Logo
Campingplaats - Noord-Holland

38 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Veldmanverhuur nl

Camping Callassande z70 - Callantsoog (Noord-Holland)

Stelt u zich eens voor: u wordt wakker en het eerste wat u hoort is het ruisen van de golven. De zon begint te schijnen en de zilte lucht van de zee komt u tegemoet.Dit zeer nette chalet is ruim van binnen en door de extra aanbouw is er een serre gec..

Toon het aanbod (8)

Camping Zeeburg

Tentplekken - Amsterdam (Noord-Holland)

InformatieNiets beter dan een avontuurlijke low-budget vakantie. Pak je tent en ga kamperen! Op Camping Zeeburg kun je een eigen plekje uitkiezen op één van onze tentvelden. De velden geven een prachtig uitzicht over het water met de me..

Toon het aanbod (4)

Camping Zijm

Caravanplaats op Camping Zijm - Den Hoorn - Texel (Noord-Holland)

Sinds 2010 zijn we uit gebreid met de camping naar 15 plaatsen. Voor de uitbreiding naar 15 plaatsen hebben we ons sanitair uitgebreid naar 4 wc's, 3 ruime douches zonder muntautomaat en 2 urinuars. In 2 van de 3 douches bevinden zich een wastafel me..

Toon het aanbod (3)

Recreatiepark de Achterste Hoef

Comfort kampeerplaatsen 2 personen - Bladel (Noord-Holland)

Op onze bosrijke camping vind je een ruime variatie aan kampeerplaatsen waaronder ook de comfort kampeerplaatsen. De ruime comfort kampeerplaatsen bevinden zich over de gehele camping verspreid. Je vindt ze op groene open velden, aan een pad of met h..

Toon het aanbod (11)

Camping Bakkum

Tentplaats met picknicktafel - Castricum (Noord-Holland)

De tentplaatsen op het Zeeduin zijn perfect als u gaat kamperen met de tent. Op de aankomst- en vertrekdag kunt u de kampeerplaats bereiken met de auto, daarna kunt u gebruik maken van het parkeerterrein. Deze plaatsen zijn zoals de naam al zegt, ges..

Toon het aanbod (2)

Boerencamping De Gouwe Stek

Veld Skapenwoid - Bovenkarspel (Noord-Holland)

Wilt u met uw familie, vrienden, school of vereniging op de camping staan? Dan is er de mogelijkheid om met elkaar gezellig op 1 veldje te staan. Dit veldje is apart te reserveren. Water en Electra is op het groepsveld aanwezig. Het veld bevindt zich..

Toon het aanbod (12)

Boerencamping De Gouwe Stek

Camperplek Grotla - Bovenkarspel (Noord-Holland)

Er is plek voor iedereen, campers, caravans, tenten, fietsers.. noem maar op!Camping de Gouwe Stek heeft verschillende velden. Voor iedereen is er een plek naar behoefte. Wilt u liever gezellig samen met anderen staan of staat u liever een beetje afg..

Toon het aanbod (12)

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Relaxplace - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Deze kampeerplaatsen zijn perfect bestemd voor gasten die lekker komen relaxen. U kunt heerlijk ontspannen in de hangmat! Op deze plaatsen kunt u optimaal genieten van de rust en natuur. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampère elektra. ..

Toon het aanbod (22)

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Beachspot Incl. elktra - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Beachspot plaatsen zijn perfecte plaatsen voor uw tent. Een zonnig gelegen veld, waar u het gevoel krijgt midden in de duinen te staan. De plaatsen bevinden zich in een autovrij gebied. Het is dan ook niet mogelijk om de auto in en uit te laden. De p..

Toon het aanbod (22)

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Playtown - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Heerlijke kampeerplaatsen speciaal ingericht voor de kleintjes. Met zandbak, trampoline en waterspeeltoestellen. De plaatsen zijn uitgerust met trampolines, een zandbak en diverse speeltoestellen en incl. 16 ampère stroom. Dit veld wordt speci..

Toon het aanbod (22)

Camping Geversduin

Binnenduinrand - Castricum (Noord-Holland)

De kampeerplaatsen op de Binnenduinrand zijn mooie plaatsen waarvan de meeste zonnig gelegen zijn. Deze kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra en u kunt hierbij uw auto naast uw kampeermiddel parkeren. Overdag genieten van de natuur en 's avonds g..

Toon het aanbod (10)

Veldmanverhuur nl

Breezand - Camping de Tulpenweide - Breezand (Noord-Holland)

Kamperen op mini Camping de Tulpenweide Er zijn 25 ruime kampeer plekken van elk meer dan 100 vierkante meter, voorzien van water, elektra (4 ampere) en riool.     De Camping is voorzien van: -      Sani..

Toon het aanbod (15)

Boerencamping De Gouwe Stek

Fietsersplekken - Bovenkarspel (Noord-Holland)

Voor fietsers zijn er mooie, wat kleinere plekjes langs het water. Wilt u echter een reguliere plaats met stroom of liever niet aan het water, dan kunt u dat natuurlijk aangeven. In de receptie zijn verschillende fietsroutes aanwezig, deze mag u zo k..

Toon het aanbod (12)

Recreatiepark de Achterste Hoef

Luxe kampeerplaatsen 4 personen met Privé sanitair aan het water - Bladel (Noord-Holland)

InformatieKamperen met de luxe van thuis! Een gedeelte van onze plaatsen aan het water (287 t/m 298 en 307 t/m 322) is uitgerust met privé sanitair. U beschikt dan over uw eigen douche, toilet en wastafel. De plaatsen zijn verder voorzien van ..

Toon het aanbod (11)

Camping Geversduin

Hoepse Beek - Castricum (Noord-Holland)

Gezellig samen met uw hond kamperen? Dat kan op de Hoepse Beek. Deze kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra. Zij liggen vooraan op de camping waardoor u met uw hond direct het Noord-Hollands Duinreservaat in wandelt. Er is toch niets heerlijker da..

Toon het aanbod (10)
<<
Vorige pagina
1 / 3
Volgende pagina
>>