Logo
(038) 222 3525
Camperplaats - Friesland

5 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen

Recreatiecentrum Mounewetter

Camperplaatsen - Witmarsum (Friesland)

Over De Camperplaatsen Op Camping Mounewetter  In een prachtig Fries landschap dichtbij de afsluitdijk en een aantal beroemde historische Friese “elf steden”, ligt tussen Bolsward en Harlingen “Camping Mounewetter”: De l..

Toon het aanbod (10) 6

Recreatiecentrum Mounewetter

Camping Mounewetter Verharde Camperplaats - Witmarsum (Friesland)

Ruime Voor Slagboom Verharde Camperplaats Bij De Ingang Van Camping Mounewetter Recreatiecentrum Mounewetter beschikt over veel voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De moderne en zeer schone douche- en wasgelegenheid bevi..

Toon het aanbod (10) 6

Camping Alkenhaer

Camperplaats incl. stroom - Appelscha (Friesland)

Comfortabele camperplaats in Friesland gezocht? Op Camping Alkenhaer kunt u met uw camper verblijven en overnachten op een camperplaats in Friesland. Uw camper staat op een verharde ondergrond, wat ideaal is voor kampeerders met grote campers. Komt u..

Toon het aanbod (7) 4

It soal Aquaresort

Camperplaats 2 personen - Workum (Friesland)

Ook met grote en zware campers kunt u prima terecht op Camping It Soal. De camping beschikt over 7 camperplaatsen. De camperplaatsen zijn verhard en voorzien van een elektra aansluiting van 6 Ampère. Deze camperplaatsen kunnen per nacht gehuur..

Toon het aanbod (7) 2

Recreatieboerderij Slachtehiem

Camperplaats - Lollum (Friesland)

Slachtehiem is een campervriendelijke camping. U kampeert hier met uw camper op onze boerencamping aan het water en kunt hier gebruik maken van alle faciliteiten. Bijkomend voordeel voor campers is de hoge ligging van ons terrein. Hierdoor is de afwa..

Toon het aanbod (3) 2