Logo
(038) 222 3525
Bungalow - Friesland

6 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen

Recreatiecentrum Sondel B V

Bungalow 4 - Sondel (Friesland)

Deze 6 persoons bungalow is vlak bij de ingang aan de zuidrand van het park gelegen en heeft vrij uitzicht over de landerijen. Met een slaapkamer op de begane grond is deze bungalow uitermate geschikt voor oudere gasten. Indeling: Begane grond: Huisk..

Toon het aanbod (4) 6

Vakantiepark Klein Vaarwater

De Bungalow 6 personen - Buren (Friesland)

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen en heeft een gemeubileerd terras aan de zuidzijde. Dit type vakantiehuis ligt dichtbij de voetpaden waarover u zo de duinen in loopt.

Toon het aanbod (15) 6

Recreatiecentrum Sondel B V

Bungalow 16 - Sondel (Friesland)

Deze 5 persoons (prijspeil 4 pers.) bungalow met tuin op het zuiden met prachtig doorzicht op de weilanden. Indeling: Begane grond: Huiskamer met open keuken, toilet, badkamer met douche.Eerste verdieping: Twee slaapkamers met 1 x 3 bedden en 1x 2 be..

Toon het aanbod (4) 5

Recreatiecentrum Sondel B V

Bungalow 6 - Sondel (Friesland)

Deze luxe 8 persoons bungalow is aan de westkant van het park gelegen. Terras en tuin op het zuiden met doorzicht op de weilanden. Indeling: Begane grond: Huiskamer met open keuken, toilet.Eerste verdieping: Twee slaapkamers met 2x2 1 persoons bedden..

Toon het aanbod (4) 8

Beach Resort Makkum

Schakel, 6 persoons bungalow - Makkum (Friesland)

  Omschrijving: De Schakel bungalow is een halfvrijstaande bungalow voor 6 personen. Het is van alle gemakken voorzien en staat direct aan het water! In de grote tuin kunt u heerlijk van het weer genieten. Ook bent u op loopafstand van het stran..

Toon het aanbod (10) 6

Recreatiecentrum Sondel B V

Bungalow 27 - Sondel (Friesland)

Deze 6 persoons bungalow met prachtig doorzicht op de landerijen richting de Gaasterlandse bossen. Indeling: Begane grond: Huiskamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met toilet en douche. Eerste verdieping: Twee slaapkamers met losse bedden, toi..

Toon het aanbod (4) 6