Logo
B&B - Overijssel

8 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Recreatiebedrijf de Huttert

Bed en Breakfast De Opkamer 2-4 Personen - Luttenberg (Overijssel)

Het bed & breakfast van camping De Huttert is een sfeervolle landelijke (gezins)kamer voor twee tot vier personen. De kamer is volledig in ‘boerenstijl’. Er staat hier een tweepersoonsbed. Voor de kinderen is er een slaapbank. Hier ge..

Toon het aanbod (4)

Erve Boskott n

B&B erve Boskott-n - Ambt Delden (Overijssel)

Iedereen heeft van tijd tot tijd behoefte er even tussenuit te gaan. Een paar dagen genieten in een mooie rustige omgeving. Heerlijk wandelen en fietsen in de natuur. B&B Erve Boskott'n ligt in midden Twente in buurtschap Azelo in de gemeente Hof..

Toon het aanbod (1)

De Strandhoeve

De Strandhoeve Bed en Breakfast - Baarlo (Overijssel)

Luxe Bed & Breakfast bij Blokzijl, geniet van rust, ruimte en comfort. Welkom bij Bed and Breakfast De Strandhoeve, uw garantie voor kwaliteit, rust en gastvrijheid. In de verbouwde boerderij treft u 7 themakamers en 1 extra slaapkamer voor in to..

Toon het aanbod (7)

Boerderijcamping Het Varsenerveld

Bed and Breakfast Boerderijcamping Het Varsenerveld 4 persoons - Ommen (Overijssel)

Over de Bed and Breakfast Geniet van de heerlijke rust en gastvrijheid in onze knusse Bed and Breakfast. Doordat u gebruik maakt van het verwarmde toiletgebouw heeft u wel dat echte campinggevoel, maar met een heerlijk bed en een uitgebreid ontbijt w..

Toon het aanbod (4)

De Geitenmeijer

Bed & Breakfast - Holten (Overijssel)

We hebben ook mogelijkheden voor bed & breakfast ofwel bedstee en brood. Je kunt kiezen uit een slaapkamer op de begane grond, een bedstee of een extra lang bed. Alle bedden zijn voorzien van comfortabele boxspringmatrassen, dus je droomt heerlij..

Toon het aanbod (2)

De Imme

Bed & Breakfast De Imme - Ossenzijl (Overijssel)

Natuur en stilteOp een idyllische locatie, in het hart van de Weerribben, vindt u bed & breakfast en groepsaccommodatie De Imme. Het is dé plek voor wie houdt van natuur, donkere nachten, sterren en planeten. Het geluid van auto’s zu..

Toon het aanbod (1)

Vecht en Zo Kamperen en Meer

Vecht en Zo Bed en Breakfast 2/3-Personen - Zwolle (Overijssel)

Over Vecht en Zo Een weekendje weg in Zwolle? Reserveer een overnachting in de Bed en Breakfast op Vecht en Zo. Vecht en Zo de perfecte locatie om de bruisende stad Zwolle en de natuurijke omgeving van de Vechtdal te verkennen. Over de Bed en Breakfa..

Toon het aanbod (5)

Vecht en Zo Kamperen en Meer

Vecht en Zo Bed en Breakfast Dijkmoment 2 personen - Zwolle (Overijssel)

Over camping Vecht en Zo Heeft u aan één dag Zwolle en/of het natuurschoon van het Vechtdal niet genoeg en wilt u graag langer genieten van de mooie, natuurrijke omgeving die het Vechtdal te bieden heeft? Reserveer dan één..

Toon het aanbod (5)