Logo
(038) 222 3525
Campingplaats - Noord-Holland

39 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Camping Zeeburg

Camper/caravanplek - Amsterdam (Noord-Holland)

Reis je met camper of caravan? Wij verwelkomen je graag op één van onze ruime campervelden. Bijna elke plek bestaat uit een verhard gedeelte en een grasgedeelte en is voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting (10 ampère). ..

Toon het aanbod (4) 2

Camping De Duindoorn

Camping De Duindoorn - IJmuiden (Noord-Holland)

Camping de Duindoorn te IJmuiden nabij Zandvoort, Haarlem en  Amsterdam. Onze camping is gelegen aan de voet van de duinen en het strand. Grenzend aan het prachtige natuurgebied National Park Zuid-Kennemerland, dichtbij Zandvoort, Haarlem en Ams..

Toon het aanbod (4) 99

Camping Tuinderij Welgelegen

Caravan/Vouwwagen - Graft (Noord-Holland)

InformatieTot rust komen op een kleine tuinderij met camping. Welgelegen midden in het dorp achter het oude raadhuis van Graft uit 1613. Centraal in het unieke natuurgebied de “Eilandspolder” onderdeel van het land van Leeghwater bekend o..

Toon het aanbod (5) 15

Kampeerterrein Buitenduin

Kampeerhuisjes - Schoorl (Noord-Holland)

InformatieGezellige houten kampeerhuisjes met douche en toilet. Knus en geschikt voor 4 personen. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. Kenmerken- Knus- Eenvoudig- compleet

Toon het aanbod (2) 4

Veldmanverhuur nl

Camping Callassande z70 - Callantsoog (Noord-Holland)

Stelt u zich eens voor: u wordt wakker en het eerste wat u hoort is het ruisen van de golven. De zon begint te schijnen en de zilte lucht van de zee komt u tegemoet.Dit zeer nette chalet is ruim van binnen en door de extra aanbouw is er een serre gec..

Toon het aanbod (8) 6

Camping de Lakens

Toeristenplaats Loungespot Liguster - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Het Liguster gebied heeft ook Loungespot plaatsen. Deze zijn ruimer en beschikken over meer privacy dan de Dunespot plaatsen. Tevens is er een picknicktafel beschikbaar. Deze plaatsen zijn geschikt voor zowel caravans, tenten of campers. Van maandag ..

Toon het aanbod (22) 2

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Playtown - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Heerlijke kampeerplaatsen speciaal ingericht voor de kleintjes. Met zandbak, trampoline en waterspeeltoestellen. De plaatsen zijn uitgerust met trampolines, een zandbak en diverse speeltoestellen en incl. 16 ampère stroom. Dit veld wordt speci..

Toon het aanbod (22) 2

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Boerderijcamping Hoogvliet Kampeerplaats 6 personen - De Waal - Texel (Noord-Holland)

Ligging:  Een groot deel van de Texelse natuur ligt in het Nationaal Park Duinen van Texel. Dit gebied beslaat het gehele duingebied van Texel inclusief het bos. Natuurgebied De Nederlanden omvat de oostelijke helft van het duingebied tussen De ..

Toon het aanbod (136) 10

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Dunespot - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

De Dunespot plaatsen zijn inclusief 16 ampère stroom. De plaatsen liggen verspreid op de camping. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor caravans, campers en tenten met een lengte van max. 6.5 meter. Is uw kampeermiddel langer? Neem dan gerus..

Toon het aanbod (22) 2

Camping Geversduin

Binnenduinrand - Castricum (Noord-Holland)

De kampeerplaatsen op de Binnenduinrand zijn mooie plaatsen waarvan de meeste zonnig gelegen zijn. Deze kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra en u kunt hierbij uw auto naast uw kampeermiddel parkeren. Overdag genieten van de natuur en 's avonds g..

Toon het aanbod (10) 6

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Loungespot - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Een Loungespot is één van de ruimste kampeerplaatsen die de Lakens u kan bieden. Op de plaats staat uw eigen picknicktafel. De kampeerplaatsen zijn uniek gelegen. Tijdens uw verblijf ontvangt u van maandag tot en met zaterdag de lokale ..

Toon het aanbod (22) 2

Camping Bungalowpark Jamarco

Kampeerplaats - Schoorl (Noord-Holland)

Ons park ligt naast een mooi bos, aan de rand van een schitterend duin/natuurgebied ter plaatse 1800 ha. Ideaal om te wandelen of te fietsen. Hier kunt u volop van uw rust genieten! Naar het winkelcentrum Schoorl en het bekende klimduin is het slecht..

Toon het aanbod (5) 1

Recreatiepark de Achterste Hoef

Luxe kampeerplaatsen 4 personen met Privé sanitair aan het water - Bladel (Noord-Holland)

InformatieKamperen met de luxe van thuis! Een gedeelte van onze plaatsen aan het water (287 t/m 298 en 307 t/m 322) is uitgerust met privé sanitair. U beschikt dan over uw eigen douche, toilet en wastafel. De plaatsen zijn verder voorzien van ..

Toon het aanbod (11) 4

Recreatiepark de Achterste Hoef

Luxe kampeerplaatsen 3 personen, met privé sanitair aan het water - Bladel (Noord-Holland)

InformatieKamperen met de luxe van thuis! Een gedeelte van onze plaatsen aan het water (287 t/m 298 en 307 t/m 322) is uitgerust met privé sanitair. U beschikt dan over uw eigen douche, toilet en wastafel. De plaatsen zijn verder voorzien van ..

Toon het aanbod (11) 3

Camping Geversduin

Het Eikenbos - Castricum (Noord-Holland)

De kampeerplaatsen in het Eikenbos liggen rondom of in de buurt van het sportveld. Op het sportveld vindt u een voetbal- en volleybalveld. Daarnaast is er ook een echte natuurspeelplaats waar kinderen met water kunnen spelen. Deze mooie kampeerplaats..

Toon het aanbod (10) 6
<<
Vorige pagina
1 / 3
Volgende pagina
>>