Foto´s van t Urkerbos Blokhutjes 4 Persoons


Omschrijving van t Urkerbos Blokhutjes 4 Persoons

Slaapkamers: 2
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: 4

Gezellige 4 persoons blokhut

Op de camping staan 10 blokhutten, ieder voor 4 personen. Deze 10 blokhutten staan bij elkaar op het laantje het Hazepad. Deze blokhutten zijn zeer geschikt voor kort verblijf. U kunt ’s avonds heerlijk slapen in een van de twee slaapkamers, en overdag buiten vertoeven op de veranda of er lekker op uit trekken.  In het huisje is verder aanwezig: koelkast, (standaard) servies, elektrisch kookplaatje, tafel met stoelen en een picknicktafel op de veranda. In het huisje is een Senseo koffiemachine óf een filter koffiezetter. In de hutjes zijn geen sanitaire voorzieningen. Voor de sanitaire voorzieningen kunt u terecht in het nabijgelegen sanitairgebouw. Kussens en dekbedden zijn aanwezig, maar lakens en overtrekken niet; deze kunt u eventueel erbij huren.

Voor groepen zijn deze blokhutten ook zeer geschikt.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

In de omgeving

Wanneer u er even tussenuit wilt, kunt u naar Urk. Urk is gemakkelijk te bereiken per fiets, naar het oude dorp en de haven is het circa 3 kilometer. Loop even over de haven en struin door de vele smalle straatjes en weggetjes. Bezoek de vuurtoren of loop een Ginkiestocht.  Eet een visje in een van de vele visrestaurants of bezoek een museum. Rondom Urk kunt u prachtige fietstochten maken. Zeker tijdens het Tulpenfestival. Wij beschikken over verschillende fietsroutes die u kunt rijden.


Ligging van t Urkerbos Blokhutjes 4 Persoons


Zoover score van t Urkerbos Blokhutjes 4 Persoons

Urk is een levendig en karakteristiek vissersdorp. Dat moét u eens beleven. Een voormalig eiland. Een pittoresk dorp waar nog steeds dat eilandgevoel kan worden beleefd met een wandeling door het doolhof van steegjes in de oude dorpskern, waar ieder huisje anders is. Verrassende doorkijkjes, knusse pleintjes, karakteristieke geveltekens en de vele sierlijke decoraties met ankers en scheepjes. Een gids brengt u met een stegentocht langs de mooiste plekjes. De kleine monumentale huisjes, gesitueerd in een doolhof van steegjes, lijken steun bij elkaar te zoeken. Op de traditioneel groen-witte hekjes hingen vroeger de netten te drogen, over de smalle klinkerstraatjes wapperde het wasgoed. De oude dorpskern van Urk is zonder enige planmatige opzet gebouwd. Ontdek Urk in deze wirwar van straatjes. Ontdek de geschiedenis, de bezienswaardigheden, de activiteiten, de natuur en de omgeving.


De faciliteiten van t Urkerbos Blokhutjes 4 Persoons

Soort camping

4-Sterren camping

Faciliteiten Recreatiepark

WiFi
Bar / Restaurant
Winkel/Supermarkt
Snackbar
Animatie
Speeltuin
Dierenweide
Sportvelden
Huisdieren toegestaan
Recreatieruimte
Fietsroutes
Wandelroutes
Peuterspeelbad
Zwembad
Wasserette
Trampoline

Recreatie regio

Flevoland

Aangesloten bij

ANWB
Recron / Hiswa
ACSI
ADAC
Zoover

Ligging

Aan het water
Bij een Golfbaan
Bosrijke omgeving
Bij een stad
Landelijke omgeving

Facilteiten Accommodatie

Keuken
Terras
Koffiezetapparaat