Logo
(038) 222 3525
Camping Groningen
Selecteer uw type
Kies uw bestemming
Aankomstdatum
Vertrekdatum
 

Campings Groningen


Groningen is een ontzettend veelzijdige provincie en is perfect voor een kampeervakantie. Elke Plek heeft voor ieder budget en voorkeur een keuze aan campings. Groningen is de ideale provincie voor zij die van de natuur houden of zich juist graag willen onderdompelen in cultuur. Wil je een actieve vakantie, of juist genieten van de rust? Voor ieder wat wils. De watersporter leeft zich uit op de Waddenzee of het Lauwersmeer, de cultuurliefhebber bezoekt de historische stadjes, en de natuurliefhebber geniet van de prachtige natuurgebieden.

Camping in Groningen

Ben je op zoek naar een leuke camping in Groningen? Of je nou met je eigen tentje of caravan vakantie wilt vieren, of in een luxe trekkershut wilt overnachten, er is altijd een camping te vinden die aan jouw eisen voldoet. Een gezin met kinderen zal zich vermaken op een familiecamping, een koppel die romantiek en rust wil vindt dit op een minicamping. De vele natuurgebieden lenen zich uitstekend voor mooie wandelingen en fietstochten, en met de auto zijn de vele leuke steden makkelijk te verkennen.

Wat is er te doen in Groningen?

De hoofdstad Groningen heeft een ontzettend gezellige sfeer en er is genoeg te beleven. Groningen kent een rijke historie die je terug kan zien in historische gebouwen zoals de Martinitoren en –kerk en het Centraal Station. Maar er is ook genoeg moderne architectuur te bewonderen. Buiten Groningen stad is er ook van alles te doen. Ga terug in de tijd en bezoek een van de vele borgen die verspreid door de provincie liggen en opengesteld zijn voor het publiek. In Pieterburen kan je naar de zeehondencrèche van Lenie ’t Hart, een ontzettend leuk uitstapje voor de kinderen. Je kan natuurlijk ook met de boot vanuit Lauwersoog een dagtripje maken naar een van de Waddeneilanden.

Kamperen in Groningen begint bij Elke Plek!

Bekijk hier alle campings in Groningen