Logo
Utrecht

68 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Tabaksschuur

Trekkershut - Elst (Utrecht)

De trekkershut is een uitstekende rust- en verblijfplaats. Deze praktische accommodatie biedt een goed bed, een kookgelegenheid, een zitje, licht en stroom. De trekkershut is ingericht voor 4 personen. De trekkershutten liggen op loopafstand van het ..

Toon het aanbod (4)

RCN Vakantiepark Het Grote Bos

Bungalow B6+ - Doorn (Utrecht)

Het is mogelijk een sfeervol vakantiehuisje te huren op de Utrechtse Heuvelrug. RCN het Grote Bos biedt meerdere verhuuropties, zoals een stacaravan, een safaritent of een sfeervolle Finse bungalow. Hoe jouw gezelschap er ook uitziet, met de ruime ke..

Toon het aanbod (2)

Tabaksschuur

Toeristische Plaatsen - Elst (Utrecht)

Wilt u één of meerdere nachten met uw caravan, camper of tent kamperen, hier hebben wij een mooi passantenveld voor beschikbaar met ruime toeristische plaatsen.

Toon het aanbod (4)

Paasheuvelgroep Austerlitz

de Wolf - Austerlitz (Utrecht)

De Wolf is een gloednieuwe accommodatie (bouw is gestart in november 2018) midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. De Wolf heeft direct zicht op het bos en is geschikt voor 40 personen. De recreatieruimte is voorzien van v..

Toon het aanbod (12)

Vinkeveen Haven b v

Bed & Breakfast De Scheepskooi - Vinkeveen (Utrecht)

Direct gelegen aan de Vinkeveense Plassen biedt onze Bed & Breakfast een uniek adres om te overnachten. U verblijft hier in een authentieke Pipowagen met een prachtig en rustgevend uitzicht over het water. Aan de steiger bevindt zich een zwemtrap..

Toon het aanbod (5)

B B de oude rijn

B en B vakantiewoning de oude rijn - Harmelen (Utrecht)

Een mooie zelfstandige vakantiewoning, in de boomgaard met zicht op de oude rijn.

Toon het aanbod (2)

Vakantiepark de Heigraaf

Luxe plaats - elektra 6 ampère - Woudenberg (Utrecht)

Keuze uit diverse mooi gesitueerde kampeer plaatsen met een 6 / 10 ampère elektra-, water-, riool-, en CAI aansluiting. Heerlijk kamperen met net iets meer comfort! Deze plaatsen zijn ook te boeken als voor-, hoog-, na- of seizoenplaats zodat ..

Toon het aanbod (9)

Camping t Boomgaardje

Caravan en Vouwwagen veld - Wijk bij Duurstede (Utrecht)

Het campingterrein bestaat uit 30 plaatsen met tegelplateau, waarvan er diverse plaatsen ook geschikt zijn voor campers. Het terrein is voorzien van een verhard pad en voldoende parkeerplaatsen en er is een apart watertappunt en afvalwater loosplaats..

Toon het aanbod (3)

B B de oude rijn

pipowagen/chalet de oude rijn - Harmelen (Utrecht)

Midden in de boomgaard staat onze pipowagen. Een compacte maar compleet chalet. Met een slaapkamer met stapelbed, een douche met toilet, een kamer met zitje, keukenblok en groot tweepersoonsbed welke je kunt afschermen met een gordijn. De pipo wagen ..

Toon het aanbod (2)

Paasheuvelgroep Austerlitz

Lipke Zijlstrahuis - Austerlitz (Utrecht)

Het Lipke Zijlstrahuis ligt midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Dit verblijf is geschikt voor 64 personen en wordt veel geboekt door scholen, muziekverenigingen en sportgroepen. De accommodatie beschikt over een eigen gecen..

Toon het aanbod (12)

Allurepark Laagkanje

kamperen Comfort - Maarn (Utrecht)

Mocht u wat meer gemak wensen, dan kunt u kiezen voor een comfortplaats. De plaatsen zijn bosrijk gelegen op de velden Bosuil, Specht en Egel. 10 ampere elektriciteitwater en afvoeraansluiting digitale cai op de velden Bosuil en Spechtéé..

Toon het aanbod (8)

Allurecamping de Zeven Linden

Wooden Shelter - Baarn (Utrecht)

  Omschrijving: Ben je opzoek naar een droge slaapplaats maar wil je wel genieten van de natuurlijke omgeving? Dan zijn de Wooden Shelters van Allurepark De Zeven Linden de perfecte oplossing. In de Wooden Shelters staan standaard 2 bedden. In t..

Toon het aanbod (4)

Vakantiepark de Heigraaf

Luxe comfortplaats met privé sanitair - Woudenberg (Utrecht)

Keuze uit diverse mooi gesitueerde kampeer plaatsen met een 16 ampère elektra-, water-, riool-, en CAI aansluiting en een eigen privé sanitair unit. Heerlijk kamperen met de luxe van thuis! Deze plaatsen zijn ook te boeken als voor-, ho..

Toon het aanbod (9)

Vakantiepark de Heigraaf

Toeristische plaats - elektra 16 ampère - Woudenberg (Utrecht)

Keuze uit diverse mooi gesitueerde kampeer plaatsen voorzien van een 16 ampère elektra aansluiting. Deze plaatsen zijn ook te boeken als voor-, hoog- of na- of seizoenplaats zodat u zo vaak als u wilt kunt komen genieten op uw eigen plekje!

Toon het aanbod (9)

Allurepark de Krakeling

Kampeerplaats - Zeist (Utrecht)

  Omschrijving: De ruime kampeerplaatsen van Allurepark de Krakeling liggen in een schitterend dal tussen de Zeister bossen en Boswachterij Austerlitz. De kampeerweiden zijn prachtig omringt door mooie randbossages. De camping heeft passende fac..

Toon het aanbod (1)
<<
Vorige pagina
1 / 5
Volgende pagina
>>