Logo
(038) 222 3525

Natuur vakantiehuizen

Er zijn in vakantieland twee belangrijke trends te zien: glamping en back to basics. De eerste is vooral gericht op avontuurlijk kamperen maar dan met alle comfort. De tweede is ook avontuurlijk maar dan echt in natuur vakantiehuizen. Voor deze vorm van vakantie zijn in Nederland vele vakantiehuizen in de natuur beschikbaar. Vakantie in Nederland is immers nog steeds heel aantrekkelijk en de natuur die ons land te bieden heeft is zeer divers.

Vakantiehuizen in de natuur

Steeds meer vakantiegangers kiezen voor een vakantie in de echte natuur. Niet op een mooi aangelegd park dat voorzien is van alle faciliteiten. Nee, deze groep mensen gaat op zoek naar ongerepte natuur en wil daar verblijven. Op ElkePlek.nl vindt je daarvoor een groot aanbod vakantiehuisjes, gelegen in de bossen en ongerepte natuur. Het is soms wel even zoeken om dat plekje te vinden dat jij zoekt. Want wil je een natuurhuisje in Drenthe, een natuurhuisje op de Veluwe of een natuurhuisje in Limburg? De zoekmachine van ElkePlek.nl helpt je verder.

Verblijf in de natuur, actief in de natuur

Een verblijf in een vakantiehuis in de natuur moet natuurlijk samen gaan met een activiteit in de natuur. Om snel je buitensportbedrijf te vinden, kun je op Elkeplek.nl bij ieder verblijf via de kaart snel een overzicht vinden van het aanbod dagrecreatie. Dat kan zijn actief in de natuur maar ook mooie wandel- en fietsroutes. En voor wie meer van cultuur houdt, biedt Elke Plek je ook de musea in de buurt van je verblijf.