Logo
(038) 222 3525
Groepsaccommodatie - Gelderland

53 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Omvang Camping
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Paasheuvelgroep Vierhouten

De Pinksterbloem - Vierhouten (Gelderland)

De Pinksterbloem bestaat uit twee verdiepingen met slaapkamers op zowel de begane grond als de eerste verdieping. De Pinksterbloem beschikt over sanitaire voorzieningen voor mindervaliden op de begane grond en alle slaapkamers zijn voorzien van een w..

Toon het aanbod (19) 44

Recreatie t Lohr

Antje - Voorst (Gelderland)

De accommodatie heeft een gezellige recreatieruimte. Deze ‘woonkamer’ heeft een laag zitgedeelte met tv en een eetkamer gedeelte. Iedereen kan hier tijdens de maaltijd bij elkaar zitten. Verder is er een keuken en zijn er in totaal 7 slaa..

Toon het aanbod (4) 32

Maikenshof Recreatie

Eversbosch 2 - Berg en Dal (Gelderland)

Wij bieden u een exclusieve accommodatie aan voor max 28 personen, de nieuwe accommodatie heeft 9 slaapkamers alle voorzien van een eigen badkamer.Deze accommodatie is gelegen aan de rand van het prachtige heuvelachtig dorp Berg en Dal. Op een steenw..

Toon het aanbod (11) 24

Paasheuvelgroep Nunspeet

De Grote Bunte - Nunspeet (Gelderland)

Groepsverblijf De Grote Bunte bestaat uit twee onderdelen: het oude landhuis met gezellige eetzaal en een apart gebouw met slaapvertrekken en sanitaire voorzieningen. Het groepsverblijf is alleen op basis van catering te reserveren. Voorzieningen bev..

Toon het aanbod (2) 51

Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve

Groepsaccommodatie Het Kamphuus - Ermelo (Gelderland)

Kampeerboerderij “De Aalbertshoeve” ligt midden in een agrarisch gebied en op kleine afstand van de Veluwse bossen waar reeën, herten en wilde zwijnen uw pad kunnen kruisen. Uitgestrekte heidevelden liggen ook dichtbij onze kampeerbo..

Toon het aanbod (3) 52

Paasheuvelgroep Vierhouten

Het Eekhuus - Vierhouten (Gelderland)

Het Eekhuus bestaat uit vijf blokhutten voor 8 personen en één blokhut voor 2 personen. De blokhutten liggen verscholen tussen de bomen en een apart recreatiegebouw. De recreatieruimte is voorzien van een keuken en een zitgedeelte. Voor..

Toon het aanbod (19) 42

Paasheuvelgroep Stroe

Groepsaccommodatie Klein Anker - Stroe (Gelderland)

Tussen Apeldoorn en Amersfoort ligt in Stroe groepsaccommodatie Klein Anker. Bomen klimmen, hutten bouwen, het kan allemaal want het terrein van Klein Anker is ruim drie hectare groot en ligt midden in de bossen. De accommodatie bestaat uit vijf blok..

Toon het aanbod (1) 64

Paasheuvelgroep Vierhouten

Vleugel - Vierhouten (Gelderland)

De Vleugel is een grote groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 110 personen, bestaande uit drie geschakelde accommodaties. Elk van deze drie accommodaties heeft een eigen ingang en recreatieruimte. Je kunt alle ruimtes met elkaar verbinden door..

Toon het aanbod (19) 110

Recreatie t Lohr

Berta - Voorst (Gelderland)

De groepsaccommodatie is in principe gelijk aan Antje. Ze bestaat uit een recreatieruimte met een laag zitgedeelte met tv en een eetkamerzitgedeelte. Verder een keuken en 8 slaapkamers. Een badkamer met drie douches, vier toiletten en zes wastafels. ..

Toon het aanbod (4) 36

Maikenshof Recreatie

Eversbosch 1 - Berg en Dal (Gelderland)

Wij bieden u een exclusieve accommodatie aan voor max 26 personen, de nieuwe accommodatie heeft 7 slaapkamers alle voorzien van een eigen badkamer. Deze accommodatie is gelegen aan de rand van het prachtige heuvelachtig dorp Berg en Dal. Op een steen..

Toon het aanbod (11) 26

De Wildwal

Het Uiltje (36 Personen) - Lunteren (Gelderland)

Wilt u ook een onvergetelijk familieweekend of vriendenweekend? Dit oergezellige huis is er geknipt voor. Iedereen kan mee, want het Uiltje is rolstoeltoegankelijk. Bovendien is het Uiltje voorzien van een internet aansluiting. En om het nog fijner t..

Toon het aanbod (3) 36

Recreatie t Lohr

Dora - Voorst (Gelderland)

Groepshuis Dora is de ideale bestemming voor grote groepen.  Als groep hebben jullie een grote recreatieruimte tot jullie beschikking. Met genoeg stoelen voor iedereen om aan tafel te zitten. Tevens zijn er in deze ruimte twee tv-..

Toon het aanbod (4) 68

Paasheuvelgroep Nunspeet

Het Koetshuis - Nunspeet (Gelderland)

Groepsverblijf Het Koetshuis is een gezellige, vrijstaande accommodatie voor groepen tot 33 personen. Op begane grond bevind zich de knusse, moderne eet- en recreatiezaal mét biljarttafel. Op de eerste verdieping zijn de 7 kleine slaapvertrekk..

Toon het aanbod (2) 33

Paasheuvelgroep Vierhouten

Graspieper - Vierhouten (Gelderland)

Groepskamperen met je schoolklas of sportvereniging is een leuke en super betaalbare manier van op kamp gaan! De groepskampeervelden in Vierhouten zijn gericht op groepen die gefaciliteerd op hun eigen veld kunnen kamperen, inclusief ontbijt, lu..

Toon het aanbod (19) 60

Paasheuvelgroep Vierhouten

De Boomklever - Vierhouten (Gelderland)

De Boomklever staat op een eigen gras/zandveld waar volop gespeeld kan worden. Buiten staan er picknicktafels en is er een gezellige kampvuurplaats. In het centrale recreatiegebouw is een klein keukentje aanwezig en een apart zitje. Rondom dit g..

Toon het aanbod (19) 56
<<
Vorige pagina
1 / 4
Volgende pagina
>>