Voor ondernemers

Elke Plek is ontwikkeld om recreatieondernemers een platform te bieden om hun aanbod aan een breed publiek te presenteren. Elke Plek is toegankelijk voor iedere professionele aanbieder van dag- en verblijfsrecreatie. 

Elke Plek is ontwikkeld voor en door de sector en staat onder toezicht van de branchevereniging RECRON. Maar ook niet-leden van RECRON zijn welkom om hun bedrijf en aanbod op Elke Plek aan te bieden. Elke Plek heeft de laagste boekingsfee in de markt.

Stap 1: Meld u hier aan voor Elke Plek

Stap 2: Nadat u uw bedrijf heeft aangemeld, kunt u direct uw gegevens aanleveren bij ons via een handig aanleverdocument (download Word-bestand)

Aanmelden Elke Plek

 


Acutele meldingen voor ondernemers

Voor gebruikers van Uwboeking.com software
Maakt u gebruik van Uwboeking.com software voor uw koppeling met Elke Plek? Controleer dan de prijzen op Elkeplek.nl. Deze zijn voor u ingevoerd conform uw prijslijst maar wij vragen u dat te controleren. U kunt eventuele wijzigingen doorgeven via support@uwboeking.com of via 038-466 9999. U kunt daar tevens uw eigen inlog opvragen om uw prijzen en beschikbaarheid (planbord) zelf bij te houden.


Plan tijdig uw fotoshoot in
Plan tijdig een fotograaf in voor een goede fotopresentatie. Medio mei is alles weer groen en klaar voor eenmooie nieuwe fotoreportage. Elke Plek biedt u een volledige presentatie vanaf EUR 225,-. Bestel online in de Elke Plek Webshop. U vindt daar een overzicht van alle presentatiemogelijkheden. Ook uw 360-graden foto's, 2D en 3D plattegronden en nog veel meer. Ga naar de Elke Plek Webshop.


Kleine wijzigingen doorgeven via 088 - 222 37 37
Heeft u kleine correcties/wijzigingen op uw vermelding op Elke Plek zoals kleine tekstwijzigingen, adreswijziging, extra filters of een extra foto? Bel dan met de support desk van Elke Plek op 088 - 222 37 37. Zij kunnen direct uw wijziging doorvoeren. Voor grote wijzigingen (meer tekst, meerdere foto's, extra accommodatietypes) kunt u mailen naar info@elkeplek.nl


Lever uw prijzen aan
Deze maand begint Elke Plek met de marktingcampagne. Dat betekent dat (vroeg)boekers hun slag willen slaan. Zorg dus dat u uw prijzen voor 2017 en 2018 in uw boekingssoftware heeft staan. Maakt u gebruik van UwBoeking.com (via Elke Plek), dan voeren wij de prijzen voor u graag in. Lever hier uw prijzen aan (alleen voor UwBoeking.com).


Elke Plek webshop voor ondernemers
Een goede presentatie van uw bedrijf op uw site en bij Elke Plek is van groot belang. Hiervoor biedt Elke Plek diverse producten en diensten die te vinden zijn in de Elke Plek Webshop. Zoals een fotoservice vanaf EUR 225,-. Het assortiment zal de komende maanden verder uitgebreid worden. Naar de webshop​​