Logo
(038) 222 3525
Camping Limburg
Selecteer uw type
Kies uw bestemming
Aankomstdatum
Vertrekdatum
 

Camping Limburg


Limburg is ontzettend veelzijdig; natuur, cultuur, avontuur, lekker eten èn ontspanning. Het is de ideale provincie voor een kampeervakantie met gevarieerde uitstapjes. Er is ook keuze genoeg aan campings. Limburg heeft gezellige grote en kleine campings met zwembad en speelterreinen, luxe campings met privé-sanitair, of kampeer met je eigen tent in de natuur. Je hebt volop mogelijkheden om het bourgondische leven te ontdekken in leuke steden en je bent zelfs met een korte autorit in België of Duitsland.

Camping in Limburg

Kamperen in Limburg is leuk voor alle leeftijden. Kinderen vermaken zich in de speeltuin, het zwembadparadijs of met het animatieteam. Volwassenen kunnen terecht op de golfbaan, gaan wandelen of fietsen in de natuur van de Groote Peel of de Maasduinen, of kunnen gewoon lekker relaxen. Op Elke Plek vind je alle informatie over een groot aantal campings; vind de gegevens over de grootte van de camping en campingplek, de omgeving en verschillende faciliteiten. Kies jouw ideale camping in Limburg en geniet van de gastvrijheid, rust en de natuur.

Wat is er te doen in Limburg?

De historische stad Maastricht leent zich uitstekend voor culinaire uitstapjes. De oudste stad van Nederland staat bekend om zijn bourgondische keuken. In Heerlen ligt het Thermenmuseum met de indrukwekkende restanten van een Romeins badhuis en een grote collectie Romeinse gebruiksvoorwerpen. De tuinen van Kasteel Arcen zijn ook werkelijk prachtig en zeker een bezoek waard. Kinderen zullen zich zeker vermaken in een van de vele attractie- en avonturenparken in Limburg zoals Valdeludo in Echt en Toverland in Sevenum. De steenkolenmijn en de Romeinse catacomben in Valkenburg zijn ook erg indrukwekkend. Luxe shoppen kan in het Roermond Outletcenter. Vergeet trouwens niet het Drielandenpunt in Vaals te bezoeken.

Kamperen in Limburg begint bij Elke Plek!

Bekijk hier alle campings in Limburg