Logo
(038) 222 3525
Friesland

77 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang Camping
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Facilteiten Accommodatie
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Resort Schierduin

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 10 - Schiermonnikoog (Friesland)

Appartement 10 is zeer ruim en heeft een eigen sauna. Het appartement is modern en luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Een echte relax-suite! Met 69 m2 aan oppervlakte beschik je over alle ruimte die je kunt wensen. De zeer ruime woonkeuken..

Toon het aanbod (32) 4

Friesland Campers

C-Type - 2 tot 4 personen - Dronrijp (Friesland)

De C-type campers, die allemaal van model 2018/2019, zijn de meest compacte semi-integraal (of half-integraal) campers met twee enkele bedden in de lengterichting achterin de camper, die tot één groot, vast bed kunnen worden omgebouwd. ..

Toon het aanbod (9) 4

De Fluessen B V

Schippershuis - Elahuizen (Friesland)

Het Schippershuis is een 55-persoons groepsaccommodatie geschikt voor families, vriendengroepen, zakelijke bijeenkomsten of als trouwlocatie met veel mogelijkheden en privacy voor de gasten. Indeling Schippershuis- Ruime entree met garderobe en toile..

Toon het aanbod (1) 55

Resort Schierduin

Luxe Appartement - 8 pers - nr: 15 - Schiermonnikoog (Friesland)

Appartement Nr. 15 is een luxe 8-persoonsappartement, ideaal voor als je met een groter gezelschap comfortabel vakantie wil vieren op Schiermonnikoog. Met 105 m2 aan oppervlakte is Appartement Nr. 15 het ruimste appartement in het complex. De keuken ..

Toon het aanbod (32) 8

Friesland Campers

D-Type - 2 tot 4 personen - Dronrijp (Friesland)

Voor mensen, die met een compacter, betaalbare camper willen vertrekken, maar alle mogelijkheden en comfort willen, zijn er de D-type campers. Deze campers zijn voorzien van 140PK-turbo motoren, die in 2016 door Ford zijn vervangen na een terugroepac..

Toon het aanbod (9) 4

Tusken de Marren

Vakantielodge Eneva 6 personen - Akkrum (Friesland)

Dit 4 persoons chalet, ook te boeken als wellness uitvoering, ligt direct aan het water. Het chalet bevat een woonkamer met zit- en eethoek, open keuken met o.a. vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Het sanitaire gedeelte heeft een badkam..

Toon het aanbod (6) 6

Resort Schierduin

Luxe Appartement - 2 pers - nr: 134 - Schiermonnikoog (Friesland)

Appartement Nr. 134 is een ruime, moderne en luxe suite voor 2 personen. De suite heeft een oppervlakte van 33,5 m2 en is voorzien van een eigen badkamer, zeer complete keuken en een separate slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Een e..

Toon het aanbod (32) 2

Resort Schierduin

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 4 - Schiermonnikoog (Friesland)

Appartement Nr. 4 is een sfeervol ingericht modern en luxe appartement geschikt voor 2/4 personen. Gelegen op de begane grond van Resort Schierduin met een aangrenzend zonnig terras. Dit appartement heeft een luxe badkamer, de open keuken is van alle..

Toon het aanbod (32) 4

Recreatiebedrijf Gouden Plakje

Groepsaccommodatie Gouden Plakje - Gaastmeer (Friesland)

Deze nieuwe luxe groepsaccommodatie aan het water is geschikt voor 20 personen en is zeer ruim van opzet. De ligging is in Zuid-West Friesland, het merengebied. Er is voldoende plek om gezellig samen te zijn in de twee grote leefruimten met zithoek e..

Toon het aanbod (1) 20

De Weyde Blick

Groepsaccommodatie De Weyde Blick - Warns (Friesland)

Heeft u iets te vieren met uw familie of uw vriendengroep? Of wilt u er met z’n allen een weekendje op uit in een omgeving die voor iedereen wel wat te bieden heeft? Dan is groepsaccommodatie De Weyde Blick zeker wat voor u. De accommodatie hee..

Toon het aanbod (1) 20

Friesland Campers

E-Type - 2 tot 3 personen - Dronrijp (Friesland)

Type E (1-3 personen)De campers van het E-type zijn allemaal van model 2020. Deze campers zijn de ultra-compacte moderne campers voor 1 of 2 (eventueel met 1 kind extra) personen, die een sportieve, luxe, maar vooral zeer compacte camper.Deze campers..

Toon het aanbod (9) 4

Resort Schierduin

Luxe Appartement - 5 pers - nr: 127 - Schiermonnikoog (Friesland)

Appartement Nr. 127 is een modern en luxe appartement voor gezelschappen tot 5 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 65 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Appartement Nr. 127 is voorzien van een luxe badkamer, een keuken met onde..

Toon het aanbod (32) 6

Resort Schierduin

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 3 - Schiermonnikoog (Friesland)

Appartement Nr. 3 is een modern en luxe 2 tot 4-persoons appartement voor een comfortabel verblijf op Schiermonnikoog. De oppervlakte van het appartement is 41,5 m2 en is voorzien van alle gemakken. Appartement Nr. 3 beschikt over een complete halfop..

Toon het aanbod (32) 4

Resort Schierduin

Luxe Appartement - 4 pers - nr: 136 - Schiermonnikoog (Friesland)

Appartement Nr. 136 is een modern en luxe vakantieappartement voor 4 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 50 m2 en is gelegen op de eerste verdieping van het Resort. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan één kamer me..

Toon het aanbod (32) 4

Resort Schierduin

Luxe Appartement - 6 pers - nr: 120 - Schiermonnikoog (Friesland)

Appartement Nr. 120 is een ruimtelijk, modern en luxe appartement voor gezelschappen van max 6 personen. Het appartement heeft een oppervlakte van 64,5 m2 en is gelegen op de eerste verdieping. Het zonnige appartement is voorzien van een luxe badkame..

Toon het aanbod (32) 6
<<
Vorige pagina
1 / 6
Volgende pagina
>>