Logo
(038) 222 3525
Campingplaats - Noord-Holland

31 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Omvang Camping
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Facilteiten Accommodatie
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Camping de Gouw

Kampeerplaats - Hoogwoud (Noord-Holland)

Onze camping is landelijk gelegen, 2 km buiten het dorp Hoogwoud, in het hartje van West-Friesland. In deze omgeving kunt U heerlijk fietsen en varen door landerijen en karakteristieke dorpen zoals Twisk en Kolhorn. Ook de oude havensteden Hoorn, Enk..

Toon het aanbod (3) 6

Camping Geversduin

Kampeerplaats Binnenduinrand - Castricum (Noord-Holland)

De kampeerplaatsen op de Binnenduinrand zijn mooie plaatsen waarvan de meeste zonnig gelegen zijn. Deze kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra en u kunt hierbij uw auto naast uw kampeermiddel parkeren. Overdag genieten van de natuur en 's avonds g..

Toon het aanbod (10) 6

Camping Tuinderij Welgelegen

Caravan/Vouwwagen - Graft (Noord-Holland)

InformatieTot rust komen op een kleine tuinderij met camping. Welgelegen midden in het dorp achter het oude raadhuis van Graft uit 1613. Centraal in het unieke natuurgebied de “Eilandspolder” onderdeel van het land van Leeghwater bekend o..

Toon het aanbod (5) 15

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

Boerderijcamping Hoogvliet Kampeerplaats 6 personen - De Waal - Texel (Noord-Holland)

Ligging:  Een groot deel van de Texelse natuur ligt in het Nationaal Park Duinen van Texel. Dit gebied beslaat het gehele duingebied van Texel inclusief het bos. Natuurgebied De Nederlanden omvat de oostelijke helft van het duingebied tussen De ..

Toon het aanbod (159) 10

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Dunespot - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

De Dunespot plaatsen zijn inclusief 16 ampère stroom. De plaatsen liggen verspreid op de camping. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor caravans, campers en tenten met een lengte van max. 6.5 meter. Is uw kampeermiddel langer? Neem dan gerus..

Toon het aanbod (22) 2

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Relaxplace - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Deze kampeerplaatsen zijn perfect bestemd voor gasten die lekker komen relaxen. U kunt heerlijk ontspannen in de hangmat! Op deze plaatsen kunt u optimaal genieten van de rust en natuur. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampère elektra. ..

Toon het aanbod (22) 2

Camping Vliegenbos

Caravanplaats - Amsterdam (Noord-Holland)

Camping Vliegenbos is een stadscamping ten voeten uit. De camping van 2,5 ha groot biedt plaats aan campers caravans en tenten. Blokhutten en ingerichte tenten worden in de verhuur aangeboden. Het centrum van de stad Amsterdam vindt u op 15 minuten f..

Toon het aanbod (6) 2

Camping Geversduin

Kampeerplaats Duinstruweel - Castricum (Noord-Holland)

Het Duinstruweel is het gedeelte op de camping waar vakanties gevierd kunnen worden. Bij deze kampeerplaatsen, voorzien van elektra, is het toegestaan uw auto op de plaats te parkeren. Bij een aantal kampeerplaatsen zijn extra speeltoestellen speciaa..

Toon het aanbod (10) 6

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Comfort Area - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Net dat beetje extra comfort op de plaats. Mooie, grote, rustige plaatsen voor kampeerders die houden van extra rust en luxe. Deze plekken zijn van alle gemakken voorzien en liggen op een een open gebied tussen de duinen. Deze plaatsen zijn geschikt ..

Toon het aanbod (22) 2

Camping De Duindoorn

Camping De Duindoorn - IJmuiden (Noord-Holland)

Camping de Duindoorn te IJmuiden nabij Zandvoort, Haarlem en  Amsterdam. Onze camping is gelegen aan de voet van de duinen en het strand. Grenzend aan het prachtige natuurgebied National Park Zuid-Kennemerland, dichtbij Zandvoort, Haarlem en Ams..

Toon het aanbod (4) 99

Recreatiepark de Achterste Hoef

Luxe kampeerplaatsen 3 personen, met privé sanitair aan het water - Bladel (Noord-Holland)

InformatieKamperen met de luxe van thuis! Een gedeelte van onze plaatsen aan het water (287 t/m 298 en 307 t/m 322) is uitgerust met privé sanitair. U beschikt dan over uw eigen douche, toilet en wastafel. De plaatsen zijn verder voorzien van ..

Toon het aanbod (11) 3

Camping de Lakens

Toeristenplaats Dunespot Liguster - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Deze Dunespot plaatsen liggen in het Liguster gebied. Dit gebied ligt in het midden, links van de camping. Dit is een groen en beschut gebied. Deze plaatsen zijn geschikt voor caravan, tent of een camper. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 amp&e..

Toon het aanbod (22) 2

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Beachspot Schelpengat - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

De Beachspot is een perfecte plek midden in de duinen in het zand waar u uw tent kunt opbouwen. Deze Beachspotplaatsen beschikken niet over elektra en liggen helemaal in het topje van de camping. Deze plaatsen zijn geschikt voor stellen of een gezin...

Toon het aanbod (22) 2

Recreatiepark de Achterste Hoef

Luxe kampeerplaatsen 4 personen met Privé sanitair aan het water - Bladel (Noord-Holland)

InformatieKamperen met de luxe van thuis! Een gedeelte van onze plaatsen aan het water (287 t/m 298 en 307 t/m 322) is uitgerust met privé sanitair. U beschikt dan over uw eigen douche, toilet en wastafel. De plaatsen zijn verder voorzien van ..

Toon het aanbod (11) 4

Camping Geversduin

Kampeer Oaseplaats - Castricum (Noord-Holland)

Om volop van de natuur te genieten zijn de Oaseplaatsen heel geschikt. De Oaseplaatsen zijn rustig gelegen en bevinden zich in een bosrijk gebied. Deze kampeerplaatsen hebben geen elektra en liggen in een autoluw gedeelte. Elke Oaseplaats heeft een e..

Toon het aanbod (10) 6
<<
Vorige pagina
1 / 3
Volgende pagina
>>