Logo
(038) 222 3525
Groepenverblijf - Overijssel

21 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Facilteiten Accommodatie
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Vakantiepark Molke

Groepsaccommodatie (6x bungalette 5 persoons) - Zuna (Overijssel)

6 bungalettes met veranda maken gezamenlijk deze groepsaccommodatie. Allemaal je eigen huisje! ???? Een groepshuis met iedereen een eigen woning. Deze moderne en frisse bungalettes zijn ideaal voor grote groepsuitjes. De Stellingmolen heeft een ..

Toon het aanbod (50) 30

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

De Hoeve - Ommen (Overijssel)

Het grote gedeelte van de Jorishoeve is De Hoeve. Deze accommodatie is geschikt voor 16 personen. Wanneer De Jorishoeve verhuurd is wordt de leefruimte van De Hoeve gebruikt. Om deze reden heeft de Hoeve een ruime leefruimte en open keuken waar plaat..

Toon het aanbod (7) 16

Groepen Nederland

Vakantiehuis De Bult - De Bult (Overijssel)

Groep accommodatie in Overijssel, gelegen op een vakantiepark Deze accommodatie biedt landelijke luxe middenin een bosrijke omgeving en heeft verrassende elementen, waaronder een apart woon- en slaapgedeelte. Je wordt bij binnenkomst aangenaam verras..

Toon het aanbod (3) 18

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

De Jorishoeve - Ommen (Overijssel)

De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) bestaat uit twee gedeelten: De Joris en De Hoeve. Je kunt deze kleurrijke ruimtes apart of in zijn geheel huren.  De ruimtes zijn verbonden door een hal met een grootschaakspel. Huur je de Jorisho..

Toon het aanbod (7) 28

T Keampke

De Linde Plus - De Lutte (Overijssel)

Een luxe groepsaccommodatie voor een grote groep. 13 Slaapkamers met eigen sanitair, een grote en een kleine woonkamer, ligbad, sauna en veranda. Ruimte genoeg voor iedereen. De LindePlus is een combinatie van de Linde en de Meidoorn. Deze zijn ..

Toon het aanbod (5) 18

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

De Repelaerhoeve - Ommen (Overijssel)

De Repelaerhoeve is geschikt voor 35 personen, je hebt fantastisch uitzicht vanuit je grote terras!  je kijkt uit over de weilanden die uitkomen op de rivier de Regge, je ziet de contouren van de Lemelerberg. De accommodatie heeft een gezellige ..

Toon het aanbod (7) 35

Erve Bloeme

Erve Bloeme - Haarle (Overijssel)

Naast de ruime accommodatie en terras is er een speelschuur en speelveld waar iedereen zich prettig voelt en zich geen minuut verveeld. De luxe accommodatie beschikt over Wi-Fi en is rolstoelvriendelijk. De keuken is in 2015 verbouwd en aangepast aan..

Toon het aanbod (1) 30

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

De Mowglihut - Ommen (Overijssel)

In de Mowglihut kunnen groepen tot 22 personen verblijven. Er is een open keuken met een comfortabele zithoek. Buiten hebben jullie eigen buitenhaard, lekker bijkletsen bij een kampvuur. Achter de accommodatie is een speeltuin met rekstok, schommel, ..

Toon het aanbod (7) 22

Vakantiepark De Witte Berg

Boslodge 6 personen - Ootmarsum (Overijssel)

Genieten van het buitenleven in deze luxe lodges De luxe 6-persoons lodges zijn compleet gemeubileerd. Ervaar de luxe van een bungalow in combinatie met de karakteristieke Twentse natuur in het prachtige Ootmarsum. De nieuwe lodges zijn modern i..

Toon het aanbod (12) 6

Strandhoeve

SuyderZee - Baarlo (Overijssel)

Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn vind je groepsaccommodatie SuyderZee. Voor groepen tot 53 personen leent deze accommodatie zich bij uitstek voor exclusieve vakanties, familie- en vriendenweekenden, c..

Toon het aanbod (6) 53

De Eikenhorst

De Eikenhorst - Steenwijk (Overijssel)

Boshuis de Eikenhorst is een luxe vakantiewoning voor maximaal 30 personen. Het boshuis is voorzien tien slaapkamers, zes badkamers en een zeer ruime woonkamer (125m2) met open haard. In het eetgedeelte kun je gezellig met z’n allen lunchen e..

Toon het aanbod (1) 30

Strandhoeve

Nieuwland - Baarlo (Overijssel)

Rust, ruimte, privacy en comfort vind je in deze centraal gelegen groepsaccommodatie. Deze groepsaccommodatie leent zich voor groepen tot 22 personen en is bij uitstek geschikt voor exclusieve familie- en vriendenweekenden, cursussen, zakelijke relat..

Toon het aanbod (6) 22

Gastenboerderij Kosman

Gastenboerderij Kosman - Holten (Overijssel)

Welkom bij gastenboerderij Kosman! Onze groepsaccommodatie ontvangt veel familie-, vriendengroepen, oud studiegenoten en woongroepen. Maar denk ook aan groepen zoals collega's (heisessie's) en mountainbikeverenigingen. Professionele sporters zij..

Toon het aanbod (1) 30

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

De Blokhut - Ommen (Overijssel)

Op een idyllisch plek in het bos, naast de wolfskuil, ligt de Blokhut. Een accommodatie waar 22 personen kunnen verblijven. Buiten heb je een zes meter lange picknicktafel waar je gezellig samen kunt bijkletsen. Natuurlijk kun je ook een kampvuur mak..

Toon het aanbod (7) 22

T Keampke

De Linde - De Lutte (Overijssel)

De Linde is Een luxe groepsaccommodatie voorzien van alle gemakken: 8 slaapkamers met eigen sanitair, een ligbad, een sauna en een heerlijke veranda voor de zomeravonden. In de Linde is het heerlijk samen zijn. Samen koken in de ruime keuken, een bar..

Toon het aanbod (5) 20
<<
Vorige pagina
1 / 2
Volgende pagina
>>