Logo
(038) 222 3525

Recreatiesite ElkePlek.nl overgenomen.

 

Zwolle, 01-06-2019

ElkePlek.nl is overgenomen door Elias Marketing en Support in samenwerking met UwBoeking.com. Door de overname is het boekingsplatform inmiddels weer in de lucht. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van de site. Adverteerders zullen de komende tijd benaderd worden om de samenwerking in een nieuwe vorm door te zetten.

 

ElkePlek.nl start met een nieuw concept. Het adverteren wordt commissievrij. Adverteerders krijgen controle over eigen advertenties, beschikbaarheid en prijzen. Ook kunnen de accommodaties straks met een iCal koppeling gekoppeld worden.

 

Het uitgangspunt van ElkePlek.nl is om een platform voor en door recreatieondernemers te realiseren waarmee tegenwicht geboden kan worden aan de prijsdruk (provisie) van commerciële platformen. Wat uniek is aan ElkePlek.nl dat er een koppeling wordt gemaakt tussen verschillende vormen van dag- en verblijfsrecreatie in Nederland. ElkePlek.nl en Uwboeking.com hadden al een langdurige samenwerking. Voor de website ElkePlek.nl werd er namelijk al gebruik gemaakt van het reserveringssysteem van Uwboeking.com.

 

ElkePlek.nl neemt de komende tijd contact op met de adverteerders om de samenwerking in de nieuwe vorm door te zetten.

 

Noot voor de redactie:

Voor vragen en/of informatie kunt u contact opnemen met:

Robert Elias eigenaar ElkePlek.nl

info@elkeplek.nl, 06-53902196