Logo
Vakantiehuis

2940 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Bij Ceulemans - Groepsaccommodaties en z..

Onder zeil - Beers (Noord-Brabant)

Accommodatie Onder zeil heeft een  gezellige woonruimte met een open karakter. Doordat de keuken, eetruimte en de zithoek in elkaar over lopen ben je gezellig samen. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder meer over een vaatwas..

Toon het aanbod (3)

Camping Het Groene Bos

Blokhut de Populier - Zeewolde (Flevoland)

De vierpersoons blokhut ‘de Populier’ van 25 m2 beschikt over een veranda. De blokhut is op het zuiden gelegen en heeft een picknick tafel voor de deur. De blokhutten zijn uitgerust met stapelbedden met matras en kussen. Deze blokhut besc..

Toon het aanbod (3)

Geluk aan Zee

Geluk aan Zee - Zoutelande (Zeeland)

Welkom op de website van onze studio “Geluk aan Zee”. Gelegen op het prachtige Zeeuwse eiland Walcheren in de sfeervolle badplaats Zoutelande, waar zon, zee en strand de boventoon voeren. Onze prachtige modern ingerichte studio (uit 2012)..

Toon het aanbod (1)

De Peppelhoeve

Lindenhorst- school - Putten (Gelderland)

  Zin in pure verwennerij? Gelegen centraal in het land op loopafstand van het winkelcentrum van Putten, 20 minuten van Amersfoort maar tegelijk aan de rand van het uitgestrekte Veluws Massief. U kunt prachtige tochten maken door de indrukwekken..

Toon het aanbod (15)

De Roerdomp

Tipi-Dorp - Westelbeers (Noord-Brabant)

De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op ..

Toon het aanbod (9)

Camping De Zandhegge

Lodgetent 6 personen - Emst (Gelderland)

Proef de sfeer van het slapen in een tent op de camping. Onze 6 persoons Lodgetent is ongeveer 25m2 en is voorzien van een woongedeelte met keukentje om te kunnen koken. In de tent zijn 3 slaapkabines aanwezig. Voor het gebruik van het toilet en de d..

Toon het aanbod (11)

Chalet4Rent

Chalet Ree - Raalte (Overijssel)

Vakantiechalet type Ree Dit prachtige canexel chalet biedt ruimte voor maximaal vijf personen en is voorzien van een moderne keuken en badkamer. Het perceel is zeer ruim en ligt wat hoger dan de weg waardoor u heerlijk kunt genieten van uw privacy. &..

Toon het aanbod (2)

Le Belle Charters

Bavaria 41 Cruiser - Volendam (Noord-Holland)

Bavaria 41 zeiljacht huren vanaf € 837,-7 slaapplaatsen, 3 hutten. Zeilvakantie met een Bavaria 41 voet zeiljacht 7 slaapplaatsen, 3 hutten. Voorzien van High Tech rolzeilen, stuurautomaat, boegschroef, electrische ankerlier, ..

Toon het aanbod (6)

Recreatiecentrum Heumens Bos

Trekkershut Plus - Heumen (Gelderland)

Trekkershutten zijn ideaal voor bijvoorbeeld doortrekkende fietsers of wandelaars. Daarnaast kunt u ook genieten van een langer verblijf in een trekkershut waarbij u geen tent mee hoeft te nemen of een luchtbed of slaapmatje. In de accommodaties vind..

Toon het aanbod (7)

Olde Graafschap

Olde Graafschap - Halle-Bronckhorst (Gelderland)

In onze volledig aangepaste groepsaccommodatie, waarin ‘toegankelijkheid’ een recht is, (informeer welke voorzieningen er -op afroep- beschikbaar zijn) ervaart u de nostalgie van vroeger. Omgeven door de fraaie en royale tuin met overkapp..

Toon het aanbod (1)

Camping t Klumpke

Seizoensplaats op t Klumpke - Neede (Gelderland)

Optimaal gebruik maken van je tent of caravan? Een seizoensplek op een camping is echt ideaal. Ieder vrij moment er lekker tussenuit. Wie wil dat nou niet? En je kan dat nergens leuker (en goedkoper) doen dan op onze prachtige camping 't Klumpke in d..

Toon het aanbod (5)

VVV-texel

't Piepelcke - De Koog - Texel (Noord-Holland)

Ligging: Een groot deel van Texel bestaat uit natuurgebieden en landerijen. Centraal gelegen op het eiland, tussen de landerijen, vindt u een historische boerderij met twee appartementen. Uw appartement bevindt zich in het voorhuis va..

Toon het aanbod (64)

Camping De Vossenburcht

Jaarplaats - IJhorst (Overijssel)

InformatieRuime jaarplaatsen en chaletplaatsen, met alle faciliteiten, 16 ampere stroom, kabeltv, water en vaste propaangasaansluiting. Wij zijn het gehele jaar door geopend.

Toon het aanbod (7)

Tent Kampeerplaatsen - Zandvoort (Noord-Holland)

InformatieCamping de Branding is geen standaard camping met afgebakende plaatsen. Er zijn drie velden waar gekampeerd wordt, een familieveld, een algemeen veld voor stelletjes en kleine groepjes jongeren en een klein veld voor de blokhutten voor wann..

Toon het aanbod (7)

De Elzenhoeve

Chalets - Nijkerk (Gelderland)

Naast het verhuren van diverse chalets kunt u ook eigenaar worden van een chalet. Wij verkopen op dit moment diverse ‘boerderijtjes’ Dit zijn luxe chalets met een kwalitatief hoge afwerking en materialen van zeer luxe kwaliteit die een ze..

Toon het aanbod (3)
<<
Vorige pagina
1 / 196
Volgende pagina
>>