Logo
(038) 222 3525
Groepsaccommodatie - Overijssel

20 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Facilteiten Accommodatie
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

T Keampke

De Beuk - De Lutte (Overijssel)

Een flexibele accommodatie met veel mogelijkheden. 10 Slaapkamers, een eigen speelruimte voor de kids, een ruime veranda en een sauna voor de volwassenen. De Beuk is geschikt voor groepen vanaf 8 personen. De zeer complete keuken is van alle gemakken..

Toon het aanbod (5) 24

Strandhoeve

Nieuwland - Blokzijl (Overijssel)

Rust, ruimte, privacy en comfort vind je in deze centraal gelegen groepsaccommodatie. Deze groepsaccommodatie leent zich voor groepen tot 22 personen en is bij uitstek geschikt voor exclusieve familie- en vriendenweekenden, cursussen, zakelijke relat..

Toon het aanbod (6) 22

De Eikenhorst

De Eikenhorst - Steenwijk (Overijssel)

Welkom bij landhuis “De Eikenhorst”! Onze groepsaccommodatie is een ruim vakantiehuis (375 m2) voor groepen van 15 - 30 personen. Deze luxe ***** 5 sterren accommodatie heeft 10 slaapkamers en 6 badkamers, ruime woonkamer, dubbele keuken ..

Toon het aanbod (1) 30

T Keampke

't Keampke Buiten - De Lutte (Overijssel)

De naam zegt het al: 't Keampke Buiten, gelegen net buiten het terrein van 't Keampke midden tussen de weilanden. Een veranda met geweldig uitzicht, 6 slaapkamers met eigen sanitair, een sauna en houtkachels binnen en buiten. Hier is het buitengewoon..

Toon het aanbod (5) 16

Vakantiepark De Witte Berg

Boslodge 6 personen - Ootmarsum (Overijssel)

Genieten van het buitenleven in deze luxe lodges De luxe 6-persoons lodges zijn compleet gemeubileerd. Ervaar de luxe van een bungalow in combinatie met de karakteristieke Twentse natuur in het prachtige Ootmarsum. De nieuwe lodges zijn modern i..

Toon het aanbod (10) 6

Vakantiepark De Witte Berg

Groepsaccommodatie Heerdink Hoeve 20 personen - Ootmarsum (Overijssel)

  Eeuwenoude Saksische boerderij  Luxe groepsaccommodatie in karakteristieke boerderij met 6 slaapkamers & 6 badkamers De Heerdink Hoeve biedt uitkomst voor gezinnen en grotere gezelschappen. Een smaakvolle combinatie van de vroegere Tw..

Toon het aanbod (10) 20

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Joris - Ommen (Overijssel)

Aanpassingen in verband met corona maatregelen: Op dit moment kun je deze accommodatie huren met je gezin, een unieke kans om heerlijk te genieten van de rust en mooie omgeving. Het bos heb je als achtertuin! Zodra het weer toegestaan is met meerdere..

Toon het aanbod (7) 15

Erve Bloeme

Erve Bloeme - Haarle (Overijssel)

Naast de ruime accommodatie en terras is er een speelschuur en speelveld waar iedereen zich prettig voelt en zich geen minuut verveeld. De luxe accommodatie beschikt over Wi-Fi en is rolstoelvriendelijk. De keuken is in 2015 verbouwd en aangepast aan..

Toon het aanbod (1) 30

T Keampke

De Eik - De Lutte (Overijssel)

Ouderwets genieten! Groepsaccommodatie De Eik is gebouwd in de Twentse boerderijstijl, maar wel met de luxe en het comfort van deze tijd. Slaapkamers met eigen sanitair, een zeer complete keuken en heel veel ruimte om het huis maken het een fijne ple..

Toon het aanbod (5) 20

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepskamperen - Ommen (Overijssel)

Aanpassingen aantallen iv.m. corona maatregelen: Groepskamperen in 2021 kan maar je moet wel 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Je kunt als groep komen als je met maximaal 6 verschillende huishoudens komt, totaal 30 personen. Meerdere huishoudens k..

Toon het aanbod (7) 35

Strandhoeve

Oudland - Blokzijl (Overijssel)

Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn vind je groepsaccommodatie OudLand. Voor groepen tot 34 personen leent deze accommodatie zich bij uitstek voor exclusieve vakanties, familie- en vriendenweekenden, cur..

Toon het aanbod (6) 31

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

De Mowglihut - Ommen (Overijssel)

Aanpassingen i.v.m. de corona maatregelen: Op dit moment is het niet mogelijk met een groep te komen, wel heb je nu de mogelijkheid om op deze unieke plek te overnachten met je gezin! Heerlijk genieten van alle rust en ruimte. Zodra je weer weg kunt ..

Toon het aanbod (7) 22

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

De Jorishoeve - Ommen (Overijssel)

Aanpassingen m.b.t. corona maatregelen: Bestaat je groep uit maximaal 9 verschillende huishoudens? Dan kun je met 28 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 23 personen in De Jorishoeve overnacht. Worden beide..

Toon het aanbod (7) 28

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

De Repelaerhoeve - Ommen (Overijssel)

Aanpassingen aantal personen i.v.m. corona maatregelen: Bestaat je groep uit maximaal 8 verschillende huishoudens? Dan kun je met 30 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 25 personen in De Repelaerhoeve over..

Toon het aanbod (7) 35

T Keampke

De Linde Plus - De Lutte (Overijssel)

Een luxe groepsaccommodatie voor een grote groep. 13 Slaapkamers met eigen sanitair, een grote en een kleine woonkamer, ligbad, sauna en veranda. Ruimte genoeg voor iedereen. De LindePlus is een combinatie van de Linde en de Meidoorn. Deze zijn gekop..

Toon het aanbod (5) 18
<<
Vorige pagina
1 / 2
Volgende pagina
>>