Logo
(038) 222 3525
Bungalow - Noord-Holland

43 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

ME4U

Bungalow 12-25 - Opperdoes (Noord-Holland)

Een zeer luxe en  complete kindvriendelijke bungalow, met ruime tuin en aanlegsteiger. Op de begaande grond van deze bungalow bevindt zich een luxe zithoek, een open keuken, een slaapkamer met een  één-persoons bed,  een ..

Toon het aanbod (7) 6

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Villa Buitenhof Villa 6 persoons - De Koog - Texel (Noord-Holland)

Ligging:  De Koog is de badplaats van Texel en ligt aan de westkust van het eiland. Slechts een duinenrij scheidt het dorp van het strand. In het gezellige dorpscentrum vindt u leuke winkels, een kiosk voor strandbenodigdheden en uitgaansgelegen..

Toon het aanbod (159) 32

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Bungalow Klein Axel Bungalow 4 persoons - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Ligging:  In het noordelijke deel van Waddeneiland Texel vindt u het jongste dorp van het eiland: De Cocksdorp. Het dorp is een gezellig ontmoetingspunt voor jong en oud. Hier vindt u fietsverhuur Van der Linde Fietsen, goede restaurants en een ..

Toon het aanbod (159) 32

ME4U

Bungalow 12-05 - Opperdoes (Noord-Holland)

Deze  praktische bungalow is geheel aan gepast voor minder valide personen, met op de begaande grond een badkamer met douche-stoel en handgrepen. Ook is er een geheel aangepaste toilet met ruime grepen en een speciale opzet toiletbril. Tevens is..

Toon het aanbod (7) 6

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Bungalow De Vijf Sterren 5 Personen - De Cocksdorp - Texel (Noord-Holland)

Ligging:  De polder Eierland ligt in het noordelijke deel van het vakantie-eiland Texel. In Zuid-Eierland, op een ruim terrein bij een particulier, staat een vrijstaand vakantiehuis met uitzicht over landerijen. Op 1,5 kilometer van uw vakantieh..

Toon het aanbod (159) 32

ME4U

Bungalow 12-20 - Opperdoes (Noord-Holland)

Een ruime bungalow, met op de begaande grond een comfortabele zithoek en een grote open keuken. Ook is er op deze verdieping een toilet aanwezig. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers aanwezig met in één slaapkamer 3 &eac..

Toon het aanbod (7) 5

Camping Bungalowpark Jamarco

Bungalow/Vakantiehuisje Type C voor 2 tot 5 personen - Schoorl (Noord-Holland)

Onze Bungalows/Vakantiehuisjes type C zijn ingericht voor 2 tot 5 personen en hebben twee slaapkamers, een badkamer, een woonkamer, een open keuken en een terras. Alle Bungalows/Vakantiehuisjes zijn vrijstaand.

Toon het aanbod (5) 5

ME4U

Bungalow 12-23 - Opperdoes (Noord-Holland)

Een ruime bungalow, direct aan het water. Bij de  indeling van deze bungalow  is op de begaand grond een ruime zithoek en een open keuken. Ook bevindt  de douche zich op deze verdieping  en is er een apart toilet. Er zijn op ..

Toon het aanbod (7) 5

ME4U

Bungalow 12-11 - Opperdoes (Noord-Holland)

Een gezellige bungalow, met op de begaande grond een knusse woonkamer een, ruime keuken en een slaapkamer met een 1-persoons bed en een ruime toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamer met in iedere slaapkamer 2 1-persoons bedden. ..

Toon het aanbod (7) 5

Rien van den Broeke Village

Bungalow 6-pers. - Nieuw- Loosdrecht (Noord-Holland)

Elke bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken, een badkamer met douche en twee slaapkamers. Het aan de zonzijde gelegen terras met aangelegde tuin is tevens via een schuifpui bereikbaar. Uitvoering Alle vakantie bungalows zijn gebouwd met..

Toon het aanbod (4) 6

Camping Bungalowpark Jamarco

Bungalow/Vakantiehuisje Type A voor 5 tot 6 personen - Schoorl (Noord-Holland)

Onze Bungalows/Vakantiehuisjes type A zijn ingericht voor 2 tot 5 personen en hebben twee slaapkamers, een badkamer, een woonkamer, een open keuken en een terras. Alle Bungalows/Vakantiehuisjes zijn vrijstaand.

Toon het aanbod (5) 5

Bungalowpark Mooyeveld

Luxe Bungalow - Egmond-Binnen (Noord-Holland)

Indeling Type Luxe Bungalow: Begane grond: Via de hal bereikt u de vernieuwde badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. De woonkamer is voorzien digitale televisie met dvd-speler, en heerlijke comfortabele banken. De moderne open keuken is voorz..

Toon het aanbod (3) 5

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Kikkertsparadise Vakantiehuis 5 Persoons - Den Burg - Texel (Noord-Holland)

Ligging:  Bijna een derde van Texel bestaat uit natuurgebieden. In het midden van het eiland - tussen Den Burg en het vissersdorp Oudeschild - vindt u natuurgebied de Hoge Berg. Uw vakantiehuis is gelegen op de Hoge Berg en biedt een vrij uitzic..

Toon het aanbod (159) 32

Park Campanula

Bungalow Type B - Sint Maartensvlotbrug (Noord-Holland)

De 6 persoons stenen bungalows hebben 3 slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en een grote badkamer met spiegelwand. De indeling en inrichting zijn gewaardeerd met 5 sterren. Dit type bungalow is voorzien van onder andere een open haard en..

Toon het aanbod (6) 6

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Bungalow Wiersma 4 persoons - Den Burg - Texel (Noord-Holland)

Ligging:  Waddeneiland Texel heeft zeven dorpen, ieder met een eigen karakter en omringd door heel veel natuur. Midden op het eiland vindt u de 'hoofdstad' van Texel: Den Burg. Dit vrijstaande vakantiehuis is rustig gelegen aan de Hollewal, op 4..

Toon het aanbod (159) 32
<<
Vorige pagina
1 / 3
Volgende pagina
>>