Logo
(038) 222 3525
Campingplaats - Noord-Holland

32 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Facilteiten Accommodatie
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Camping Bungalowpark Jamarco

Kampeerplaats - Schoorl (Noord-Holland)

Ons park ligt naast een mooi bos, aan de rand van een schitterend duin/natuurgebied ter plaatse 1800 ha. Ideaal om te wandelen of te fietsen. Hier kunt u volop van uw rust genieten! Naar het winkelcentrum Schoorl en het bekende klimduin is het slecht..

Toon het aanbod (5) 1

Camping Geversduin

Het Eikenbos - Castricum (Noord-Holland)

De kampeerplaatsen in het Eikenbos liggen rondom of in de buurt van het sportveld. Op het sportveld vindt u een voetbal- en volleybalveld. Daarnaast is er ook een echte natuurspeelplaats waar kinderen met water kunnen spelen. Deze mooie kampeerplaats..

Toon het aanbod (10) 6

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Beachspot Schelpengat - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

De Beachspot is een perfecte plek midden in de duinen in het zand waar u uw tent kunt opbouwen. Deze Beachspotplaatsen beschikken niet over elektra en liggen helemaal in het topje van de camping. Deze plaatsen zijn geschikt voor stellen of een gezin...

Toon het aanbod (22) 2

Kampeerterrein Buitenduin

Kampeerplaats - Schoorl (Noord-Holland)

InformatieKampeerterrein Buitenduin is een kleine rustige camping, die gelegen is in een bosrijke omgeving. Het centrum van Schoorl en de toegang tot de Schoorlse duinen ligt op ongeveer 500 meter afstand. Het sanitair is in voor- en n..

Toon het aanbod (2) 2

Recreatiepark de Achterste Hoef

Comfort kampeerplaatsen 2 personen - Bladel (Noord-Holland)

Op onze bosrijke camping vind je een ruime variatie aan kampeerplaatsen waaronder ook de comfort kampeerplaatsen. De ruime comfort kampeerplaatsen bevinden zich over de gehele camping verspreid. Je vindt ze op groene open velden, aan een pad of met h..

Toon het aanbod (11) 2

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Loungespot - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Een Loungespot is één van de ruimste kampeerplaatsen die de Lakens u kan bieden. Op de plaats staat uw eigen picknicktafel. De kampeerplaatsen zijn uniek gelegen. Tijdens uw verblijf ontvangt u van maandag tot en met zaterdag de lokale ..

Toon het aanbod (22) 2

Veldmanverhuur nl

Breezand - Camping de Tulpenweide - Breezand (Noord-Holland)

Kamperen op mini Camping de Tulpenweide Er zijn 15 ruime kampeer plekken van elk meer dan 100 vierkante meter, voorzien van water, elektra (10 ampere) en riool.     De Camping is voorzien van: -      San..

Toon het aanbod (15) 6

Recreatiepark de Achterste Hoef

Luxe kampeerplaatsen 3 personen, met privé sanitair aan het water - Bladel (Noord-Holland)

InformatieKamperen met de luxe van thuis! Een gedeelte van onze plaatsen aan het water (287 t/m 298 en 307 t/m 322) is uitgerust met privé sanitair. U beschikt dan over uw eigen douche, toilet en wastafel. De plaatsen zijn verder voorzien van ..

Toon het aanbod (11) 3

Camping Zeeburg

Tentplekken - Amsterdam (Noord-Holland)

InformatieNiets beter dan een avontuurlijke low-budget vakantie. Pak je tent en ga kamperen! Op Camping Zeeburg kun je een eigen plekje uitkiezen op één van onze tentvelden. De velden geven een prachtig uitzicht over het water met de me..

Toon het aanbod (4) 15

Camping Tuinderij Welgelegen

Kampeerplaats - Graft (Noord-Holland)

Tot rust komen op een kleine tuinderij met camping. Welgelegen midden in het dorp achter het oude raadhuis van Graft uit 1613. Centraal in het unieke natuurgebied de “Eilandspolder” onderdeel van het land van Leeghwater bekend om zijn his..

Toon het aanbod (5) 2

Camping de Gouw

Kampeerplaats - Hoogwoud (Noord-Holland)

Onze camping is landelijk gelegen, 2 km buiten het dorp Hoogwoud, in het hartje van West-Friesland. In deze omgeving kunt U heerlijk fietsen en varen door landerijen en karakteristieke dorpen zoals Twisk en Kolhorn. Ook de oude havensteden Hoorn, Enk..

Toon het aanbod (3) 6

Recreatiepark Aalsmeer

Kampeer plaatsen Aalsmeer - Aalsmeer (Noord-Holland)

U bent bij ons van harte welkom voor een verblijf op onze kleine camping, die onderdeel is van onze prachtige jachthaven gelegen in het groen, onder de rook van Amsterdam. Perfecte kampeerplaats in Aalsmeer om tot rust te komen Onze kampeerplaatsen z..

Toon het aanbod (4) 15

Camping Zeeburg

Camper/caravanplek - Amsterdam (Noord-Holland)

Reis je met camper of caravan? Wij verwelkomen je graag op één van onze ruime campervelden. Bijna elke plek bestaat uit een verhard gedeelte en een grasgedeelte en is voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting (10 ampère). ..

Toon het aanbod (4) 2

Camping Zijm

Caravanplaats op Camping Zijm - Den Hoorn - Texel (Noord-Holland)

Sinds 2010 zijn we uit gebreid met de camping naar 15 plaatsen. Voor de uitbreiding naar 15 plaatsen hebben we ons sanitair uitgebreid naar 4 wc's, 3 ruime douches zonder muntautomaat en 2 urinuars. In 2 van de 3 douches bevinden zich een wastafel me..

Toon het aanbod (3) 15

Veldmanverhuur nl

Camping Callassande z70 - Callantsoog (Noord-Holland)

Stelt u zich eens voor: u wordt wakker en het eerste wat u hoort is het ruisen van de golven. De zon begint te schijnen en de zilte lucht van de zee komt u tegemoet.Dit zeer nette chalet is ruim van binnen en door de extra aanbouw is er een serre gec..

Toon het aanbod (8) 6
<<
Vorige pagina
1 / 3
Volgende pagina
>>