Foto´s van Grotere Caravan


Omschrijving van Grotere Caravan

Slaapkamers: 1
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: 4

Grotere caravan 4 personen

Deze zomer hebben we deze ruimere caravan in gebruik genomen !!  Even lekker er uit zonder alles mee te hoeven slepen.

Geschikt voor 2 (tot eventueel 4) personen.

Deze caravan heeft een vast twee-persoonsbed maar indien nodig kunt het zitje met twee banken en een tafel omvormen tot een extra bed. Er zit een eigen kookgelegenheid in met een 3-pits gasstel en een koelkastje. Glaswerk, bestek en servies is aanwezig. Een zitje met vier stoelen en een tafel is aanwezig in de ruime voortent.

U kunt uw slaapzak en kussen zelf mee te nemen. Of huurt u een laken- of handdoekenset extra bij de reservering. Bij het huren van de lakenset is een dekbed inbegrepen.

U maakt gebruik van het sanitair op de camping. Onze caravan is beschikbaar zolang de camping geopend is.

Camping Stochemhoeve

De Stochemhoeve is een trots initiatief van WMO Maatwerk, een stads-poldercamping gelegen aan de rand van Leiden, stad van ontdekkingen. Binnen 10 minuten fiets je naar het centrum van Leiden. Het terrein van De Stochemhoeve grenst aan park Cronesteyn waarin een waterpark en een theetuin aanwezig zijn.

Op het terrein van De Stochemhoeve staat een boerderij waarvan het voorste gedeelte, de “receptie/huiskamer”, gebruikt wordt als ruimte voor de dagbesteding, tevens recreatieruimte voor de campinggasten. Behalve gezelschapsspelletjes of een boek lezen uit onze bibliotheek, kunt u hier een heerlijke kop koffie, frisdrank, tosti of een ijsje kopen. In het achterste deel van de boerderij logeert ieder weekend en in de schoolvakantie een groep kinderen met een beperking.

Naast de boerderij heeft De Stochemhoeve een camping waar plaats is voor tent en caravan, maar waar ook een blokhut, een pipowagen en twee kampeerhutten aanwezig zijn. Tevens zijn er fietsen te huur om de omgeving te verkennen.


Ligging van Grotere Caravan