Foto´s van Bungalow Kindvriendelijk 6 personen


Omschrijving van Bungalow Kindvriendelijk 6 personen

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Slaapplaatsen: 6

Bungalow type 6B Kids Special 

Deze strak vormgegeven vrijstaande vakantiebungalow heeft een frisse, eigentijdse uitstraling en biedt je alle comfort voor een prettig verblijf. De bungalow heeft een ruime tuin met overdekt terras om de mooie vakantiedagen in door te brengen.

Deze 6B Kids Special uitvoering is gelijkvloers, geschikt voor zes personen en heeft een totaal woonoppervlakte van 90m².

De drie slaapkamers bevinden zich allemaal op de benedenverdieping. Op de eerste slaapkamer staat een tweepersoonsbed (losse matrassen), op de tweede staan twee losse bedden en de derde slaapkamer is in kinderthema uitgevoerd met twee stoere houten kinderhoogslapers. De twee badkamers zijn uitgevoerd met een inloopdouche en wastafel.

Deze Kids Special uitvoering is extra kindvriendelijk dankzij de omheinde tuin, was-droog combinatie, bolderkar en kindermeubilair. Maar dat is nog niet alles. Absoluut uniek is de toegang die je vanuit de tuin hebt tot de semi-privé speeltuin die je met slechts enkele andere bungalows deelt. Is dat niet gaaf?!


Ligging van Bungalow Kindvriendelijk 6 personen