Logo
Campingplaats - Drenthe

43 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

De Wiltzangh Ruinen

Kampeerplaats met elektra - Ruinen (Drenthe)

InformatieCamping in Drenthe met ruime plaatsenOp onze mooie camping in Drenthe, kampeert u met uw tent, caravan of camper op ruime open plaatsen variërend van 80-140 m2 in het bos. De ruime opzet biedt u veel privacy. Door de ANWB is ons terrei..

Toon het aanbod (13)

Camping De Lente van Drenthe

Kampeerplaats standaard - Gasselte (Drenthe)

De ruime kampeerplaatsen liggen op kleine, rustige veldjes. Voor iedereen is er een geschikte plaats, zowel in de schaduw als in de zon. Geniet van de rust met uitzicht op het bos of geniet van je kinderen op het veld met het speeltoestel. De standaa..

Toon het aanbod (3)

Camping De Lente van Drenthe

Kampeerplaats comfort - Gasselte (Drenthe)

Deze ruime kampeerplaatsen liggen op kleine en zonnige velden. Je kunt hier van alle rust genieten met een uitzicht op het bos. De kinderen kunnen zich goed vermaken op het veld met speeltoestel. Deze kampeerplaatsen beschikken over elektra, waterkra..

Toon het aanbod (3)

Camping de Bosrand

Camping de Bosrand - Spier (Drenthe)

Camping de Bosrand Spier, Drenthe Kamperen bij de boer! Wij beschikken over een prachtige familie camping, waar u de sfeer en gezelligheid van het kamperen bij de boer kunt ervaren. Volop rust en ruimte. De beschutte en ruime plaatsen met veel privac..

Toon het aanbod (9)

Camping De Warme Bossen

Kampeerplaats - Schoonloo (Drenthe)

Camping de Warme Bossen is een camping voor mensen die houden van veel rust op een kleinschalige familiecamping in een prachtige omgeving. De sfeer, de gemoedelijkheid en het prijsniveau van een boerencamping, maar net met dat ietsje meer comfort en ..

Toon het aanbod (11)

Boscamping Langeloerduinen

Kampeerplaatsen Meivakantie - Norg (Drenthe)

Wanneer u minimaal 3 overnachtingen boekt in de meivakantie bieden wij een extra aantrekkelijk tarief inclusief stroom en cai. De fantastische gratis toegankelijke vogelconcerten in mei zijn echt uniek 

Toon het aanbod (11)

Camping Wittelterbrug

Comfort kampeerplaatsen - Wittelte (Drenthe)

Iedere kampeerplaats is een comfort plaats bij Camping Wittelterbrug. De camping is voorzien van 6 of 10 ampère stroomvoorziening. Tevens heeft het een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. De grootte van de plaats is minimaal 100 m2

Toon het aanbod (1)

t Vlintenholt

Kampeerplaats - Odoorn (Drenthe)

Een vakantie op onze prachtige, bosrijke camping in Odoorn is een ware belevenis. U kampeert bij ons namelijk midden in de prachtige natuur van Drenthe! De ruime kampeerplaatsen worden dan ook omgeven met mooie bomen en bijzondere begroeiing. Dit zor..

Toon het aanbod (4)

Het Timmerholt

TV4 (4 sterren) - Westerbork (Drenthe)

Vakantiepark Het TimmerholtGagelmaat 4 - 9431 KT Westerbork Deze landhuizen voor 4 personen zijn voorzien van veel luxe, zoals een ruime "eigen" sauna, een vaatwasser en een combi/oven/magnetron. Veel landhuizen in deze categorie bieden u nog meer zo..

Toon het aanbod (21)

Niezinghoeve

Mini Camping - Ruinen (Drenthe)

De minicamping van de Niezinghoeve is een gellige boeren minicamping in het hart van Drenthe. De Niezinghoeve is gelegen vlakbij het Brinkdorp Ruinen en temidden van de staatsbossen en het prachtige heidegied Dwingelderveld.  De camping heeft 15..

Toon het aanbod (2)

Camping Zonnekamp

Kampeerplaats - Zorgvlied (Drenthe)

Camping Zonnekamp biedt u alle mogelijkheden voor een stralende vakantie in het mooiste natuurgebied van Drenthe; het Nationaal Park het Drents Friese Wold. Want of u nu houdt van een doe-vakantie of van een relax-vakantie… camping Zonnek..

Toon het aanbod (12)

Camping de Berken

Tentplaats - Gasselte (Drenthe)

In een natuurlijk omgeving liggen onze 12 ruim opgezette tentplaatsen met 6 Amp. elektra (incl. verbruik) en een picknickbank. Kenmerken - 6 ampère elektra (inclusief verbruik)- Centrale natuurlijke speelgelegenheid- Centraal watertappunt- Eig..

Toon het aanbod (8)

d Olde Kamp

Kamperen - Ansen (Drenthe)

Klein van formaat, ruim van opzet! U houdt van kamperen, maar dan zonder drukte en lawaai? Vaak een moeilijke combinatie. Voor d’Olde Kamp is dit echter al jaren een vanzelfsprekendheid. Op onze kleine camping geniet u van de natuur en het buit..

Toon het aanbod (6)

Jellys Hoeve

Kampeerplaatsen - Havelte (Drenthe)

Op onze camping in Drenthe spelen rust en privacy een belangrijke rol. Onze camping is er dan ook speciaal voor mensen die gaan kamperen zonder kinderen. De kampeerplaatsen zijn gescheiden van elkaar door mooie groene hagen en bieden u veel ruimte en..

Toon het aanbod (3)

Camping Zonnekamp

Kolonie Erfgoed Weekend - Kamperen - Zorgvlied (Drenthe)

Op dag van aankomst ontvangt u op de receptie een Wificode en een horecabon t.w.v. € 25,=.

Toon het aanbod (12)
<<
Vorige pagina
1 / 3
Volgende pagina
>>