Logo
(038) 222 3525
Camping Zuid-Holland

Campings Zuid-Holland

Tijdens een kampeervakantie in Zuid-Holland hoef je je geen moment te vervelen. Deze provincie barst namelijk van de leuke steden, bezienswaardigheden en attracties voor jong en oud. Op Elke Plek heb je volop keuze aan verschillende soorten campings. Zuid-Holland heeft namelijk zowel campings aan de kust als dichtbij de grote steden. Ga je voor een gezinscamping, strandcamping, of natuurcamping? Er is voor ieder wat wils! Breng je eigen tent of caravan, of huur een luxe bungalow op de camping zelf.

Camping Zuid-Holland

Elke Plek heeft een ruim overzicht van alle campings in Zuid-Holland. Vind informatie over de grootte van de kampeerplek, de ligging, kleinschalig of juist groot en de kindvriendelijkheid. Lees ook meer over allerlei voorzieningen en de omgeving. Er is voor elke voorkeur en budget een passende camping. Zuid-Holland is een waterland, dus je bent ook altijd in de buurt van het strand, een meer of grote plas voor veel plezier op en nabij het water. Maar je kan je ook uitleven in de bossen en duinen, wandelend of met de fiets, en uitstapjes maken naar diverse grote steden.

Wat is er te doen in Zuid-Holland?

In Zuid-Holland kan je je het hele jaar door vermaken. Grote steden zoals havenstad Rotterdam, Den Haag met de regeringszetel, en de typisch Hollandse steden zoals Leiden, Delft en Gouda liggen allemaal in de buurt en lenen zich uitstekend voor een dagje winkelen en terrasjes pakken. Madurodam in Den Haag, waar je Nederland in het klein ziet, is een leuk themapark voor zowel jong als oud. In de badplaats Scheveningen kan je heerlijk uitwaaien op het strand om daarna in een strandpaviljoen op te warmen. De Ark van Noach in Dordrecht is een beleving op zich, en het gezin kan zich uren vermaken in de Space Expo in Noordwijk.

Kamperen in Zuid-Holland begint bij Elke Plek!

Bekijk hier alle campings in Zuid-Holland