Logo
Noord-Holland

414 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Recreatiepark De Groote Vliet

Wilgenroos 8-10 persoons - Violenlaan 159 - Wervershoof (Noord-Holland)

De Wilgenroos is een chalet tussen de 100 en 110 m2. Het chalet is geschikt voor maximaal 10 personen. 4 slaapkamers: 2x 2 enkele bedden tegen elkaar en 2 stapelbedden en een slaapbank in de woonkamer. Dit chalet is rolstoelvriendelijk.   Wat ku..

Toon het aanbod (18)

Groepaccommodatie Broekakkers

Groepsaccommodatie Achterhuis - Egmond-Binnen (Noord-Holland)

Broekakkers is een groepsaccommodatie waarbij de accommodatie is verdeeld in een voor- en achterhuis (verbouwde boerderij). Het voor- en achterhuis kunnen apart gereserveerd worden, maar het is ook mogelijk de gehele accommodatie te huren voor max. 5..

Toon het aanbod (3)

Vakantiehuis Boshof

Vakantiehuis Boshof Texel - Den Burg (Noord-Holland)

Twaalfpersoons vakantiehuis in Den Burg met grote beschutte tuin omgeven door boomsingels en hagen en drie parkeerplaatsen waardoor zeer geschit voor een vakantie met familie of vriendengroep. Er is een royeal terras met tuinmeubilair. De bugalow hee..

Toon het aanbod (1)

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Landgoed Springtij - De Koog (Noord-Holland)

Ligging:  De zeven dorpen van Texel zijn ieder omringd door heel veel natuur. De Koog - de badplaats van het vakantie-eiland - grenst aan het Nationaal Park Duinen van Texel. Dit gebied beslaat het gehele duingebied van Texel inclusief het bos. ..

Toon het aanbod (118)

Boerencamping De Gouwe Stek

Fietsersplekken - Bovenkarspel (Noord-Holland)

Voor fietsers zijn er mooie, wat kleinere plekjes langs het water. Wilt u echter een reguliere plaats met stroom of liever niet aan het water, dan kunt u dat natuurlijk aangeven. In de receptie zijn verschillende fietsroutes aanwezig, deze mag u zo k..

Toon het aanbod (12)

Bungalowpark de Westhoek

Bungalow de Zonnehoek - Schoorl (Noord-Holland)

Een mooi ingerichte bungalow waar zich vanuit de hal gezien aan u rechterhand twee slaapkamers bevinden. Beide slaapkamers zijn ingericht met twee éénpersoonsbedden. Rechtdoor bevindt zich een ruime douche/toiletgelegenheid. Aan uw link..

Toon het aanbod (8)

Hotel het Zwaantje

Vakantiehuis De Blenck 66 - Callantsoog (Noord-Holland)

Vakantiehuis De Blenck 66 is een vakantiehuis voor 5 personen op een gezellig park in Callantsoog, Noord-Holland. De bedden zijn standaard opgemaakt en er is een handdoekenpakket voor iedereen. Wifi is aanwezig en is kosteloos. Bij het vakantiehuis i..

Toon het aanbod (13)

VVV-texel

Duinpark De Robbenjager - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Ligging: Duinpark De Robbenjager ligt in de duinen, in het meest noordelijke puntje van het vakantie-eiland Texel. Uw chalet is rustig gelegen op het park. Het symbool van Texel bevindt zich in de nabijheid: de vuurtoren. Het stran..

Toon het aanbod (64)

Recreatiepark de Achterste Hoef

Luxe kampeerplaatsen 4 personen met Privé sanitair aan het water - Bladel (Noord-Holland)

InformatieKamperen met de luxe van thuis! Een gedeelte van onze plaatsen aan het water (287 t/m 298 en 307 t/m 322) is uitgerust met privé sanitair. U beschikt dan over uw eigen douche, toilet en wastafel. De plaatsen zijn verder voorzien van ..

Toon het aanbod (11)

Recreatiepark De Groote Vliet

Zwanenbloem 4 persoons - Cederlaan 076 - Wervershoof (Noord-Holland)

Deze woning ligt aan doorgaand vaarwater, de tuin is geheel omheind.

Toon het aanbod (18)

Camping de Gouw

Seizoensplaatsen - Hoogwoud (Noord-Holland)

Onze camping is landelijk gelegen, 2 km buiten het dorp Hoogwoud, in het hartje van West-Friesland. In deze omgeving kunt U heerlijk fietsen en varen door landerijen en karakteristieke dorpen zoals Twisk en Kolhorn. Ook de oude havensteden Hoorn, Enk..

Toon het aanbod (3)

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

De Mispel en Roodborstje Vakantiehuis 4 persoons - Den Burg (Noord-Holland)

Ligging:  Waddeneiland Texel heeft zo'n 40 fantastische natuurgebieden. Een groot deel daarvan ligt in het Nationaal Park Duinen van Texel. Dit gebied aan de westkant van het eiland heeft duinen, natte duinvalleien, een gevarieerd dennen- en loo..

Toon het aanbod (118)

Droompark Molengroet

Chalet Droompark Molengroet - Noord-Scharwoude (Noord-Holland)

Modern en ruim L-vormige recreatiechalet dat geheel is aangepast voor mindervaliden. De woning is ruim van opzet met een oppervlakte van 84 m2, waardoor u ook met een rolstoel heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie. De royale woonk..

Toon het aanbod (2)

Recreatiepark De Groote Vliet

Vlotvaren 4 persoons - Seringenlaan 146 - Wervershoof (Noord-Holland)

In dit type woning is geen wasmachine aanwezig. Op het park kunt u wassen en drogen in de wasserette. Dit werkt op muntjes die u bij de receptie en het eetcafé kunt verkrijgen. De tuin is omheind, deze chalet is niet aan het water.

Toon het aanbod (18)

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Duinpark De Robbenjager chalet 4 personen - De Cocksdorp (Noord-Holland)

Ligging: Duinpark & Camping De Robbenjager ligt in het meest noordelijke puntje van vakantie-eiland Texel. Het chalet is rustig gelegen op het park en biedt uitzicht op het symbool van Texel: de vuurtoren. Het strand rond de vuurtoren &ndash..

Toon het aanbod (118)
<<
Vorige pagina
1 / 28
Volgende pagina
>>