Logo
(038) 222 3525
Groningen

2944 Accommodaties gevonden

Zoekfilter verwijderen
Soort camping
Omvang
Ligging
Faciliteiten Recreatiepark
Aangesloten bij
Zoekfilter verwijderen

Natuurkampeerterrein - Handel (Noord-Brabant)

Zeer klein natuurkampeerterrein met basale voorzieningen: toilet, warme douche, wastafel en aanrecht met warm water.

Toon het aanbod (1) 1

Camping Het Groene Bos

Kampeerplaats - Zeewolde (Flevoland)

Er zijn 82 kampeerplaatsen beschikbaar. Deze zijn onder te verdelen tussen trekkersplaatsen, basisplaatsen en comfortplaatsen. Trekkersplaats De trekkersplaatsen zijn alleen geschikt voor tenten van maximaal 6m2. Er is geen elektra aanwezig en een ev..

Toon het aanbod (3) 2

Vakantiepark Arnhem

Veluwechalet (5 personen) - Arnhem (Gelderland)

Midden tussen de bomen of een plekje met veel zon? Je chalet is altijd gelegen op een prachtig deel van het Vakantiepark. Ruim van opzet en een tikje luxer dan de Mobilehomes. De chalets vind je in veel verschillende uitvoeringen terug op bijna alle ..

Toon het aanbod (8) 5

Kampeerterrein Harskamperdennen

Hondenterrein - Kootwijk (Gelderland)

Kampeerterrein HarskamperdennenHoutvester van 't Hoffweg 25 - 3775 KB KootwijkSfeervol, karakteristiek bos terrein, te midden van de natuur. U hoeft niet meer op zoek naar natuur, u staat er midden in. Op loop - en fietsafstand van het Kootwijker Zan..

Toon het aanbod (9) 2

Chaletrent B V

Duinchalet Roosduinen - Ameland (Friesland)

Het chalet is rustig gelezen op de camping en voorzien van een ruime eet/zitcombinatie en een open keuken. Verder zijn er twee slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet.De grote slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed met twee..

Toon het aanbod (5) 4

De Kiekduun

Trekkershut - Buren (Friesland)

Een kort verblijf op Ameland? Dan is de trekkershut een ideale accommodatie voor maximaal vier personen. Mooi ingericht, inclusief houtkachel en op loopafstand van het strand. Wanneer een chalet te luxe is en u geen zin heeft om te slepen met een ten..

Toon het aanbod (9) 4

Natuurpark t Vosseven

Vosseven 84 moseik - Stramproy (Limburg)

Geschakelde ruime 6 persoons bungalow met verdieping. Aan de rand van het park, dichtbij de parkeerplaats.

Toon het aanbod (16) 6

Friesland Campers

C-Type - 2 tot 4 personen - Dronrijp (Friesland)

De C-type campers, die allemaal in juni 2018 in de verhuur zijn genomen, zijn semi-integraal (of half-integraal) campers met twee enkele bedden in de lengterichting achterin de camper, die tot één groot, vast bed kunnen worden omgebouwd..

Toon het aanbod (9) 6

Zeelandpension Bij de Molen

Zeelandpension bij de molen - Wissenkerke (Zeeland)

Midden op Noord-Beveland ligt Wissenkerke, een voormalig landbouwdorp. Het plattelandskarakter en de rust overheersen hier. Aan de rand van het dorp staat de uit 1860 daterende molen De Onderneming waaraan Zeelandpension Bij de Molen haar naam aan he..

Toon het aanbod (1) 2

Het Nolderwoud

Bungalow 2 persoons - Zuidwolde (Drenthe)

Bungalow voor 2 personen Het verblijf heeft een ruime gezamenlijke eetkamer en een gezellige gezamenlijke zitkamer met flatscreen. U heeft de beschikking over een gezamenlijke keuken met afwasmachine en oven/magnetron. De slaapkamer is voorzien van t..

Toon het aanbod (10) 2

Sprookjescamping de Vechtstreek

Comfort vakantiehuis 6 pers. - Rheeze (Overijssel)

Dit vakantiehuis lijkt op het standaard 6 persoons vakantiehuis maar biedt net even wat meer luxe en comfort. Naast de ruimere indeling, geniet u namelijk ook van een vaatwasser en vloerverwarming in de badkamer.

Toon het aanbod (17) 6

Mooiplekkie nl groepsaccommodaties

t Veld - Eext (Drenthe)

Groepshuis 't Veld Families en vriendengroepen tot twintig personen kunnen terecht in onze Drentse groepsaccommodatie Mooiplekkie't Veld. Deze groepsaccommodatie bestaat uit vijf huisjes onder een dak. Ideaal voor groepen die naast een gezellig ..

Toon het aanbod (3) 20

Friesland Campers

H-Type - 1 tot 3 personen - Dronrijp (Friesland)

Type H (1-3 personen)De camper voor twee personen op zoek naar het sportieve, luxe reisavontuur. Deze campers semi-integraal (of half-integraal) campers zijn allemaal van 2017 en zijn de allernieuwste modellen. Door zijn compacte maatvoering, do..

Toon het aanbod (9) 3

Faralda exploitatie BV

Free Spirit Suite - Amsterdam (Noord-Holland)

The spacious Free Spirit suite is a split level and approximately 36 square meters in size. Overlooking the IJ lake and the city of Amsterdam and featuring neutral and soft colours, art, design furniture with antique parts of an ocean cruiser and cha..

Toon het aanbod (3) 2

d Olde Kamp

Vakantiehuis De Anserden - Ansen (Drenthe)

Genieten van de rust en de natuur? De Anserden is gelegen aan een goed begaanbaar zandpad in het Nationaal Park het Dwingelderveld op een unieke lokatie van waaruit u prachtige wandelingen en fietstochten kunt ondernemen en heerlijk tot rust kan kome..

Toon het aanbod (6) 4