Logo
(038) 222 3525
Schiermonnikoog

9 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Boersma s Appartementen

Appartement type D - Schiermonnikoog (Friesland)

Als u met zijn vijven naar Schiermonnikoog gaat, overnacht u het beste in een verblijf van Boersma’s Appartementen. Ons comfortabele appartement type D is centraal gelegen en heeft ruimte voor maximaal vijf personen. In de zomer kunt u van het ..

Toon het aanbod (5) 5

Type A - Schiermonnikoog (Friesland)

Test omschrijving

Toon het aanbod (1) 2

Boersma s Appartementen

Appartement type C - Schiermonnikoog (Friesland)

Indeling appartement type C De indeling van appartement type C nummers 9 en 10 is als volgt. De woonkamer heeft een open keuken en is voorzien van een eet- en zithoek met televisie en radio apparatuur. De keuken beschikt onder andere over een vierpit..

Toon het aanbod (5) 4

Groepsaccommodatie Eureca

Groepsaccommodatie Eureca - Schiermonnikoog (Friesland)

Op korte afstand van veerboot, dorp, strand en duinen vindt u in de polder van Schiermonnikoog onze groepsaccommodatie Eureca. Een oude boerderij die verbouwd is tot een gezellige en veelzijdige accommodatie voor groepen van tien tot honderd personen..

Toon het aanbod (2) 100

Peter Reilman

SchierGeluk - Schiermonnikoog (Friesland)

SchierGeluk - Royaal 10-persoons huis - Zeer luxe ingericht - Meerdere badkamers - Sauna - Wellness - Ideaal gelegen - Veel privacy - Het huis SchierGeluk aan Zandpad 2, is uniek gelegen op een duin aan de rand van het dorp. Dit moderne en sfeervolle..

Toon het aanbod (2) 10

Boersma s Appartementen

Appartement type A - Schiermonnikoog (Friesland)

Heerlijk een weekendje naar Schiermonnikoog en slapen bij Boerma’s Appartementen. Bent u met zijn tweeën en wilt u een voordelig uitstapje maken, dan kiest u bij ons voor appartement type A. Dit volledig ingerichte tweepersoons appartement..

Toon het aanbod (5) 2

Boersma s Appartementen

Appartement type B - Schiermonnikoog (Friesland)

Na een lange strandwandeling met zijn tweeën thuiskomen in een gerieflijk appartement, daarvoor boekt u bij Boersma’s Appartementen. Ons tweepersoons appartement type B is centraal gelegen en van alle gemakken voorzien. Daarmee is het de i..

Toon het aanbod (5) 2

Groepsaccommodatie Eureca

Groepskamperen Eureca - Schiermonnikoog (Friesland)

Eureca heeft sinds 2012 compleet ingerichte safaritenten en maakt het mogelijk met uw school, vriendengroep of bijvoorbeeld familie te kamperen. De tenten zijn geschikt voor groepen tot 32 personen, verdeeld over twee slaaptenten en een leeftent met ..

Toon het aanbod (2) 32

Boersma s Appartementen

Appartement type E - Schiermonnikoog (Friesland)

Comfortabel logeren met zes personen op Schiermonnikoog kan bij Boersma’s Appartementen. Appartement type E biedt voldoende ruimte voor een groot gezin of een zeskoppige vriendengroep. Het is een centraal gelegen appartement, van alle gemakken ..

Toon het aanbod (5) 6