Foto´s van Bungalow - Camping de Bosrand


Omschrijving van Bungalow - Camping de Bosrand

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Slaapplaatsen: 4

Huur een bungalow op Camping de Bosrand in Drenthe

Is kamperen in een tent of caravan niets voor u? Bij Camping de Bosrand is het ook mogelijk om een bungalow te huren. Heerlijk als u een paar dagen of een langere periode even onbekommerd wilt genieten van al het goede en mooie dat Drenthe heeft te bieden.

Onze vrijstaande stenen bungalow is comfortabel ingericht; een woonkamer, tv met digitenne, Open keuken met inventaris.  Een slaapkamer met 2 persoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer met douche en toilet. Via openslaande tuindeuren komt u op een zonnig terras met tuinmeubelen.  

Linnengoed is niet inbegrepen (ivm Corona maatregelen zult u deze zelf mee moeten nemen) Een tweepersoonsbed met tweepersoonsdekbed en 2 eenpersoonsbedden met idem dekbedden.

De Bungalow is ook uitermate geschikt voor tijdelijke bewoning in de zomer alsook in de winter.

Wilt u verse broodjes of een verzorg ontbijt in uw Bungalow dan kunnen we dat voor u regelen.

 


Ligging van Bungalow - Camping de Bosrand


Zoover score van Bungalow - Camping de Bosrand

Op de onze camping hebben wij een groot aantal mogelijkheden voor u en uw kinderen om zich te vermaken. In de directe omgeving liggen grote heidevelden en zijn er tal van prachtige wandel- en fietsroutes door het Dwingelderveld.

U kunt op de dag van aankomst na 14:00 's middags inchecken en u dient op de dag van vertrek om 10:30 uur de accommodatie te verlaten.