Logo
(038) 222 3525
Noord-Holland

392 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Zoet-Zout Vakantiehuisje

Duinriet - Beverwijk (Noord-Holland)

Studio Duinriet ligt circa 700 meter van De Bazaar in Beverwijk, dichtbij Amsterdam en het Noordzeestrand en Nationaal Park Zuid-Kennemerland op op slechts 8 km.                      &n..

Toon het aanbod (10) 2

Groepaccommodatie Broekakkers

Groepsaccommodatie Achterhuis - Egmond-Binnen (Noord-Holland)

Broekakkers is een groepsaccommodatie waarbij de accommodatie is verdeeld in een voor- en achterhuis (verbouwde boerderij). Het voor- en achterhuis kunnen apart gereserveerd worden, maar het is ook mogelijk de gehele accommodatie te huren voor max. 5..

Toon het aanbod (3) 25

Bungalowpark Mooyeveld

Chalet - Egmond-Binnen (Noord-Holland)

Het chalet is compleet nieuw. Ideaal voor een vakantie met kleine kinderen. Door de perfecte ligging direct naast het speeltuintje heeft u altijd het zicht op uw kinderen. Terwijl u lekker in uw tuin zit, kunnen zij zich heerlijk uitleven. Indeling C..

Toon het aanbod (3) 4

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Vakantiehuis Het plaatsje van Jos en Anneke 2 personen - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Ligging:  Buurtschap Zuid-Eierland is gelegen in de Eierlandse polder, in het noordelijke deel van Waddeneiland Texel. Uw appartement bevindt zich op een royaal erf in het agrarische gebied ten zuiden van de buurtschap. Hier geniet u van een oas..

Toon het aanbod (136) 32

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Vakantiehuis 't Hoge Achterom 4 personen - Den Hoorn (Noord-Holland)

Ligging: Dit vakantiehuis is gelegen tegen een oude keileemrug in het pittoreske Den Hoorn. Via een trap heeft u direct toegang tot het Hoge Achterom, een straat aan de noordkant van het dorp. De slaapkamers van uw vakantiehuis bieden een adembenemen..

Toon het aanbod (136) 10

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

De Cocksdorp Vakantiehuis 4 persoons - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Ligging:  Waddeneiland Texel heeft zeven dorpen. Ieder omringd door heel veel natuur. De Cocksdorp is het meest noordelijke en het jongste dorp van het vakantie-eiland. Deze vrijstaande bungalow is rustig gelegen aan de rand van het dorp. In het..

Toon het aanbod (136) 32

Veldmanverhuur nl

Robert Stolzhof 29 - Hoorn (Noord-Holland)

Fraaie tussenwoning met vrij uitzicht, ontworpen door het bekende architectenbureau Alberts en Van Huut, met de kenmerkende organische stijl. Gelegen in een rustige, kindvriendelijke wijk, met veel speel- en groenvoorzieningen in de directe omgeving...

Toon het aanbod (8) 6

Recreatiepark De Groote Vliet

Waterlelie 6 persoons - Cederlaan 066 - Wervershoof (Noord-Holland)

Deze woning ligt aan doorgaand vaarwater, de tuin is geheel omheind en heeft een parkeerplaats.

Toon het aanbod (17) 6

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Appartementenhotel Bos en Duin Appartement 4 personen - Den Hoorn - Texel (Noord-Holland)

Ligging:  Texel is een heerlijk vakantie-eiland met veel verschillende landschappen. Het Texelse bosgebied ‘De Dennen’ ligt aan de westkust van het eiland. Door dit groene gebied dat grenst aan het strand lopen veel wandel- en fietsr..

Toon het aanbod (136) 10

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Beachspot Schelpengat - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

De Beachspot is een perfecte plek midden in de duinen in het zand waar u uw tent kunt opbouwen. Deze Beachspotplaatsen beschikken niet over elektra en liggen helemaal in het topje van de camping. Deze plaatsen zijn geschikt voor stellen of een gezin...

Toon het aanbod (22) 2

Veldmanverhuur nl

Sint Maarten - Park de Wielen - De Berner Sennen - Sint Maarten (Noord-Holland)

Een huisdier vriendelijke accomodatie, mooi gelegen op het mooie vakantiepark ’De Wielen’ is gelegen in Sint Maarten, net onder de rook van Schagen en op maar 5 kilometer van het brede strand van Sint Maartenszee.  

Toon het aanbod (15) 3

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Bungalow Hodshonstraat 6 personen - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Ligging:  Dit vrijstaande vakantiehuis is rustig gelegen, op loopafstand van de dorpskern van De Cocksdorp. Het jongste dorp van Texel is een gezellig ontmoetingspunt voor jong en oud. U vindt er een aantal uitgebreide speciaalzaken, restaurants..

Toon het aanbod (136) 32

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Scheldenoord 133 6 persoons - De Cocksdorp (Noord-Holland)

Ligging: Dit vrijstaande vakantiehuis is gelegen op een klein park, nabij De Cocksdorp. Op loopafstand vindt u het strand waar u op een klein passagiersschip kunt stappen voor een robbentocht op de Waddenzee. De vuurtoren van Texel bevindt zich ..

Toon het aanbod (136) 10

Camping de Lakens

Beachlodge 2-4 personen - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

In alle luxe kamperen in de duinen kan met de Beachlodge. Op de camping zijn 10 beachlodges beschikbaar.  In de woonkamer vindt u een volledig ingericht kookeiland. Zo bent u van alle gemakken voorzien. Er staat een 4-pits gasfornuis, koelkast, ..

Toon het aanbod (22) 4

Recreatiepark Aalsmeer

Trekkershut aan het water - Aalsmeer (Noord-Holland)

Een trekkershut huren voor vier personen kan op Recreatiepark Aalsmeer, een jachthaven en camping in één. Onze trekkershutten staan direct aan het water. Bij het opendoen van de gordijnen geniet u van een bijzonder uitzicht. Het mooie i..

Toon het aanbod (4) 4
<<
Vorige pagina
1 / 27
Volgende pagina
>>