Logo
(038) 222 3525

Partners van ElkePlek

ElkePlek werkt samen met verschillende bedrijven binnen en buiten de sector:

Branche:

  • Stichting Marketing Groepsaccommodaties. Voor de vermelding van de gezamenlijke groepsaccommodaties op ElkePlek is de Stichting Marketing Groepsaccommodaties in het leven geroepen. De Stichting zorgt tevens voor het toezicht op ElkePlek. Naast de vermelding van alle groepsaccommodaties op de website, is ElkePlek ook veranwoordelijk voor de gezamelijke marketing van dit deel van de sector.
  • Uwboeking.com , UwBoeking doet voor ons het reserveringsysteem en de website onderhouden. Onze website en reserveringsysteem is gekoppeld aan hun reserveringsysteem waardoor u heel makkelijk een accommodatie kunt huren/boeken. Uwboeking heeft er ook voor gezorgd dat ElkePlek weer met een frisse start de lucht in kan.

Reviews:

  • Klantenvertellen BV, het bedrijf achter Gastenvertellen.nl is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Klantenvertellen biedt naast een hoogwaardig, onafhankelijk klantbeoordelingssyteem ook ondersteuning bij het gebruik. Reviews zijn niet meer weg te denken voor ondernemers. Vooral in de recreatiesector zijn reviews van groot belang bij de marketing van de bedrijven.

Automatisering:

  • UwBoeking.com  - Online Reserveringssysteem voor de recreatiebranche. ElkePlek wordt gekoppeld aan het reserveringssysteem van UwBoeking.com en wordt op ElkePlek gratis beschikbaar gesteld voor recreatiebedrijven.