Logo
(038) 222 3525

Over Elke Plek

ElkePlek.nl: De leukste vakanties in Nederland.

Of U nu op zoek bent naar een vakantie in een luxe ingerichte tent aan de Noordzeekust, een gezellig bungalowpark op de Veluwe of een avontuurlijk attractiepark in Twente; Elkeplek.nl heeft het grootste aanbod van campings, bungalowparken, groepsaccommodaties in Nederland.  

Grootste aanbod
Vanaf de start zijn op Elkeplek.nl ruim 2.000 recreatiebedrijven uit geheel Nederland te vinden. Deze bedrijven bieden bij elkaar meer dan 100.000 kampeer- en verblijfsaccommodaties aan. Dat is ruim 85% van het volledige aanbod. Het aanbod is verdeeld over 6 sectoren, te weten: kampeerbedrijven, bedrijven met verhuuraccommodaties (bungalows, chalets, etc.), groepsaccommodaties, buitensportbedrijven, zwembaden, sauna & wellness en dagattractie-bedrijven.

ElkePlek .nl streeft er naar om al deze bedrijven uitgebreid te presenteren en boekbaar te maken voor de consument.

Zoek eenvoudig en snel uw favoriete plek op datum, regio, vakantieperiode en thema. ElkePlek.nl is namelijk direct gekoppeld met de boekingssystemen van de adverterende recreatiebedrijven, dus betaalt u nooit teveel!

Boeken bij de bron
Via de ElkePlek.nl kunt u uitgebreid zoeken in het aanbod. Voor de bedrijven waar een directe koppeling mee is, worden prijzen en beschikbaarheid getoond. Zodra u gaat boeken, wordt rechtstreeks de boekingspagina van het betreffende recreatiebedrijf op ElkePlek.nl getoond. Op die manier weet u zeker dat uw boeking goed terecht komt. Uw boeking en eventuele betaling worden direct gedaan bij het recreatiebedrijf waar u gaat verblijven. ElkePlek.nl noemt dat 'Boeken bij de bron'. Is er geen koppeling of heeft het bedrijf geen boekingssoftware, dan biedt ElkePlek.nl u aan om het reserveringssysteem van UwBoeking.com te gebruiken.

Gebruiksvriendelijke website
Op ElkePlek.nl kunt u eenvoudig het voor uw meest geschikte recreatiebedrijf vinden. Van ieder bedrijf krijgt u veel informatie in tekst en beeld. Wij proberen de site zo volledig mogelijk te laten zijn en investeren veel in de kwaliteit van de informatie. Mocht er toch iets zijn wat niet correct is, meld het dan. Of heeft u suggesties om de site nog beter te laten zijn, meld het dan. Samen kunnen we ElkePlek.nl beter maken! 

Laagste provisie
Wist u dat sommige online boekingssites tot wel 30% aan provisie op uw boeking aan de recreatieondernemer vragen? Met dergelijke provisies hebben veel ondernemers geen gezonde bedrijfsvoering meer, kunnen niet investeren in meer comfort voor de gasten en moeten in sommige gevallen hun bedrijf sluiten.  ElkePlek.nl wil ervoor zorgen dat ondernemers een gezond rendement kunnen draaien en daardoor kunnen blijven investeren in het product dat zij hun gasten aanbieden.

Investeren in ElkePlek.nl
Heeft u interesse om te investeren in ElkePlek.nl? U kunt altijd contact met ons opnemen. Meer informatie