Logo
(038) 222 3525
B&B - Zeeland

5 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Zeelandpension Bij de Molen

Zeelandpension bij de molen - Wissenkerke (Zeeland)

Midden op Noord-Beveland ligt Wissenkerke, een voormalig landbouwdorp. Het plattelandskarakter en de rust overheersen hier. Aan de rand van het dorp staat de uit 1860 daterende molen De Onderneming waaraan Zeelandpension Bij de Molen haar naam aan he..

Toon het aanbod (1) 2

de Vlasschure

Kamer met ontbijt (3 personen) - Wissenkerke (Zeeland)

Ruime 2-persoons kamer met een badkamer met douche, wastafel, föhn en toilet. ook is er een tv. Bij de kamer is een gemeenschappelijke woonkamer/keuken, waar u een kopje koffie of thee kunt zetten. Ook is er een ijskast/vriezer, el.kookgelegenhe..

Toon het aanbod (9) 3

de Vlasschure

Kamer met ontbijt (2 personen) - Wissenkerke (Zeeland)

Ruime 2-persoons kamer met nostalgische mendeuren. 2 boxsprings garanderen een goed slaapcomfort. In de kamer is een badkamer met toilet, wastafel en douche. Op de kamer hangt een tv. Het ontbijt wordt geserveerd in het ontbijthuis achterin de tuin. ..

Toon het aanbod (9) 2

De Beeldhouwer

de beeldhouwer - walsoorden (Zeeland)

Midden in de Zeeuws Vlaamse polder nabij het vestingstadje Hulst ligt ons huis . Op drie minuten fietsen van de Westerschelde. Ideaal voor rustzoekers, botenliefhebbers, fietsers, wandelaars en waar creativiteit geprikkeld kan worden. U kunt hier ook..

Toon het aanbod (1) 2

Hof van Renesse

Gastenkamers - Noordwelle (Zeeland)

Bijzondere B&B in Zeeland gezocht? Kom heerlijk overnachten in Bed & Breakfast Hof van Renesse in Noordwelle voor pure ontspanning, heerlijk! Wanneer u een weekendje weg wilt naar Zeeland, bieden wij u comfortabele kamers voor ontspannen over..

Toon het aanbod (5) 2