Logo
(038) 222 3525
Bungalow - Zeeland

7 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Westhoek Recreatie Beheer

Bongerd 79 - Renesse (Zeeland)

Deze gezellige bungalow heeft een ruime woonkamer met open keuken, voorzien van een gasstel, magnetron,koelkast met vriesvak, broodrooster, koffiezetter / senseo. Woonkamer heeft een sateliet TV en een radioinstallatie.   Beneden zijn 2 sla..

Toon het aanbod (8) 6

Hotel en Bungalowverhuur Oase

De Loeiboei (10 pers.) - Zoutelande (Zeeland)

In bungalow De Loeiboei is alles gelijkvloers. De woonkamer heeft een ruime zithoek, een grote en uitschuifbare eettafel en een gezellige open keuken met een bar. Er zijn 4 slaapkamers, alle met een wastafel. Er zijn 2 slaapkamers met elk 2..

Toon het aanbod (2) 10

De Stelhoeve

Zeeuwse Cottage 4 personen - Wemeldinge (Zeeland)

Gezellig Zeeuws vakantiehuisje. Vrijstaand op een kleinschalig park in Zeeland, direct aan de Oosterschelde. Dit luxe vakantiehuis is nieuwgebouwd in Zeeuwse stijl en zeer comfortabel en strak ingericht. De huizen zijn ruim opgezet en hebben een..

Toon het aanbod (4) 56

Westhoek Recreatie Beheer

Bongerd 65 - Renesse (Zeeland)

Deze luxe bungalow heeft een ruime woonkamer met open keuken, voorzien van een electrische kooplaat, oven, combi magnetron, diepvrieskast en koelkast. 3 slaapkamers op de begane grond, waarvan 2 met 2-persoonsbed, 1 met stapelbed, De slaapkamer op de..

Toon het aanbod (8) 6

RJA Vernooij

Joossesweg 67 - Westkappelle (Zeeland)

***Vanaf 23 februari 2019 nieuw in de verhuur***  Deze fijne, vrijstaande bungalow ligt in het fijne park Joossesweg en is geschikt 6 personen. Naast de sfeervolle inrichting van de woonkamer zijn ook de keuken en badkamer modern en va..

Toon het aanbod (5) 5

De Stelhoeve

Zeeuwse Cottage 5 personen - Wemeldinge (Zeeland)

Gezellige Zeeuwse vakantiehuisjes. Vrijstaand op een kleinschalig park in Zeeland, direct aan de Oosterschelde. Dit luxe vakantiehuis is nieuwgebouwd in Zeeuwse stijl en zeer comfortabel en strak ingericht. De huizen zijn ruim opgezet en hebben ..

Toon het aanbod (4) 56

De Stelhoeve

Zeeuwse Cottage 2 personen - Wemeldinge (Zeeland)

Gezellige Zeeuwse vakantiehuisjes. Vrijstaand op een kleinschalig park in Zeeland, direct aan de Oosterschelde. Dit luxe vakantiehuis voor 2 personen is nieuwgebouwd in Zeeuwse stijl en zeer comfortabel en strak ingericht. De huizen zijn ruim opgezet..

Toon het aanbod (4) 56