Logo
Campingplaats - Drenthe

43 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Boscamping Langeloerduinen

Hemelvaart / Pinksteren Arrangement (incl. Electra en CAI) - Norg (Drenthe)

Verzeker u van een kampeerplaats voor de beide lange weekenden in het voorjaar. Lekker genieten in de natuur op een sfeervolle boscamping. Kies voor de gehele periode of boek alleen voor de beide weekenden. De keus is aan u.

Toon het aanbod (11)

Camping De Warme Bossen

Kampeerplaats - Schoonloo (Drenthe)

Camping de Warme Bossen is een camping voor mensen die houden van veel rust op een kleinschalige familiecamping in een prachtige omgeving. De sfeer, de gemoedelijkheid en het prijsniveau van een boerencamping, maar net met dat ietsje meer comfort en ..

Toon het aanbod (11)

t Witte Zand

Camping t Witte Zand - Meppen (Drenthe)

Op onze mooi aangelegde en goed onderhouden camping in Drenthe verblijft u midden op het boerenland. De camping grenst direct aan het natuurgebied De Mepperdennen en de Jeneverbes. Van het boerenerf trekt u te voet, met de fiets of te paard zo de nat..

Toon het aanbod (4)

De Wiltzangh Ruinen

Trekkersplekje - Ruinen (Drenthe)

InformatieCamping in Drenthe met ruime plaatsenWilt u er in het voorjaar weer lekker op uit om te genieten van de bloeiende Drentse natuur? Reserveer dan één van onze ruime kampeerplaatsen.Kamperen op De Wiltzangh betekent wakker worden..

Toon het aanbod (13)

Camping de Berken

Comfortplaats - Gasselte (Drenthe)

Comfort-plaatsen zijn de standaard op onze camping en zijn geschikt voor zowel tenten, vouwwagens, caravans als campers. Alle comfort-plaatsen beschikken over: 16 ampère elektra, watertappunt, vuilwaterafvoer , vuilnisemmer en een tv-aansluiti..

Toon het aanbod (8)

Camping de Eikenhof

Kampeerplaats Camping - Hollandscheveld (Drenthe)

Kampeerplaatsen: Camping de Eikenhof in Drenthe biedt u ruim opgezette kampeerplekken. Wij begrijpen als geen ander dat uw onbezorgde vakantie begint met een plaats op de camping die bij u past.Bijvoorbeeld kamperen op een veld met speeltoestellen zo..

Toon het aanbod (5)

Jellys Hoeve

Kampeerplaatsen - Havelte (Drenthe)

Op onze camping in Drenthe spelen rust en privacy een belangrijke rol. Onze camping is er dan ook speciaal voor mensen die gaan kamperen zonder kinderen. De kampeerplaatsen zijn gescheiden van elkaar door mooie groene hagen en bieden u veel ruimte en..

Toon het aanbod (3)

Camping Zonnekamp

Happen en Trappen - Kamperen - Zorgvlied (Drenthe)

Voor wie van kamperen, fietsen en…. lekker eten houdt is dit zeker een aanrader. We hebben voor u 4 mooie fietsroutes variërend van 40 tot ± 60 km. in en om het Nationaal Park Drents Friese Wold uitgestippeld.Op 2 van deze routes h..

Toon het aanbod (12)

Camping De Vledders

Toeristische plaats met elektra - Schipborg (Drenthe)

Op de toeristische kampeerplaatsen is er volop ruimte voor tenten, vouwwagens, toercaravans en campers. Bij aankomst mag u zelf een mooi plekje uitzoeken!. Deze kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère elektra. 

Toon het aanbod (9)

Camping Klein Zwitserland

Huurcaravan - Berk 6-persoons - Zuidwolde - Drenthe (Drenthe)

Met ruime douche, huisdieren toegestaan. De Berk is een zeer mooie en luxe caravan met 3 slaapkamers. Ruimte voor de hele familie. De Berk is volledig ingericht en voorzien van: verwarming in alle kamers ruimte met douche en WC kleuren-TV ..

Toon het aanbod (4)

Het Timmerholt

TV6 - Westerbork (Drenthe)

Vakantiepark Het TimmerholtGagelmaat 4 - 9431 KT Westerbork Deze 6 persoons vijfsterren huizen liggen direct met de tuin aan het water. Met uitzicht over het water heeft u uw "eigen" buitenspa (jacuzzi) ter beschikking. Tevens heeft u de beschikking ..

Toon het aanbod (21)

Camping de Berken

Tentplaats - Gasselte (Drenthe)

In een natuurlijk omgeving liggen onze 12 ruim opgezette tentplaatsen met 6 Amp. elektra (incl. verbruik) en een picknickbank. Kenmerken - 6 ampère elektra (inclusief verbruik)- Centrale natuurlijke speelgelegenheid- Centraal watertappunt- Eig..

Toon het aanbod (8)

Camping de Blauwe Lantaarn

Kampeerplaats - Wateren (Drenthe)

Al onze kampeerplaatsen zijn uniek. Allen hebben een electra-aansluiting (16 amp.) en watertappunt op de plek of zeer dichtbij. De plaatsen liggen allemaal ongeveer even ver van ons centraal gelegen sanitairgebouw. Zowel mogelijkheden om op een veld ..

Toon het aanbod (6)

Kampeerterrein de Blauwe Haan

Kampeerplaats - Uffelte (Drenthe)

Kampeerterrein De Blauwe Haan biedt u eindeloos veel mogelijkheden als het op kamperen in Drenthe aan komt. Voor elke doelgroep hebben wij een apart veld gecreëerd zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Wij hebben bijvoorbeeld een aantal rui..

Toon het aanbod (11)

Camping de Bosrand

Camping de Bosrand - Spier (Drenthe)

Camping de Bosrand Spier, Drenthe Kamperen bij de boer! Wij beschikken over een prachtige familie camping, waar u de sfeer en gezelligheid van het kamperen bij de boer kunt ervaren. Volop rust en ruimte. De beschutte en ruime plaatsen met veel privac..

Toon het aanbod (9)
<<
Vorige pagina
1 / 3
Volgende pagina
>>