Logo
Aangepaste Accommodatie

126 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Villapark Eureka

6/8-persoons zorgbungalow - Deurningen (Overijssel)

Aangepaste vrijstaande luxe superieur bungalow op grote zonnige plek in het bos. NBAV keurmerk voor aangepaste vakanties! Extra brede deuren, ruime woonkamer met nieuw interieur, vloerverwarming en heerlijke relaxfauteuil. LED TV, radio/CD en DVD-spe..

Toon het aanbod (7)

Rolstoel appartementen Ameland

Appartement Ameland - Harkema (Ameland) (Friesland)

Deze vijfpersoons appartementen zijn uitermate geschikt voor mensen met een functiebeperking en/of mensen in een rolstoel. Rolstoelvriendelijk wil zeggen dat de appartementen zijn voorzien van bredere deurposten, geen drempels in de woningen, verhoog..

Toon het aanbod (1)

De Terp

B en B De Terp - Hernen (Gelderland)

In B&B De Terp kunt u logeren in comfortabele gastenkamers met eigen badkamer of gezamenlijke badkamer. Alle kamers zijn voorzien van televisie. Het is de hele dag mogelijk om koffie en/of thee te zetten. In een aparte ruimte wordt een uitst..

Toon het aanbod (1)

in de Bedstee

BenB De Haas in de Bedstee - Hengelo (Gelderland)

B&B De Haas in de Bedstee heeft twee zeer ruime toegankelijke 2 persoons kamers op de beganegrond met elk twee extra lange bedden (2.20m) met elektrisch verstelbare bedbodem. De kamers zijn recent verbouwd, anti-allergeen, rolstoel toegankelijk e..

Toon het aanbod (1)

IsolaBella

BenB Isola Bella Texel - Den Burg (Noord-Holland)

Bed & breakfast Isola Bella bevindt zich in een authentieke boerderij aan de Rozendijk, net buiten Den Burg. In de boerderij Isola Bella is een gedeelde woonkamer en keuken. Er is ook een kleine bibliotheek aanwezig. De gehele B & B is voorzi..

Toon het aanbod (1)

BoomkwekerijenBuitenplaats

Boomkwekerij & Buitenplaats - Hazerswoude-Dorp (Zuid-Holland)

Een prachtige rolstoelvriendelijke Bed & Breakfast midden in de biologische boomkwekerij. De kamers zijn op de begane grond en via een eigen ingang rechtstreeks toegankelijk. De huiskamer/keuken is mooi en ruim genoeg om met een rolstoel te draai..

Toon het aanbod (1)

Boutique hotel Texel

Boutique hotel Texel - De Cocksdorp (Noord-Holland)

Boutique Hotel Texel is gelegen in polder Eierland, vlakbij de prachtige natuurgebieden De Slufter en De Muy. De mindervalidenkamer is voorzien van een tweepersoons bed met Texeler dekbed en een zitje met tv en radio. De ruime badkamer heeft een..

Toon het aanbod (1)

Camping De Ruimte

Camping De Ruimte - Dronten (Flevoland)

Camping De Ruimte in Dronten is een mooie viersterren ANWB camping met 100 plaatsen, Deze camping is honderd procent aangepast voor mensen met een beperking. Zo beschikt de camping over het ITS symbool (Internationaal Toegankelijkheids Symbool), heef..

Toon het aanbod (2)

De Vrije Vogel

Camping De Vrije Vogel Texel - Oude Schild (Noord-Holland)

Boerderijcamping De Vrije Vogel is gelegen tussen natuurgebied en de landerijen met koeien en schapen. De camping is gelegen aan de Waddenkant, bij Oude Schild, waar ook de haven voor de pleziervaart, rondvaarten en de (garnalen)visserij is. All..

Toon het aanbod (3)

Camping Wieskamp

Camping Het Wieskamp Chalet - Winterswijk (Gelderland)

Een 4 persoons rolstoeltoegankelijk chalet (oprijdplaat voor rolstoel beschikbaar) op camping Het Wieskamp. Door de extra grote slaapkamer, de aangepaste badkamer en keuken is het chalet geschikt gemaakt voor mensen met een beperkte mobiliteit. Het c..

Toon het aanbod (6)

Droompark Molengroet

Chalet Droompark Molengroet - Noord-Scharwoude (Noord-Holland)

Modern en ruim L-vormige recreatiechalet dat geheel is aangepast voor mindervaliden. De woning is ruim van opzet met een oppervlakte van 84 m2, waardoor u ook met een rolstoel heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie. De royale woonk..

Toon het aanbod (2)

Chalet Sk e ep

Chalet Skéép Texel - Den Burg (Noord-Holland)

Skéép is het Texelse woord voor schaap. Dit mooie chalet  is gelegen op een rustig vakantiepark en is geschikt voor een handbewogen rolstoel.  De keuken is ingericht met een gedeeltelijk onderrijdbaar keukenblad.&nbs..

Toon het aanbod (1)

Vakantiepark Koningshof

Chalet Vakantiepark Koningshof - Rijnsburg (Zuid-Holland)

Op Vakantiepark Koningshof vindt u naast de standaard vakantieaccommodaties twee 4 persoons mobile homes die geschikt zijn voor mindervaliden. Deze rolstoeltoegankelijke Sunhome M4 heeft een oprijbaan, een bredere deur en een aangapast..

Toon het aanbod (7)

Vakantiepark De Krim

Chalet Wadden De Krim Texel - De Cocksdorp (Noord-Holland)

Dit chalet (type Wadden is centraal gelegen op het park, in de buurt van het van ’t Paviljoen waar u in de loungebanken kunt genieten van een kop koffie en Texels gebak. Er zijn twee slaapkamers met elk 2 eenpersoons bedden. De badkamer&nb..

Toon het aanbod (10)

Zijn Zorg Uit de Wind

Chalet Zijn en Zorg Uit de Wind - Broek in Waterland (Noord-Holland)

Chalet Zijn & Zorg Uit de Wind is een sfeervol aangepast vakantiechapet voor drie personen. Het biedt u de mogelijkheid om even in de luwte te ontspannen. Het is een rustige plek met uitzicht op het weiland en de vaart in het bijzondere en a..

Toon het aanbod (1)
<<
Vorige pagina
1 / 9
Volgende pagina
>>