Foto´s van Camping de Pallegarste Comfortplaats


Omschrijving van Camping de Pallegarste Comfortplaats

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: 2

Al onze kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen. Ze zijn voorzien van een 16A-aansluiting, water toe- en afvoer, CAI en wifi is overal beschikbaar. De plaatsen zijn zeer ruim, gemiddeld 120 m2. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden middels hagen en gelegen op velden. De velden zijn voorzien van leuke speeltuinen.

Camping de Pallegarste

Camping de Pallegarste te Hardenberg (Overijssel) van de familie Schuldink biedt u een heerlijke vakantie in Overijssel voor het hele gezin. De grote visvijver met zwemgedeelte, het strandje, de speeltuin, het verwarmde zwembad én het creatieve recreatieteam geven je het gevoel dat je er echt even uit bent. Marcel, Marinke, Jennie en Berend Jan zorgen ervoor dat je je thuis voelt. Altijd in voor een praatje, een geintje of een spontane actie.

Vanaf elke kampeerplek is er zicht op een speeltuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Alles is aanwezig om kamperen comfortabel te maken. De kampeerplekken zijn afgescheiden middels hagen wat zorgt voor een beetje privacy. De grote en kleine speeltuinen, de verwarmde zwembaden en het enthousiaste recreatieteam maken de camping zeer kindvriendelijk. Daarnaast maakt het multifunctioneel sportveld, de grote visvijver met strand en de activiteiten de camping ook zeer geschikt voor oudere kinderen.

De camping is gelegen in het Vechtdal te Overijssel, tussen de toeristische plaatsen Ommen en Hardenberg. De omgeving van de camping wordt gekenmerkt door enerzijds de bossen van Beerze en Junne en anderzijds het waterrijke veengebied van de Engbertsdijksvenen. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van vele fietstochten en heerlijke wandelingen.


Ligging van Camping de Pallegarste Comfortplaats


De faciliteiten van Camping de Pallegarste Comfortplaats

Soort camping

4-Sterren camping

Omvang

max 200 plaatsen

Faciliteiten Recreatiepark

WiFi
Bar / Restaurant
Recreatieplas
Fietsroutes
Wandelroutes
Betaald

Recreatie regio

Achterhoek

Aangesloten bij

ANWB
ACSI
ADAC

Ligging

Bosrijke omgeving