Logo
(038) 222 3525
Camperplaats - Noord-Holland

6 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Camping Bakkum

Camperplaats - Castricum (Noord-Holland)

De camperplaatsen zijn vooral geschikt voor grote campers die een korte periode verblijven. Ze hebben een extra verharde ondergrond. Er is 10 ampère elektra beschikbaar. Zowel zon- als schaduwplaatsen zijn beschikbaar. 

Toon het aanbod (2) 4

Camping de Gouw

Camperplaats - Hoogwoud (Noord-Holland)

Onze camping is landelijk gelegen, 2 km buiten het dorp Hoogwoud, in het hartje van West-Friesland. In deze omgeving kunt U heerlijk fietsen en varen door landerijen en karakteristieke dorpen zoals Twisk en Kolhorn. Ook de oude havensteden Hoorn, Enk..

Toon het aanbod (3) 2

Boerencamping De Gouwe Stek

Camperplek 1000 RR - Bovenkarspel (Noord-Holland)

De camping de Gouwe Stek heeft apart aangelegde camperterreinen. De ondergrond bestaat uit grastegels, zodat enerzijds de ondergrond de camper kan dragen en anderzijds het terrein een groene uitstraling heeft. Zo heeft u toch het kampeergevoel. Een w..

Toon het aanbod (12) 2

Camping Vliegenbos

Camperplaats - Amsterdam (Noord-Holland)

Camping Vliegenbos is een stadscamping ten voeten uit. De camping van 2,5 ha groot biedt plaats aan campers caravans en tenten. Blokhutten en ingerichte tenten worden in de verhuur aangeboden. Het centrum van de stad Amsterdam vindt u op 15 minuten f..

Toon het aanbod (6) 2

Camping Tuinderij Welgelegen

Camperplaats - Graft (Noord-Holland)

InformatieTot rust komen op een kleine tuinderij met camping. Welgelegen midden in het dorp achter het oude raadhuis van Graft uit 1613. Centraal in het unieke natuurgebied de “Eilandspolder” onderdeel van het land van Leeghwater bekend o..

Toon het aanbod (5) 2

Recreatiepark Aalsmeer

Recreatiepark Aalsmeer Caravan / Camperplaatsen - Aalsmeer (Noord-Holland)

Over Recreatiepark Aalsmeer Wilt u graag de omgeving van Amsterdam verkennen, of bent u gewoon op doorreis en zoekt u een plaats om te overnachten met uw camper, dan kunt u bij Recreatiepark Aalsmeer terecht. Wij hebben geen camperplaatsen met hele u..

Toon het aanbod (4) 99