Foto´s van Glamping Tent 5 personen


Omschrijving van Glamping Tent 5 personen

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Slaapplaatsen: 5

5- persoons Glamping Tent (+2) 

Het zijn de blikvangers van de camping: de Glamping Tenten. Deze avontuurlijke accommodatie combineert het échte tentgevoel met een luxe twist! Deze variant is uniek en een must-do voor gezinnen met avontuurlijke kids. Los van de grote tent staat namelijk een XS-safaritentje waarin de kids apart van pappa en mamma kunnen slapen. Is dat niet stoer?!

De tenten liggen gezamenlijk op een veldje, vooraan op het kampeerterrein. Gezelligheid ten top dus, en lekker dicht bij de centrale faciliteiten!

 

 

Slapen doen pappa en mamma in de hoofdtent in een tweepersoonsbed (2 losse matrassen) op de ouderslaapkamer en de kids slapen op een aparte slaapkamer in een stoer stapelbed of in de aparte XS-tent. De keuze is reuze!

Al het sanitaire comfort van thuis is in deze luxe tent verwerkt. Je hebt een toilet, een ruime doucheruimte en zelfs heteluchtverwarming! En met een koelkast, magnetron, kookplaat, Senseo en waterkoker is ook de keukeninventaris goed gevuld. 

Heerlijk vertoeven op een zwoele zomeravond onder de luifel van je tent in een comfortabele ligstoel met een spannend boek of gezellig met z’n allen barbecueën. Kom maar op met die vakantie!


Ligging van Glamping Tent 5 personen