Logo
(038) 222 3525
Bungalow - Friesland

13 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen

Tusken de Marren

Bungalow Knilles 4 personen aan het water - Akkrum (Friesland)

Gelijkvloerse bungalow 45 m2 De 4-persoons vakantielodge aan het water bestaat uit 3 kamers waarvan 2 slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van 2-eenpersoons bedden. Daarnaast is de vakantielodge voorzien van een woonkamer met grote raampart..

Toon het aanbod (19) 4

Tusken de Marren

Vakantiehuis Anker 14 personen Wellness - Akkrum (Friesland)

Energieneutrale familiebungalow van 180 m² geschikt voor 14 personen Luxe vrijstaande 14 persoons Wellness familiewoning!Wellness liefhebbers opgelet: deze 14-persoons energieneutrale familiewoning (180 m2) beschikt over een buitenspa ..

Toon het aanbod (19) 14

Tusken de Marren

Bungalow Knilles 4 personen - Akkrum (Friesland)

Gelijkvloerse bungalow 45 m2 De 4-persoons vakantielodge bestaat uit 3 kamers waarvan 2 slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Daarnaast is de vakantielodge voorzien van een woonkamer met grote raampartijen en complete keu..

Toon het aanbod (19) 4

Tusken de Marren

Vakantiehuis Anker 6 personen - Akkrum (Friesland)

Energieneutrale bungalow 70 m² (2 onder 1 kap) is geschikt voor 6 personen. Prachtig luxe, 2 onder 1 kap, 6 persoons familiewoning met schitterend uitzicht vanaf uw terras met buiten openhaard over water en landerijen. Deze gelijkvloerse woning ..

Toon het aanbod (19) 6

Tusken de Marren

Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen Wellness - Akkrum (Friesland)

Vakantiewoning met een sauna, buitenspa én sunshower, geschikt voor 6 personen. Wellness liefhebbers opgelet: deze 6-persoons vakantiewoning beschikt over een sauna op de bovenverdieping, buitenspa in de tuin én ..

Toon het aanbod (19) 6

Tusken de Marren

Chalet Meine Luxe 4 personen - Akkrum (Friesland)

Dit compacte chalet heeft een sauna en een oppervlakte van 45 m². Het chalet bevat een woonkamer met zit- en eethoek, open keuken met o.a. vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Het sanitaire gedeelte heeft een badkamer met douche(cabi..

Toon het aanbod (19) 4

Tusken de Marren

Vakantiehuis Anker 14 personen - Akkrum (Friesland)

Energieneutrale familiebungalow van 180 m² geschikt voor 14 personen Op de begane grond bevindt zich de hal met een separaat toilet. De twee geschakelde woonkamers beschikken over ieder een zit- en eethoek met flatscreen televisie. De twee open ..

Toon het aanbod (19) 14

Tusken de Marren

Vakantiehuis Anker 8 personen Wellness - Akkrum (Friesland)

Energieneutrale bungalow 110 m² (2 onder 1 kap) voor 8 personen. Luxe 8 persoons energie neutrale familiewoning (2 onder 1 kap) met een jacuzzi én sunshower! Wellness liefhebbers opgelet: deze 8-persoons familiewoning beschikt over een&nb..

Toon het aanbod (19) 8

Tusken de Marren

Bungalow Knilles 4 personen Kids - Akkrum (Friesland)

Gelijkvloerse bungalow 45 m2 De 4-persoons vakantielodge aangrenzend de speeltuin bestaat uit 3 kamers waarvan 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft twee eenpersoons bedden. Slaapkamer 2 heeft ook twee eenpersoons bedden en een inklapbaar kinde..

Toon het aanbod (19) 4

Tusken de Marren

Bungalow Knilles Luxe 2 personen - Akkrum (Friesland)

Deze gelijkvloerse lodge is geschikt voor twee personen, beschikt over een sauna en heeft een oppervlakte van 45 m². De 2-persoons vakantielodge is voorzien van een woonkamer met grote raampartijen en een complete keuken voorzien van een vaatwas..

Toon het aanbod (19) 2

Tusken de Marren

Vakantiehuis Sneekermeer 8 personen met buitenspa - Akkrum (Friesland)

Luxe 8 persoons vakantiewoning aan het water met vier slaapkamers op de bovenverdieping en buitenspa Op de begane grond bevindt zich de hal met separaat toilet. De woonkamer bevat een zit- en eethoek met flatscreen TV. De open keuken beschikt o.a. ov..

Toon het aanbod (19) 6

Tusken de Marren

Vakantiehuis Eneva miva 4 personen - Akkrum (Friesland)

Deze gelijkvloerse bungalow is volledig energieneutraal, geschikt voor mindervaliden en senioren en heeft een oppervlakte van 53m². Deze vrijstaande en gelijkvloerse vakantiewoning is uitermate geschikt voor mindervaliden, senioren en mensen die..

Toon het aanbod (19) 4

Tusken de Marren

Vakantiehuis Anker 8 personen - Akkrum (Friesland)

Energieneutrale bungalow 110 m² (2 onder 1 kap) geschikt voor 8 personen. Deze energieneutrale bungalow (2 onder 1 kap) is voorzien van een woonkamer, 4 slaapkamers, 2 badkamers met douche (w.v. 1 met toilet en 1 separaat toilet). Alle slaapkame..

Toon het aanbod (19) 8