Logo
(038) 222 3525
B&B - Limburg

9 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Vakantie Meerlo

Hotel vierpersoonskamer - Meerlo (Limburg)

De vierpersoonskamers van Hotel Vakantie Meerlo zijn luxe en comfortabel ingericht met elektrisch verstelbare bedden. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair. In de huiskamer kunt u fijn tv-kijken. U kunt gratis gebruik maken van koffie en thee ..

Toon het aanbod (18) 12

Vakantie Meerlo

Hotel eenpersoonskamer - Meerlo (Limburg)

Het hotel dateert uit medio 1600, hierin zijn luxe hotelkamers gerealiseerd. De ruimte hotelkamers zijn comfortabel ingericht met elektrisch verstelbare bedden. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair. In de huiskamer kunt u fijn tv-kijken. U ku..

Toon het aanbod (18) 11

Bed Breakfast PeggySue

Bed & Breakfast PeggySue - Montfort (Limburg)

Direct onder het spant van het dak op de eerste etage hebben we de kamers Peggy en Sue gerealiseerd. Beide kamers zijn van alle gemakken voorzien: boxspringbedden, een zitje met tv en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Peggy is een ruime tw..

Toon het aanbod (1) 4

Op de Parkkamp

B&B Het Bovenhuis - Bunde (Limburg)

KORTE VAKANTIE OF WEEKEND IN MAASTRICHT Bed & Breakfast Het Bovenhuis ligt in Bunde, vlakbij het station, op slechts 5 (trein)minuten van het Vrijthof in het centrum van Maastricht. Onze B&B heeft 4 kamers met in totaal 9 slaapplaatsen. Een p..

Toon het aanbod (6) 9

Vakantie Meerlo

Hotel tweepersoonskamer - Meerlo (Limburg)

Het hotel dateert uit medio 1600, hierin zijn ook luxe tweepersoons hotelkamers gerealiseerd. De ruimte hotelkamers zijn comfortabel ingericht met elektrisch verstelbare bedden. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair. In de huiskamer kunt u fij..

Toon het aanbod (18) 3

Vakantie Meerlo

Aangepaste hotelkamer - Meerlo (Limburg)

Hotel Vakantie Meerlo beschikt ook over een luxe hotelkamer, speciaal ingericht voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn. U kunt gratis gebruik maken van de aanwezige hulpmiddelen. Indien u speciale hulpmiddelen of professionele hul..

Toon het aanbod (18) 2

Op de Parkkamp

Geulkamer - Bunde (Limburg)

Deze zeer zonnige slaapkamer is op het zuiden gelegen en is voorzien van twee eenpersoons bedden, een hang- en legkast, een eigen wastafel (warm en koud water) en een TV-aansluiting. Daarnaast is er nog een zithoek met een uitgebreide bedbank en een ..

Toon het aanbod (6) 3

Vakantie Meerlo

Hotel vijfpersoonskamer - Meerlo (Limburg)

De vijfpersoonskamers zijn gesitueerd in een prachtig hotel dat circa het jaar 1600 is gebouwd. De kamers in in het hotel van Vakantie Meerlo zijn luxe en comfortabel ingericht met elektrisch verstelbare bedden. Alle kamers zijn voorzien van eigen sa..

Toon het aanbod (18) 5

Vakantie Meerlo

Hotel - Appartement - Meerlo (Limburg)

Wilt u blijven slapen in Limburg? Overnachten in de buurt van Horst aan de Maas, Venray, Venlo of Airport Dusseldorf (Weeze)? Hotel Vakantie Meerlo ligt in Noord Limburg, 8 minuten rijden van Horst aan de Maas en Venray, 17 minuten rijden vanaf Venlo..

Toon het aanbod (18) 2