Logo
(038) 222 3525
Noord-Brabant

130 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang Camping
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Facilteiten Accommodatie
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Recreatiepark Duinhoeve

Delta Logde 4 personen - Udenhout (Noord-Brabant)

De Delta Lodge voor 4 personen is de ideale accommodatie voor een gezin of vriendengroep De 4 persoons Delta Lodge is de ideale accommodatie voor een gezin of kleine vriendengroep. Dankzij de veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zit..

Toon het aanbod (23) 4

Stichting Paasheuvelgroep

Tipikamp Groen - Ossendrecht (Noord-Brabant)

Tentenkamp Groen is één van de 5 tipikampen op het terrein. Dit tentenkamp bestaat uit 10 slaaptenten voor in totaal 64 personen en 1 grotere recreatietent. Met uw overnachting ondersteunt u de therapeutische vakantiekampen die op deze ..

Toon het aanbod (8) 64

Minicamping de Vergulde Hand

Minicamping De Vergulde Hand - Riel (Noord-Brabant)

Minicamping De Vergulde Hand Boeren minicamping De Vergulde Hand ligt in de groene driehoek gelegen tussen Breda, Tilburg en Baarle-Nassau. Deze locatie is dan ook bijzonder geschikt voor wandelaars en fietsers dit in het groene hart van Br..

Toon het aanbod (1) 6

Stergroep

De Buitenhorst - De Bosrand - Schaijk (Noord-Brabant)

De naam zegt het al: de accommodatie ligt aan een fraaie bosrand. De Bosrand is geschikt voor 17 personen  en biedt u een gezellig ingerichte woonkamer die beschikt over een open haard, TV, DVD speler en geluidsinstallatie. Keuken De keuken is m..

Toon het aanbod (44) 17

Stergroep

Landgoed de Biestheuvel - Het Bakhuis - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie voor 15 personen Landgoed de Biestheuvel schrijft comfort en gastvrijheid met hoofdletters. Het Bakhuis past als groepsaccommodatieuitstekend in deze filosofie. Na de grondige verbouwing is een sfeervolle accommodatie ontstaan. Het..

Toon het aanbod (44) 15

Landgoed de Biestheuvel

De Schaapskooi - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt De Schaapskooi genoemd. De Schaapskooi is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor 43 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een landelijke, bourgondisch..

Toon het aanbod (10) 43

Stergroep

Landgoed de Biestheuvel - De Schop - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Eten en drinken: geheel naar uw wens. Als u verblijft in De Schop, dan maakt u gebruik van een keuken die professioneel uitgerust is. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om voor een grote groep te koken. Vindt u die uitdaging te groot of hebt u geen ..

Toon het aanbod (44) 40

Stergroep

Beukenhaeghe - Moergestel (Noord-Brabant)

Beukenhaeghe is een uitermate sfeervolle en charmante groeps- en feestaccommodatie. Door de prachtige ligging in het buitengebied van Moergestel met uitzicht op het Brabantse landschap, welke ruimte, rust en gastvrijheid uitstraalt. Vanuit deze idyll..

Toon het aanbod (44) 40

Stergroep

Beukenhof - Middenbeuk - Biezenmortel (Noord-Brabant)

Van kledingatelier tot tap Op de plek waar vroeger de paters en broeders hun ontspanningsruimte hadden en later de nonnen kleding verstelden, ligt nu het gezellige klets-café. Niet voor niets ligt deze ruimte in het midden van het gebouw: al w..

Toon het aanbod (44) 48

Landgoed de Biestheuvel

Het Koetshuis - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt Het Koetshuis genoemd. Het Koetshuis is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor 15 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een landelijke, bourgondische sfeer..

Toon het aanbod (10) 15

De Hoof

De Vaarsche Hoef - Someren (Noord-Brabant)

Vanwege Corona ziet onze agenda er dit jaar compleet anders uit! Het hoogseizoen dat normaal is volgeboekt, biedt nu nog veel ruimte voor één of meerdere groepen. Ook in de 1,5m samenleving. De Vaarsche Hoef is een gezellige langgevlboe..

Toon het aanbod (4) 125

Stergroep

Beukenhaeghe - Het Voorhuys - Moergestel (Noord-Brabant)

Het Voorhuys is een lichte, ruime accommodatie voor (max.) 22 personen. De grote leefruimte met luxe open keuken en lange tafel heeft twee gezellige zithoeken waarvan één met kachel. Omgeving: Onze accomodatie ligt op slechts een steenw..

Toon het aanbod (44) 22

Stichting Paasheuvelgroep

Beestenboel - Ossendrecht (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie de Beestenboel, (één van de twee accommodaties van Park Ossendrecht) is gelegen in West-Brabant, net boven Ossendrecht in het buurtschap Calfven en biedt ruimte aan 32 personen De accommodatie heeft een verblijfsruimt..

Toon het aanbod (8) 32

Stergroep

't Volderke - De Landerij - Dongen (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Landerij is een sfeervolle groepsaccommodatie voor maximaal 34 gasten en beschikt over tien slaapkamers met allemaal douche en toilet op de kamer, welke ook geschikt zijn voor onze gasten met een beperking. De slaapkamer indelin..

Toon het aanbod (44) 34

Stergroep

Landgoed de Biestheuvel - De Hoeve - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie tot 24 personen De Hoeve is als groepsaccommodatie afgestemd op groepen tot 24 personen. De inrichting is van onder tot boven zeer sfeervol. De houthaard in de zitkamer geeft extra cachet aan deze uitstraling. De ruime tuinkamer me..

Toon het aanbod (44) 24
<<
Vorige pagina
1 / 9
Volgende pagina
>>