Logo
(038) 222 3525
Bungalow - Groningen

14 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Parc Emslandermeer

Bourtange Standaard Halfvrijstaand (6-pers.) - Vlagtwedde (Groningen)

Halfvrijstaande bungalow van ca. 72-90 m2, geschikt voor maximaal 6 personen, gelegen aan bosrand binnenmeer of aan het kanaal met uitzicht op landerijen. Begane grond: Woonkamer met zit-/eethoek met standaard inrichting en TV met digitale zenderontv..

Toon het aanbod (10) 6

vakantiepark De Sikkenberg

Vakantiepark De Sikkenberg blokbungalows 6 personen - Onstwedde (Groningen)

Over de 6 persoons Blokbungalows Op Vakantiepark De Sikkenberg Een blokbungalow op De Sikkenberg is een comfortabel houten blokhuis met een overdekte grote veranda. Onze blokbungalows zijn het gehele jaar te huur, zijn geschikt voor 6 personen en he..

Toon het aanbod (11) 6

Parc Emslandermeer

Borg Heerd Excellent 6-9 pers - Vlagtwedde (Groningen)

Vrijstaande villa voor maximaal 6 personen. Voorzien van eigentijds interieur en voorzieningen. Direct gelegen aan het kanaal en/of tweede binnenmeer. Steiger (optioneel).

Toon het aanbod (10) 9

Vakantiepark Pagedal

Bungalow XL - Stadskanaal (Groningen)

InformatieOnze grote bungalows voor 8 personen is een unieke vakantiewoning voor uw vakantiegezelschap. Deze grote bungalow biedt het comfort, de charme en de privacy die u kent van thuis. Al onze bungalows zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toege..

Toon het aanbod (4) 8

Parc Emslandermeer

Bellinwolde Excellent Kids 6-9 pers. - Vlagtwedde (Groningen)

Vrijstaande bungalow van ca. 90-95 m2. Geschikt voor maximaal 6 personenen een baby. Gelegen aan het binnenmeer met hekje om het terrein af te schermen, Grote leefruimte door serre. Speciaal voor gezinnen met kleine kinderen. Kindvriendelijke stopcon..

Toon het aanbod (10) 9

Parc Emslandermeer

Dollard Stee XL 12-14 pers. - Vlagtwedde (Groningen)

Vrijstaande villa voor maximaal 12-14 personen Voorzien van eigentijds interieur en voorzieningen Direct gelegen aan de bosrand Begane grond: Woonkamer met een zit- en eethoek en een tv met digitale zender ontvangst. Open keuken voorzien van combimag..

Toon het aanbod (10) 14

Parc Emslandermeer

Barlage Heerd Wellness 9 pers. - Vlagtwedde (Groningen)

Vrijstaande villa voor maximaal 9 personen Voorzien van eigentijds interieur en voorzieningen  Rook- en huisdiervrij optioneel Direct gelegen aan het kanaal en/of tweede binnenmeer Steiger optioneel Begane grond: Woonkamer met een zit- en eethoe..

Toon het aanbod (10) 9

Parc Emslandermeer

Bellingwolde Excellent Halfvrijstaand (8-pers.) - Vlagtwedde (Groningen)

Halfvrijstaande bungalow van ca. 89-90 m2, geschikt voor maximaal 6 tot 8 personen, gelegen aan bosrand, binnenmeer of het kanaal. Begane grond: Woonkamer met zit-/eethoek met comfort inrichting, TV met digitale zenderontvangst en dvd-speler en opens..

Toon het aanbod (10) 8

Parc Emslandermeer

Bourtange Standaard Vrijstaand (6-pers.) - Vlagtwedde (Groningen)

Vrijstaande bungalow van ca. 72-90 m2, geschikt voor maximaal 6 personen, gelegen aan bosrand binnenmeer of aan het kanaal met uitzicht op landerijen. Begane grond: Woonkamer met zit-/eethoek met standaard inrichting en TV met digitale zenderontvangs..

Toon het aanbod (10) 6

Vakantiepark Pagedal

Bungalow - Stadskanaal (Groningen)

Lekker met het gezin een weekje weg van alle drukte? De 4-persoonsbungalows van vakantiepark Westerwolde zijn ideaal voor jonge gezinnen. Bekijk hier de kenmerken van deze bungalows. Ideaal voor jonge gezinnen. Al onze bungalows zijn rookvrij en huis..

Toon het aanbod (4) 4

Parc Emslandermeer

Grote Stee met Sauna XL 12 pers. - Vlagtwedde (Groningen)

Vrijstaande villa voor maximaal 12 personen Voorzien van eigentijds interieur en voorzieningen Rook- en huisdiervrij Direct gelegen aan het tweede binnenmeer Begane grond: Woonkamer met een zit- en eethoek en een tv met digitale zender ontvangst. Ope..

Toon het aanbod (10) 12

Parc Emslandermeer

Bellingwolde Bungalow Excellent Vrijstaand (7-pers.) - Vlagtwedde (Groningen)

Vrijstaande bungalow in Vlagtwedde (Groningen) van circa 80 m2, geschikt voor maximaal 6 tot 7 personen. Deze bungalow is gelegen aan de bosrand, het binnenmeer of het kanaal. Indeling begane grond van deze bungalow Op de begane grond van deze bungal..

Toon het aanbod (10) 7

Parc Emslandermeer

Vlagtwedde Wellness 5-6 pers. - Vlagtwedde (Groningen)

Halfvrijstaande of Vrijstaande villavan ca. 89-90 m2. Maximaal 6 personen. Gelegen aan het binnenmeer of kanaal.Halfvrijstaande of Vrijstaande villavan ca. 89-90 m2. Maximaal 6 personen. Gelegen aan het binnenmeer of kanaal.

Toon het aanbod (10) 6

vakantiepark De Sikkenberg

Vakantiepark De Sikkenberg Kampeerbungalow 2-4 personen En Kampeerbungalow 4-6 personen - Onstwedde (Groningen)

Over de Kampeerbungalow voor 2-4 personen Op Vakantiepark De Sikkenberg staat 1 kampeerbungalow voor 2-4 personen op het Fazantenveld. De bungalow is 26 m2 en staat op een ruime plaats met een terrasje en een picknicktafel. Van binnen bestaat de bung..

Toon het aanbod (11) 6