Logo
Campingplaats

2936 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Boscamping Langeloerduinen

Seizoenplaats - Norg (Drenthe)

Bij Boscamping Langeloërduinen kunt u ook een seizoensplaats huren. U kunt daar zo vaak gebruik van maken als u wilt en u hoeft het aantal overnachtingen ook niet bij te houden. Seizoensplaatsen zijn te gebruiken door één huisadres..

Toon het aanbod (11)

Bed Breakfast Morgenster

Kombuis - Urk (Flevoland)

Vol trots presenteren wij u de kombuis. Net als een echte kombuis in een kotter, bevindt deze kamer zich beneden. Deze kamer heeft daarom geen direct uitzicht over het IJsselmeer, maar natuurlijk kunt u gewoon in de woonkamer genieten van het uitzic..

Toon het aanbod (4)

Camping De Rammelbeek

Standaard kampeerplaats - Lattrop (Overijssel)

Lekker op vakantie, betaalbaar en veel te doen, het belangrijkste niks moet. Rustig de dag beginnen met verse broodjes van de campingwinkel, heerlijk ontbijten met elkaar en als je zin hebt meedoen met de activiteiten die het animatieteam voor jong e..

Toon het aanbod (4)

Camping De Kreekoever

Comfort Kampeerplaats - Ouwerkerk (Zeeland)

De comfortplaatsen van Camping de Kreekoever staan op goed onderhouden grasvelden en vormen de ideale plek voor een (kort) verblijf met tent, caravan of camper. De mooie kampeerplaatsen zijn afgebakend en beslaan minstens 100m², het gemaaide gra..

Toon het aanbod (5)

Vakantiepark Diana Heide

Comfortplaats - Amen (Drenthe)

Diana Heide is een bosrijke en grote 4-sterren camping in Drenthe. De camping nabij Assen heeft royale comfortplaatsen voor caravan en tent, deels gelegen tussen bomen of op open veld in het zonnetje.

Toon het aanbod (5)

Recreatiepark De Groote Vliet

Vlotvaren 4 persoons - Seringenlaan 140 - Wervershoof (Noord-Holland)

In dit type woning is geen wasmachine aanwezig. Op het park kunt u wassen en drogen in de wasserette. Dit werkt op muntjes die u bij de receptie en het eetcafé kunt verkrijgen. De tuin is omheind, deze chalet is niet aan het water.

Toon het aanbod (18)

Parkcamping de Graafschap

Trekkershut 4-pers. - Hummelo (Gelderland)

Wilt u de prachtige omgeving komen verkennen maar beschikt u niet over uw eigen kampeermiddel? Wees gerust want op Parkcamping de Graafschap staan twee nette 4-persoons trekkershutten voor u klaar!

Toon het aanbod (7)

Camping de Rimboe

Kampeerplaatsen - Lunteren (Gelderland)

Kamperen op de Rimboe betekent kamperen in de natuur. U kunt bij ons terecht op één van de gezellige kampeerveldjes of op de vrije kampeerplaatsen in het bos. Alle plaatsen zijn zeer ruim opgezet en voorzien van 6 ampère elektra.

Toon het aanbod (3)

Camping de Reehorst

Chalet Bospark Comfort de luxe - Vorden (Gelderland)

De chalets zijn zo ingericht dat het u aan niets zal ontbreken. De gezellig en modern ingerichte woonkamer heeft grote schuifpuien naar uw eigen terras. De schuifpuien zorgen niet alleen voor extra lichtinval, u kunt zo ook terwijl u binnen zit genie..

Toon het aanbod (2)

Camping Dennenoord BV

Fungalow 8 - maximaal 9 personen - Giethmen (Overijssel)

maximaal 9 personen Voor de omschrijving van Camping Dennenoord heb je eigenlijk maar één zin nodig en dat is: “Het is donders gezellig op Camping Dennenoord”.  Op de camping kun je van alles doen en niets doen. Je kunt..

Toon het aanbod (9)

Landgoed t Borghuis

De Vuursteen - Losser (Overijssel)

In een zeer bosrijke en rustige omgeving ligt 't Borghuis tussen Losser en Oldenzaal en 7 km vanaf de Duitse grens. De groepsaccommodatie is geschikt voor 10 tot 43 personen en beschikt over een sfeervolle recreatie/eetruimte, goede keuken en sanitai..

Toon het aanbod (5)

De Strandhoeve

Groepsacc. Nieuwland - Baarlo (Overijssel)

Rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie NieuwLand is onderdeel van de Strandhoeve. De accommodatie beschikt over drie kamers op de begane grond en drie kamers op de eerste verdieping. De kamer Emmeloord is uitgerust met hoog-laagbedden en een transf..

Toon het aanbod (7)

Vakantiehuis op Texel via VVV-Texel

t Piepelcke Historish Appartement 6 persoons - De Koog - Texel (Noord-Holland)

Ligging:  Een groot deel van Texel bestaat uit natuurgebieden en landerijen. Centraal gelegen op het eiland, tussen de landerijen, vindt u een historische boerderij met twee appartementen. Uw appartement bevindt zich in het voorhuis van de boerd..

Toon het aanbod (124)

Grand hotel Opduin

Grand Hotel Opduin Texel - De Koog (Noord-Holland)

Grand Hotel Opduin is gelegen in de Koog, midden in Nationaal Park Duinen van Texel. In een bestaande suite zijn verschillende aanpassingen gedaan. Aan een zijde een elektrisch hoog/laag bed, in de badkamer een douchecel met wegklapbare deuren e..

Toon het aanbod (1)

Landgoed de Biestheuvel

Groepsacc. Het Achterhuis - Hoogeloon (Noord-Brabant)

Groepaaccommodatie Het Achterhuis op Landgoed De Biestheuvel heeft een maximale capaciteit van 24 personen. Er zijn acht slaapkamers (vier vierpersoons kamers en vier twee persoons kamers). Elke slaapkamer heeft een eigen douche en toi..

Toon het aanbod (19)