Logo
(038) 222 3525
Camping Noord-Holland
Selecteer uw type
Kies uw bestemming
Aankomstdatum
Vertrekdatum
 

Camping Noord-Holland


Met bekende badplaatsen, grote steden en een veelzijdig aanbod van campings is Noord-Holland een favoriete bestemming onder de vakantieganger. Het aanbod varieert van grote 5 sterrencampings direct aan zee tot kleinschalige natuur- en stadscampings. Vind eenvoudig de gewenste informatie op Elkeplek.nl over de ligging, uitjes in de omgeving, grootte van de camping en de kampeerplekken en faciliteiten zoals de aanwezigheid van wifi, restaurant of verhuuraccommodaties zoals strandhuisjes of bungalows.

Camping in Noord-Holland

In de zomer is Noord-Holland dé bestemming voor een vakantie aan zee. Met goed verzorgde stranden, lange kuststrook en prachtige natuur heeft de provincie genoeg te bieden voor de wandel, fiets- of watersportliefhebber. Daarnaast bieden de grote steden zoals Amsterdam en Haarlem volop mogelijkheden voor leuke daguitjes. Met een verblijf op een camping in Noord-Holland kies je voor een veelzijdige vakantie voor elk type kampeerder.

Wat is er te doen in Noord-Holland?

De natuur in dit gebied, met bijvoorbeeld Nationaal Park Zuid Kennemerland, is uniek in zijn soort en biedt volop wandel- en fietsroutes. Ook Texel behoort tot Noord-Holland en is een paradijs voor de natuurliefhebber. De boottocht naar dit eiland brengt je gelijk in vakantiestemming! Een van de meest authentieke stukjes van Nederland is ook in Noord-Holland te vinden; De Zaanse Schans, een eeuwenoude woon- werkbuurt met molens, ambachten en musea.
Verder zorgen de vele leuke badplaatsen, grote steden als Amsterdam en toeristische trekpleisters als Volendam voor een breed scala aan activiteiten die je als kampeerder kan ondernemen.

Boek je kampeerplek voor je camper, tent of caravan direct bij de bron. Kamperen in Noord-Holland begint op Elkeplek.nl!

Bekijk hier alle campings in Noord-Holland