Logo
(038) 222 3525
Noord-Brabant

239 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang Camping
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Facilteiten Accommodatie
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Recreatiepark De Heidebloem

De Heideheuvel - Schaijk (Noord-Brabant)

De Heideheuvel is een luxe accommodatie waarin u terecht kunt met een groep tot 30 personen. Er zijn 7 slaapkamers voor 4 personen en 1 slaapkamer voor 2 personen welke ook geschikt is voor mindervalide gasten. Alle kamers zijn voorzien van vaste was..

Toon het aanbod (4) 30

Recreatiepark t Haasje

Bungalow - 6 pers. - Dorst (Noord-Brabant)

Uw vakantieverblijf is geschikt voor 4 of 6 personen (2 of 3 slaapkamers) en voorzien van toilet, douche en een ruime kamer met open keuken. In de tuin staat een berging voor de tuinmeubels en fietsen. Uw verblijf is volledig ingericht en voorzien va..

Toon het aanbod (9) 6

Recreatiepark de Achterste Hoef

Safaritent 5 persoons - Bladel (Noord-Brabant)

Onze verwarmde safaritenten met eigen sanitair zorgen voor een echt glamping gevoel! Een safaritent beschikt over een kacheltje voor de frissere dagen en een eigen toilet. De safaritenten staan vooraan op de camping op slechts 1,5 minuten lopen van a..

Toon het aanbod (11) 5

Groepsaccommodatie De Roerdomp

Tipi-Dorp - Westelbeers (Noord-Brabant)

De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op ..

Toon het aanbod (9) 36

Vakantiepark Herperduin

Kampeerplaats Veld E - Herpen (Noord-Brabant)

Het E-veld is een groot veld met plaatsen zonder of met elektra. Het E-veld is autovrij.De auto kan op de centrale parkeerplaats (buiten de slagboom) worden geparkeerd. Uw hond is welkom op dit veld (mits aangemeld bij uw reservering). De plaatsen zi..

Toon het aanbod (17) 2

Vakantiepark Herperduin

Bosrand Type A - Herpen (Noord-Brabant)

Veel bungalows op park de Bosrand zijn voorzien van een open haard, buitenbarbecue, magnetron, CV en verwarmde tegelvloer en een balkon. Verder hebben alle bungalows van dit type openslaande terrasdeuren of een schuifpui naar het ruime terras en zijn..

Toon het aanbod (17) 4

Recreatiepark De Heidebloem

De Heidehof - Schaijk (Noord-Brabant)

De Heidehof is een luxe groepsaccommodatie met 12 ruime hotelkamers, die per trap te bereiken zijn, maar voor mensen die slecht ter been zijn, is een traplift aanwezig. De accommodatie kan in zijn geheel voor een groep van maximaal 24 personen gerese..

Toon het aanbod (4) 24

Strohotel Aalshof

Bed&Breakfast Aalshof - Haps (Noord-Brabant)

Welkom in de wereld van stro en leem... ANDERS DAN ANDERS OVERNACHTEN. Deze bijzondere accommodatie is gebouwd van pakken stro en de muren zijn gestuct met leem uit de naburige Maas. Een uniek, kleinschalig en gezellig 5 sterren accommodatie in het B..

Toon het aanbod (2) 20

Recreatiepark t Haasje

Chalet type C - 4 pers. - Dorst (Noord-Brabant)

Uw vakantieverblijf is geschikt voor 4 personen (2 slaapkamers) en voorzien van toilet, douche en een ruime kamer met open keuken. In de tuin staat een berging voor de tuinmeubels en fietsen. Uw verblijf is volledig ingericht en voorzien van een comp..

Toon het aanbod (9) 4

Recreatiepark TerSpegelt

Basis kampeerplaats kinderveld - Eersel (Noord-Brabant)

De basis kampeerplaats heeft een oppervlakte van 80 m². Deze plaatsen beschikken over een stroomaansluiting van 6 ampère. De velden 11, 12, 24, 25 hebben ook CAI en water aan- en afvoer. Deze plaatsen liggen op het binnenterrein van Recre..

Toon het aanbod (15) 2

Camping De Posthoorn

Mobile Home O\'Hara - Rucphen (Noord-Brabant)

Modern vakantie-verblijf met 2 slaapkamers. Geplaatst op ruime kampeerplaatsen gunstig gelegen tov de zon. Deze mobiele bungalows zijn voorzien van alle gemakken zoals: TV, magnetron, koelkast en vriezer. De bedden worden vers voor u opgemaakt. ..

Toon het aanbod (6) 4

Landgoed de Biestheuvel

De Hooiberg - Hoogeloon (Noord-Brabant)

De Hooiberg is een karakteristieke groepsaccommodatie met een landelijke, Bourgondische sfeer. Zowel particulieren, bedrijven als zorginstellingen boeken De Hooiberg al jarenlang vanwege de ruimte, het comfort, de privacy en natuurlijk de g..

Toon het aanbod (19) 36

Landgoed de Barendonk

Trekkershut Standaard 4 pers. - Beers (Noord-Brabant)

Trekkershut standaard van Landgoed de Barendonk is een mooie, rustieke en eenvoudige accommodatie om heerlijk tot rust te komen van de wandel- of fietstochten. In het zit- en slaapgedeelte staan stoelen, een tafel en 2 stapelbedden. Het keukenblok (m..

Toon het aanbod (14) 2

Watersport Camping t Loo

Kampeerplaats Comfort - Linden (Noord-Brabant)

We hebben comfort kampeerplaatsen van ongeveer 100 tot 110 m2. Het zijn mooie ruime plaatsen met een 10 ampère elektra aansluiting, een eigen watertappunt en een rioolaansluiting. De plaatsen 63 t/m 67 hebben een CAI aansluiting.Op het park he..

Toon het aanbod (5) 5

Recreatiepark t Haasje

Toeristisch kamperen - Dorst (Noord-Brabant)

Er zijn zo’n 140 toeristische plaatsen voor tent of caravan en 10 speciale (verharde) camperplaatsen). Al deze plaatsen zijn circa 10 x 10 meter. De plaatsen zijn ‘groen’ van elkaar gescheiden door een haag. Elke kampeerplaats heeft..

Toon het aanbod (9) 1
<<
Vorige pagina
1 / 16
Volgende pagina
>>