Logo
(038) 222 3525

Over ElkePlek

ElkePlek.nl is een initiatief dat is ontstaan vanuit branchevereniging RECRON en wordt uitgevoerd door Recreatie Nederland BV. ElkePlek.nl heeft het grootste aanbod van dag- en vakantierecreatie in Nederland en maakt dit toegankelijk voor de consument. Daarin is ElkePlek.nl uniek.

ElkePlek.nl is opnieuw gestart in 2019. Het doel is om voor iedereen een leuke vakantie te vinden. De ambitie is om op ElkePlek.nl ook werkelijk 'elke plek' te presenteren en boekbaar te maken! De kenmerken van ElkePlek.nl zijn:

  • Grootste aanbod.
  • Boeken bij de bron.
  • Gebruiksvriendelijke website.

Grootste aanbod
Vanaf de start zijn er op Elkeplek.nl al ruim 2.000 recreatiebedrijven in heel Nederland te vinden. Deze bedrijven bieden bij elkaar meer dan 100.000 kampeer- en verblijfsaccommodaties aan. Dat is ruim 85% van het volledige aanbod. Het aanbod is verdeeld over 6 sectoren, te weten: kampeerbedrijven, bedrijven met verhuuraccommodaties (bungalows, chalets, etc.), groepsaccommodaties, buitensportbedrijven, zwembaden, sauna & wellness en dagattractie-bedrijven. ElkePlek.nl streeft er naar om al deze bedrijven uitgebreid te presenteren en boekbaar te maken voor de consument. 

Boeken bij de bron
Via de ElkePlek.nl kunt u uitgebreid zoeken in het aanbod. Voor de bedrijven waar een directe koppeling mee is, worden prijzen en beschikbaarheid getoond. Zodra u gaat boeken, wordt rechtstreeks de boekingspagina van het betreffende recreatiebedrijf op ElkePlek.nl getoond. Op die manier weet u zeker dat uw boeking goed terecht komt. Uw boeking en eventuele betaling worden direct gedaan bij het recreatiebedrijf waar je gaat verblijven. ElkePlek.nl noemt dat 'Boeken bij de bron'. Is er geen koppeling of heeft het bedrijf geen boekingssoftware, dan biedt ElkePlek.nl u aan om het reserveringssysteem van UwBoeking.com te gebruiken.

Gebruiksvriendelijke website
Op ElkePlek.nl kun je eenvoudig het voor jouw meest geschikte recreatiebedrijf vinden. Van ieder bedrijf krijg je veel informatie in tekst en beeld. Wij proberen de site zo volledig mogelijk te laten zijn en investeren veel in de kwaliteit van de informatie. Mocht er toch iets zijn wat niet correct is, Of heb je suggesties om de site nog beter te laten zijn, meld het dan. Samen kunnen we ElkePlek.nl beter maken! 

Laagste provisie
Wist u dat sommige online boekingssites tot wel 30% aan provisie op uw boeking aan de recreatieondernemer vragen? Met dergelijke provisies hebben veel ondernemers geen gezonde bedrijfsvoering meer, kunnen niet investeren in meer comfort voor de gasten en moeten in sommige gevallen hun bedrijf sluiten.  ElkePlek.nl wil ervoor zorgen dat ondernemers een gezond rendement kunnen draaien en daardoor kunnen blijven investeren in het product dat zij hun gasten aanbieden.

Investeren in ElkePlek
Heeft u interesse om te investeren in ElkePlek.nl? U kunt altijd contact met ons opnemen. Meer informatie.