Logo
(038) 222 3525
Groepenverblijf - Gelderland

52 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Omvang Camping
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Facilteiten Accommodatie
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Maikenshof Recreatie

Cantecleer - Berg en Dal (Gelderland)

Groepsaccommodatie Cantecleer is een luxe accommodatie in de bosrijke omgeving van Groesbeek. Dit zeer fraai gelegen vakantiehuis is geschikt voor groepen tot 24 personen. Alle kamers (10 slaapkamers) zijn voorzien van eigen sanitair, teven..

Toon het aanbod (11) 24

Recreatie t Lohr

Clara - Voorst (Gelderland)

Het knusse vakantiehuis heeft een woonkamer met open keuken. Er is zowel een eetkamergedeelte, als een tv-hoek met banken. In totaal zijn er vijf slaapkamers. De badkamer heeft drie douches, drie toiletten en vier wastafels. Daarnaast is er ook nog e..

Toon het aanbod (4) 26

De Wildwal

De Eekhoorn (66 Personen) - Lunteren (Gelderland)

De Wildwal levert u de beste kwaliteit. U merkt direct hoe goed dit verblijf zich leent voor bijvoorbeeld studiedagen, coaching of een klein congres. Deze huisvesting heeft plaats voor maximaal 66 personen en heeft draadloos internet. De Eekhoorn is ..

Toon het aanbod (3) 66

Maikenshof Recreatie

Evershof - Berg en Dal (Gelderland)

Wij bieden u een exclusieve accommodatie aan voor max 45 personen, de accommodatie heeft 16 slaapkamers alle voorzien van een eigen badkamer. Deze accommodatie is gelegen aan de rand van het prachtige heuvelachtig dorp Berg en Dal. Op een steenworp v..

Toon het aanbod (11) 45

Maikenshof Recreatie

Het Uitzicht - Berg en Dal (Gelderland)

Deze accommodatie heeft vele luxe voorzieningen. Ook bij minder weer zult u hier een prima verblijf hebben, het zal u aan niets ontbreken! Op de begane grond is een gezellige eethoek, zithoek en een heuse bar. Het is de bedoeling dat u tijdens uw ver..

Toon het aanbod (11) 42

Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve

Groepsaccommodatie Het Kamphuus - Ermelo (Gelderland)

Kampeerboerderij “De Aalbertshoeve” ligt midden in een agrarisch gebied en op kleine afstand van de Veluwse bossen waar reeën, herten en wilde zwijnen uw pad kunnen kruisen. Uitgestrekte heidevelden liggen ook dichtbij onze kampeerbo..

Toon het aanbod (3) 52

Paasheuvelgroep Vierhouten

Het Pipokamp - Vierhouten (Gelderland)

Het Pipokamp bestaat uit een grote "circustent" als centraal verblijf met daar om heen meerdere slaapwagens. In de circustent is een klein keukentje aanwezig, er wordt gebruik gemaakt van een nabij gelegen sanitair gebouw. Dit verblijf ligt op een ge..

Toon het aanbod (19) 30

Paasheuvelgroep Nunspeet

Het Koetshuis - Nunspeet (Gelderland)

Groepsverblijf Het Koetshuis is een gezellige, vrijstaande accommodatie voor groepen tot 33 personen. Op begane grond bevind zich de knusse, moderne eet- en recreatiezaal mét biljarttafel. Op de eerste verdieping zijn de 7 kleine slaapvertrekk..

Toon het aanbod (2) 33

Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum

Groepsaccommodatie De Schuur - Bennekom (Gelderland)

De Schuur op Boerderij Hoekelum in Bennekom is een accommodatie voor wat kleinere groepen. Vooral families en vriendengroepen vermaken zich hier prima. De Schuur was vroeger een oude koeienschuur die in 2004 gerestaureerd is. Een lekkere eigen leefru..

Toon het aanbod (3) 22

Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum

Groepsaccommodatie De Barg - Bennekom (Gelderland)

Zoekt u een accommodatie met een grote recreatie/ feestzaal? Dan is de Barg de perfecte locatie voor uw groep. De Barg is helemaal rolstoelvriendelijk en biedt plaats aan 40 personen. Uitermate geschikt voor familie- en vriendengroepen, of (school) k..

Toon het aanbod (3) 40

Groepshotel De Tienhoeve

Tienhoeve - Hengelo (Gelderland)

Wij bieden u een onbezorgd weekendje of midweek weg, waar u in alle rust van de omgeving en van elkaar kunt genieten. Groepshotel De Tienhoeve is een luxe groepsaccommodatie geschikt voor gezelschappen tot 45 personen. Doordat de accommodatie altijd ..

Toon het aanbod (1) 45

Paasheuvelgroep Vierhouten

De Klaproos - Vierhouten (Gelderland)

Groepsverblijf De Klaproos bestaat uit twee verdiepingen met slaapkamers op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel met koud en warm water. In de recreatiezaal is ook een klein keukentje aanwezi..

Toon het aanbod (19) 24

Paasheuvelgroep Vierhouten

Het Rode Valkennest - Vierhouten (Gelderland)

Het Rode Valkennest is een rietgedekt gebouw met apart keukentje en een mooi terras dat uitkijkt op het openluchttheater. Rondom het verblijf staan meerdere slaaphutjes. Er is een apart sanitairgebouw aanwezig. De recreatiezaal van dit verblijf ..

Toon het aanbod (19) 64

Recreatie t Lohr

Dora - Voorst (Gelderland)

Groepshuis Dora is de ideale bestemming voor grote groepen.  Als groep hebben jullie een grote recreatieruimte tot jullie beschikking. Met genoeg stoelen voor iedereen om aan tafel te zitten. Tevens zijn er in deze ruimte twee tv-..

Toon het aanbod (4) 68

De Wildwal

Het Uiltje (36 Personen) - Lunteren (Gelderland)

Wilt u ook een onvergetelijk familieweekend of vriendenweekend? Dit oergezellige huis is er geknipt voor. Iedereen kan mee, want het Uiltje is rolstoeltoegankelijk. Bovendien is het Uiltje voorzien van een internet aansluiting. En om het nog fijner t..

Toon het aanbod (3) 36
<<
Vorige pagina
1 / 4
Volgende pagina
>>