Logo
(038) 222 3525
Camping Utrecht
Selecteer uw type
Kies uw bestemming
Aankomstdatum
Vertrekdatum
 

Bekijk hier alle campings in Utrecht

Camping Utrecht


De centraal gelegen provincie Utrecht biedt veel verschillende mogelijkheden om te kamperen op tal van leuke campings. Utrecht heeft zowel natuur, cultuur en attracties, en is daardoor een leuke bestemming voor zowel jong als oud, actievelingen en diegenen die van een rustige kampeervakantie houden. Elke Plek geeft je een overzicht van campings in Utrecht; zoek bijvoorbeeld op familiecamping of natuurcamping en krijg alle informatie over de grootte, ligging en faciliteiten.

Campings in Utrecht

Wil je lekker kamperen met je eigen tent of camper? Of wil je een luxe chalet of grote glampingtent huren? Er is altijd een camping in Utrecht die aan jouw voorkeuren voldoet. De echte natuurliefhebber kan terecht bij campings op de Heuvelrug of in het recreatiegebied van de Loosdrechtse Plassen. Hier kan men volop, wandelend of fietsend, van de wonderschone natuur genieten. Door het relatief kleine oppervlak van Utrecht kan je ook makkelijk uitstapjes maken naar naastgelegen provincies.

Wat is er te doen in Utrecht?

Paleis Soestdijk in Baarn, voormalig woning van Prinses Juliana, is tegenwoordig geopend voor het publiek. Neem een rondleiding door het paleis, wandel door de prachtige tuinen en geniet van een koninklijke High Tea. De hoofdstad Utrecht mag natuurlijk niet gemist worden met haar historische binnenstad, grachtengordel en vele gezellige restaurantjes en cafés. De Domtoren is hèt symbool van Utrecht. De hoogste kerktoren van Nederland geeft je een prachtig uitzicht over de stad en de omliggende gebieden. De kinderen zullen een bezoekje aan Ouwehands Dierenpark in Rhenen een bijzonder leuk uitje vinden. Of ga met ze naar Dierenpark Amersfoort net ten noordoosten van Utrecht.

Kamperen in Utrecht begint bij ElkePlek!