Logo
(038) 222 3525
ElkePlek.nl - accommodaties

679 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Hotel het Zwaantje

Vakantiehuis Abbestederweg 24 - Callantsoog (Noord-Holland)

Vakantiehuis Abbestederweg 24 is een vakantiewoning geschikt voor 2 tot 5 personen. Het vakantiehuis is gezellig ingericht en heeft een woonkamer met terras op de begane grond. De woonkamer heeft een open keuken. De badkamer is ook te vinden op de be..

Toon het aanbod (13) 5

Zoet-Zout Vakantiehuisje

Bolder - Opmeer (Noord-Holland)

Bolder is een gezellig en comfortabel vakantiehuis geschikt voor 4 personen en een baby.. Bolder is gelegen in het recreatiepark West Friesland. Het ligt heerlijk in het groen met een hele diepe zonnige tuin waar u volop privacy heeft. De..

Toon het aanbod (10) 4

Buitengoed t Sikkeler

Bredevoort 6 - Ruurlo (Gelderland)

Deze mooie 4-persoons boerderijwoning ligt aan de kleine vijver met mooi uitzicht, twee terrassen en veel lichtinval. Begane GrondDe lichte woonkamer met comfortabele inrichting en vloerverwarming heeft twee tuindeuren naar de aan het water gelegen t..

Toon het aanbod (32) 4

Landgoed Moerslag

Groepsaccommodatie Landgoed Moerslag (max 21 personen) - Sint Geertruid (Limburg)

Indien je wilt te reserveren voor een groep tot 21 personen dan huur je de volgende vakantiehuizen met in het totaal 9 slaapkamers en 5 badkamers: Eijsdener Klumpje (3 pers.) Charneux L&..

Toon het aanbod (14) 21

Landhoeve De Nieuwe Erf

Hooizolder - Diessen (Noord-Brabant)

In het opkamertje van de boerderij ligt een prachtig barretje. Direct aansluitend ligt een knusse huiskamer. Uw eigen bar kent geen sluitingstijden, de barbecue in de huiskamer trekt zich niets aan van de jaargetijden: er kan het hele jaar lang gebru..

Toon het aanbod (5) 999

Park Nieuw Grapendaal

Vakantiehuisje Roggenkamp - Terwolde (Veluwe)

In Vakantiehuisje Roggenkamp houdt u echt vakantie. U zit midden in de natuur en geniet van het boeren leven. Dit Veluws vakantiehuisje geeft het gevoel als of u in Frankrijk zit. Als u uit het raam van uw Veluws vakantiehuisje kijkt, ziet u meteen d..

Toon het aanbod (8) 6

Landgoed t Borghuis

De Vuursteen - Losser (Overijssel)

In een zeer bosrijke en rustige omgeving ligt 't Borghuis tussen Losser en Oldenzaal en 7 km vanaf de Duitse grens. De groepsaccommodatie is geschikt voor 10 tot 43 personen en beschikt over een sfeervolle recreatie/eetruimte, goede keuken en sanitai..

Toon het aanbod (5) 43

Groepshotel De Tienhoeve

Tienhoeve - Hengelo (Gelderland)

Wij bieden u een onbezorgd weekendje of midweek weg, waar u in alle rust van de omgeving heerlijk kunt genieten van de natuur. Het ongedwongen leefklimaat zal u uw beslommeringen en spanningen volledig doen vergeten en de verfrissende rust bieden waa..

Toon het aanbod (1) 45

Park Nieuw Grapendaal

Studio Welpennest 2 Persoons - Terwolde (Veluwe)

Vakantie Studio Welpennest, tweepersoons, goede bedden, Ideaal voor mensen op de fiets.het is een kleine studio, maar alles is aanwezig om lekker te kunnen slapen en uw eigen maaltijd te bereiden met goede bedden en een kleine kookhoek waar een ..

Toon het aanbod (8) 2

Recreatiepark de Boshoek

Recreatiepark De Boshoek Bungalow Heuveltjes 4 personen - Voorthuizen (Gelderland)

Gaat u graag een weekje of een weekendje weg met uw gezin, bij voorkeur in Nederland? Op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe kan iedereen een huisje huren! Deze bungalows zijn geschikt voor 4 personen. In een van de speeltuinen kunnen uw kinderen z..

Toon het aanbod (42) 4

Vecht en Zo Kamperen en Meer

Vecht en Zo Bed en Breakfast Dijkmoment 2 personen - Zwolle (Overijssel)

Over camping Vecht en Zo Heeft u aan één dag Zwolle en/of het natuurschoon van het Vechtdal niet genoeg en wilt u graag langer genieten van de mooie, natuurrijke omgeving die het Vechtdal te bieden heeft? Reserveer dan één..

Toon het aanbod (5) 3

Vernooij Moonen

Vakantiehuis Berend - Grijpskerke (Zeeland)

Vakantiewoning Berend is een benedenwoning, nieuw gebouwd uit een oude stal waarin originele details behouden zijn.Het appartement beschikt over een grote patio met uitzicht over de zeeuwse weilanden en is ook ideaal voor kinderen omdat er een groot ..

Toon het aanbod (2) 4

Bungalowpark Kastelenhof

Bungalowpark Kastelenhof 4-persoons bungalow De Gelderse Toren - Ermelo (Gelderland)

Over 4 persoons bungalow De Gelderse Toren Onze 4 persoonsbungalow De Gelderse Toren is niet de nieuwste bungalow maar heeft wel openslaande deuren vanuit de woonkamer naar het overdekte terras zodat u al snel fijn buiten kunt zitten. Verder heeft de..

Toon het aanbod (23) 4

Bungalowpark Kastelenhof

4-persoons bungalow Loevestein Bungalowpark Kastelenhof - Ermelo (Gelderland)

Over 4 persoons bungalow Loevestein Onze 4 persoons bungalow Loevestein is een nieuwe bungalow met 2 slaapkamers. De slaapkamers van de bungalow beschikt over 2 bokspringbedden met dekbedden. De badkamer van de 4 persoons bungalow heeft een ligbad en..

Toon het aanbod (23) 4

Pension het Anker

Pension het Anker - Urk (Flevoland)

Co en Henk Spit runnen samen een gerieflijk pension met zeven kamers. Het Anker bevindt zich midden in het oude dorp tussen de bethelkerk en kerkje aan de zee. Gasten kijken uit op de karaktervolle ginkies (steegjes) van het oude dorp. Het pension ..

Toon het aanbod (1) 2