Logo
Bungalow - Noord-Holland

54 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Bungalowpark de Westhoek

Bungalow de Wilg - Schoorl (Noord-Holland)

Een mooi ingerichte bungalow waar zich vanuit de hal gezien aan u rechterhand twee slaapkamers bevinden. Een slaapkamer met twee éénpersoons boxspringbedden en een wasmeubel en een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Re..

Toon het aanbod (8)

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Vakantiehuis in Den Burg 5 Personen - Den Burg - Texel (Noord-Holland)

Ligging:  Den Burg ligt midden op het vakantie-eiland en is het grootste dorp van Texel. Ongeveer de helft van de Texelaars woont er. Het is dan ook niet gek dat het een levendig dorp is waar van alles te beleven valt. In het gezellige dorpscent..

Toon het aanbod (125)

ME4U

Bungalow 12-23 - Opperdoes (Noord-Holland)

Een ruime bungalow, direct aan het water. Bij de  indeling van deze bungalow  is op de begaand grond een ruime zithoek en een open keuken. Ook bevindt  de douche zich op deze verdieping  en is er een apart toilet. Er zijn op ..

Toon het aanbod (7)

Camping de Lakens

Kampeerbungalow - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Een knus en sfeervolle bungalow met houten wanden en een zeildak. In de woonruimte vindt u een keukenhoek met koelkast en tweepitsgasstel. De vierpersoonskampeerbungalow heeft een slaakmaer met stapelbed. In de woonruimte staat een slaapbank. Er is e..

Toon het aanbod (22)

Veldmanverhuur nl

De Wierde 193 - Den Oever (Noord-Holland)

6-persoons recreatiewoning.Deze recreatie bungalow op ± 300 m² staat op Recreatiepark “De Wierde”. Dit recreatiepark is uniek gelegen in Noord-Holland op het voormalige eiland Wieringen. Gelegen aan de internationale besc..

Toon het aanbod (8)

ME4U

Bungalow 12-24 - Opperdoes (Noord-Holland)

Een ruime bungalow, direct aan het water Op de begaand grond vindt u er een badkamer met douche en een apart toilet, de woonkamer met een eet-en zithoek en de keuken. Er zijn op de eerste verdieping 2 slaapkamers met in de ene slaapkamer 3 1- pe..

Toon het aanbod (7)

Bungalowpark Mooyeveld

Luxe Bungalow - Egmond-Binnen (Noord-Holland)

Indeling Type Luxe Bungalow: Begane grond: Via de hal bereikt u de vernieuwde badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. De woonkamer is voorzien digitale televisie met dvd-speler, en heerlijke comfortabele banken. De moderne open keuken is voorz..

Toon het aanbod (3)

Camping Bungalowpark Jamarco

Bungalow/Vakantiehuisje Type A voor 5 tot 6 personen - Schoorl (Noord-Holland)

Onze Bungalows/Vakantiehuisjes type A zijn ingericht voor 2 tot 5 personen en hebben twee slaapkamers, een badkamer, een woonkamer, een open keuken en een terras. Alle Bungalows/Vakantiehuisjes zijn vrijstaand.

Toon het aanbod (5)

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

9600 in De Cocksdorp Vakantiehuis 4 persoons - De Cocksdorp (Noord-Holland)

Ligging:  Waddeneiland Texel heeft zeven dorpen. Ieder omringd door heel veel natuur. De Cocksdorp is het meest noordelijke en het jongste dorp van het vakantie-eiland. Deze vrijstaande bungalow is rustig gelegen aan de rand van het dorp. In het..

Toon het aanbod (125)

Bungalowpark de Westhoek

Bungalow de Sering - Schoorl (Noord-Holland)

Een prachtige ruime 6-persoons bungalow met een schitterend uitzicht. Vanuit de hal bevindt zich de toegang tot 3 slaapkamers waarvan één slaapkamer is ingericht met 2 éénpersoons boxspringbedden en een wasmeubel; é..

Toon het aanbod (8)

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Prins Hendrik Vakantiehuis 6 personen - Oosterend - Texel (Noord-Holland)

Ligging: Dit vrijstaande vakantiehuis is rustig gelegen op Bungalowpark Prins Hendrik, aan de noordoostkant van Texel, vlakbij het pittoreske Oosterend. Een vakantie aan dit deel van Texel betekent lekker uitwaaien en vogels spotten. Langs de Waddend..

Toon het aanbod (125)

Bungalowpark de Westhoek

Bungalow de Brem - Schoorl (Noord-Holland)

Een mooi ingerichte bungalow waar zich vanuit de hal gezien aan u rechterhand twee slaapkamers bevinden. Een slaapkamer met twee éénpersoons boxspringbedden en een wasmeubel en een slaapkamer met een eenpersoons bed en een stapelbed. Re..

Toon het aanbod (8)

Camping Bungalowpark Jamarco

Bungalow/Vakantiehuisje Type B voor 8 tot 10 personen - Schoorl (Noord-Holland)

Onze Bungalows/Vakantiehuisjes type B zijn ingericht voor 8 tot 10 personen en hebben vier slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer, een open keuken en een terras. Alle Bungalows/Vakantiehuisjes zijn vrijstaand.

Toon het aanbod (5)

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Bungalow De Vijf Sterren 5 Personen - De Cocksdorp (Noord-Holland)

Ligging:  De polder Eierland ligt in het noordelijke deel van het vakantie-eiland Texel. In Zuid-Eierland, op een ruim terrein bij een particulier, staat een vrijstaand vakantiehuis met uitzicht over landerijen. Op 1,5 kilometer van uw vakantieh..

Toon het aanbod (125)

ME4U

Bungalow 12-11 - Opperdoes (Noord-Holland)

Een gezellige bungalow, met op de begaande grond een knusse woonkamer een, ruime keuken en een slaapkamer met een 1-persoons bed en een ruime toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamer met in iedere slaapkamer 2 1-persoons bedden. ..

Toon het aanbod (7)
<<
Vorige pagina
1 / 4
Volgende pagina
>>