Logo
Campingplaats - Noord-Holland

39 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Camping Tuinderij Welgelegen

Kampeerplaats - Graft (Noord-Holland)

Tot rust komen op een kleine tuinderij met camping. Welgelegen midden in het dorp achter het oude raadhuis van Graft uit 1613. Centraal in het unieke natuurgebied de “Eilandspolder” onderdeel van het land van Leeghwater bekend om zijn his..

Toon het aanbod (5)

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Comfort Area - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Net dat beetje extra comfort op de plaats. Mooie, grote, rustige plaatsen voor kampeerders die houden van extra rust en luxe. Deze plekken zijn van alle gemakken voorzien en liggen op een een open gebied tussen de duinen. Deze plaatsen zijn geschikt ..

Toon het aanbod (22)

Camping Bakkum

Tentplaats met picknicktafel - Castricum (Noord-Holland)

De tentplaatsen op het Zeeduin zijn perfect als u gaat kamperen met de tent. Op de aankomst- en vertrekdag kunt u de kampeerplaats bereiken met de auto, daarna kunt u gebruik maken van het parkeerterrein. Deze plaatsen zijn zoals de naam al zegt, ges..

Toon het aanbod (2)

Kampeerterrein Buitenduin

Kampeerplaats - Schoorl (Noord-Holland)

InformatieKampeerterrein Buitenduin is een kleine rustige camping, die gelegen is in een bosrijke omgeving. Het centrum van Schoorl en de toegang tot de Schoorlse duinen ligt op ongeveer 500 meter afstand. Het sanitair is in voor- en n..

Toon het aanbod (2)

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Relaxplace - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Deze kampeerplaatsen zijn perfect bestemd voor gasten die lekker komen relaxen. U kunt heerlijk ontspannen in de hangmat! Op deze plaatsen kunt u optimaal genieten van de rust en natuur. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 ampère elektra. ..

Toon het aanbod (22)

Camping Geversduin

Hoepse Beek - Castricum (Noord-Holland)

Gezellig samen met uw hond kamperen? Dat kan op de Hoepse Beek. Deze kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra. Zij liggen vooraan op de camping waardoor u met uw hond direct het Noord-Hollands Duinreservaat in wandelt. Er is toch niets heerlijker da..

Toon het aanbod (10)

Recreatiepark de Achterste Hoef

Comfort kampeerplaatsen 2 personen - Bladel (Noord-Holland)

Op onze bosrijke camping vind je een ruime variatie aan kampeerplaatsen waaronder ook de comfort kampeerplaatsen. De ruime comfort kampeerplaatsen bevinden zich over de gehele camping verspreid. Je vindt ze op groene open velden, aan een pad of met h..

Toon het aanbod (11)

Recreatiepark Aalsmeer

Kampeer plaatsen Aalsmeer - Aalsmeer (Noord-Holland)

U bent bij ons van harte welkom voor een verblijf op onze kleine camping, die onderdeel is van onze prachtige jachthaven gelegen in het groen, onder de rook van Amsterdam. Perfecte kampeerplaats in Aalsmeer om tot rust te komen Onze kampeerplaatsen z..

Toon het aanbod (4)

Boerencamping De Gouwe Stek

Veld Skapenwoid - Bovenkarspel (Noord-Holland)

Wilt u met uw familie, vrienden, school of vereniging op de camping staan? Dan is er de mogelijkheid om met elkaar gezellig op 1 veldje te staan. Dit veldje is apart te reserveren. Water en Electra is op het groepsveld aanwezig. Het veld bevindt zich..

Toon het aanbod (12)

Camping Vliegenbos

Caravanplaats - Amsterdam (Noord-Holland)

Camping Vliegenbos is een stadscamping ten voeten uit. De camping van 2,5 ha groot biedt plaats aan campers caravans en tenten. Blokhutten en ingerichte tenten worden in de verhuur aangeboden. Het centrum van de stad Amsterdam vindt u op 15 minuten f..

Toon het aanbod (6)

Camping Zeeburg

Camper/caravanplek - Amsterdam (Noord-Holland)

Reis je met camper of caravan? Wij verwelkomen je graag op één van onze ruime campervelden. Bijna elke plek bestaat uit een verhard gedeelte en een grasgedeelte en is voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting (10 ampère). ..

Toon het aanbod (4)

Veldmanverhuur nl

Camping Callassande z70 - Callantsoog (Noord-Holland)

Stelt u zich eens voor: u wordt wakker en het eerste wat u hoort is het ruisen van de golven. De zon begint te schijnen en de zilte lucht van de zee komt u tegemoet.Dit zeer nette chalet is ruim van binnen en door de extra aanbouw is er een serre gec..

Toon het aanbod (8)

Camping de Lakens

Toeristenplaats op Loungespot - Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland)

Een Loungespot is één van de ruimste kampeerplaatsen die de Lakens u kan bieden. Op de plaats staat uw eigen picknicktafel. De kampeerplaatsen zijn uniek gelegen. Tijdens uw verblijf ontvangt u van maandag tot en met zaterdag de lokale ..

Toon het aanbod (22)

Camping De Duindoorn

Camping De Duindoorn - IJmuiden (Noord-Holland)

Camping de Duindoorn te IJmuiden nabij Zandvoort, Haarlem en  Amsterdam. Onze camping is gelegen aan de voet van de duinen en het strand. Grenzend aan het prachtige natuurgebied National Park Zuid-Kennemerland, dichtbij Zandvoort, Haarlem en Ams..

Toon het aanbod (4)

Camping de Gouw

Kampeerplaats - Hoogwoud (Noord-Holland)

Onze camping is landelijk gelegen, 2 km buiten het dorp Hoogwoud, in het hartje van West-Friesland. In deze omgeving kunt U heerlijk fietsen en varen door landerijen en karakteristieke dorpen zoals Twisk en Kolhorn. Ook de oude havensteden Hoorn, Enk..

Toon het aanbod (3)
<<
Vorige pagina
1 / 3
Volgende pagina
>>