilet. De woonkamer bevat een zit- en eethoek met flatscreen TV. De open keuken ..

Toon het aanbod (6) 4

De Weyde Blick

Groepsaccommodatie De Weyde Blick - Warns (Friesland)

Heeft u iets te vieren met uw familie of uw vriendengroep? Of wilt u er met z’n allen een weekendje op uit in een omgeving die voor iedereen wel wat te bieden heeft? Dan is groepsaccommodatie De Weyde Blick zeker wat voor u. De accommodatie hee..

Toon het aanbod (1) 20

De Vrije Vogel

Het Hof van Elsloo - Elsloo (Friesland)

Faciliteiten Hof van Elsloo Dit luxe groepshotel ademt de sfeer van de boerderij met oorspronkelijke details. Het Groepshotel is nu voorzien van alle gemakken. De 10 slaapkamers, en recreatieruimte bied plaats aan max. 23 personen. (wij adviseren&nbs..

Toon het aanbod (3) 23
<<
Vorige pagina
1 / 3
Volgende pagina
>>