Logo
(038) 222 3525
Campingplaats - Drenthe

37 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Facilteiten Accommodatie
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Het Amerveld

Kampeerplaatsen - Amen (Drenthe)

Onze gasten kunnen terecht in het moderne en comfortabele gebouw. In het gebouw is apart kindersanitair met een kinderdouche en wastafel. Ook is er een familiedouche en voorzieningen voor minder valide mensen. Voorin de ruimte bevindt zich een apart ..

Toon het aanbod (4) 2

Vakantiepark Diana Heide

Trekkersplaatsen - Amen (Drenthe)

Ben je per fiets of te voet onderweg en heb je voldoende aan een eenvoudig plekje om de nacht door te brengen dan is de trekkersplek een ideaal stekje. Fraai gelegen op ons veld Toendra.

Toon het aanbod (5) 2

Camping de Eikenhof

Kampeerplaats Camping - Hollandscheveld (Drenthe)

Kampeerplaatsen: Camping de Eikenhof in Drenthe biedt u ruim opgezette kampeerplekken. Wij begrijpen als geen ander dat uw onbezorgde vakantie begint met een plaats op de camping die bij u past.Bijvoorbeeld kamperen op een veld met speeltoestellen zo..

Toon het aanbod (5) 2

Buitenplaats Drenthe

Kampeerplaats Comfort Plus - Elim (Drenthe)

Onze camping beschikt over 25 kampeerplaatsen. De plaatsen zijn gelegen rondom een veld. De vele bomen geven het geheel een groen karakter. Alle plaatsen zijn heerlijk ruim. In het midden van de camping bevinden zich enkele speeltoestellen, zodat u o..

Toon het aanbod (3) 2

Het Timmerholt

TV6 - Westerbork (Drenthe)

Vakantiepark Het TimmerholtGagelmaat 4 - 9431 KT Westerbork Deze 6 persoons vijfsterren huizen liggen direct met de tuin aan het water. Met uitzicht over het water heeft u uw "eigen" buitenspa (jacuzzi) ter beschikking. Tevens heeft u de beschikking ..

Toon het aanbod (21) 6

t Witte Zand

Camping t Witte Zand - Meppen (Drenthe)

Op onze mooi aangelegde en goed onderhouden camping in Drenthe verblijft u midden op het boerenland. De camping grenst direct aan het natuurgebied De Mepperdennen en de Jeneverbes. Van het boerenerf trekt u te voet, met de fiets of te paard zo de nat..

Toon het aanbod (5) 8

Camping de Bosrand

Camping de Bosrand - Spier (Drenthe)

Camping de Bosrand Spier, Drenthe Kamperen bij de boer!  Zie onder kopje Activiteiten:  Corona Maatregelen. Wij beschikken over een prachtige familie camping, waar u de sfeer en gezelligheid van het kamperen bij de boer kunt ervaren. V..

Toon het aanbod (9) 15

Camping Klein Zwitserland

Huurcaravan - Berk 6-persoons - Zuidwolde - Drenthe (Drenthe)

Met ruime douche, huisdieren toegestaan. De Berk is een zeer mooie en luxe caravan met 3 slaapkamers. Ruimte voor de hele familie. De Berk is volledig ingericht en voorzien van: verwarming in alle kamers ruimte met douche en WC kleuren-TV ..

Toon het aanbod (4) 15

Camping de Berken

Comfortplaats met privé sanitair - Gasselte (Drenthe)

Op deze ruime comfortplaatsen hebt u de beschikking over een eigen cabine met toilet, wastafel en douche (gebruik water inclusief) en verwarming via een straalkachel. Voor u heel dichtbij, geen wachttijden en al uw eigen spullen bij de hand. Alle pla..

Toon het aanbod (8) 2

De Goede Weide Recreatie

Camping de Goede Weide - Oude Willem (Drenthe)

Camping "De Goede Weide" is een mooie en rustige minicamping, gelegen nabij Diever in Drenthe en midden in het Nationaal Park Drents Friese Wold, een prachtig en gevarieerd bos- en heide gebied. De camping ligt nagenoeg aan het Drenthepad; ideaal voo..

Toon het aanbod (3) 2

De Bronzen Emmer

4 sterren Familiecamping De Bronzen Emmer Basis kampeerplaatsen - Meppen - Drenthe (Drenthe)

Over de Basis kampeerplaatsen Geniet tijdens uw vakantie in Drenthe van de prachtige natuurrijke omgeving van 4 sterren familiecamping De Bronzen Emmer. De ruime campingplaatsen hebben een elektrische aansluiting van 10 ampère. Vanaf uw basis ..

Toon het aanbod (2) 6

Jellys Hoeve

Kampeerplaatsen - Havelte (Drenthe)

Op onze camping in Drenthe spelen rust en privacy een belangrijke rol. Onze camping is er dan ook speciaal voor mensen die gaan kamperen zonder kinderen. De kampeerplaatsen zijn gescheiden van elkaar door mooie groene hagen en bieden u veel ruimte en..

Toon het aanbod (3) 2

Camping Zonnekamp

Kolonie Erfgoed Weekend - Kamperen - Zorgvlied (Drenthe)

Op dag van aankomst ontvangt u op de receptie een Wificode en een horecabon t.w.v. € 25,=.

Toon het aanbod (12) 2

Camping Wittelterbrug

Comfort kampeerplaatsen - Wittelte (Drenthe)

Iedere kampeerplaats is een comfort plaats bij Camping Wittelterbrug. De camping is voorzien van 6 of 10 ampère stroomvoorziening. Tevens heeft het een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. De grootte van de plaats is minimaal 100 m2

Toon het aanbod (1) 2

Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

Comfort Kamperen - Nietap (Drenthe)

De camping op het vakantiepark is uniek vanwege haar ruime opzet. De camping ligt direct aan het water en op de ongeveer zestien hectare vindt u slechts 110 kampeerplekken. Dit zijn dan ook stuk voor stuk riante plekken, variërend van 125 tot 17..

Toon het aanbod (2) 1
<<
Vorige pagina
1 / 3
Volgende pagina
>>