Foto´s van bungalows


Omschrijving van bungalows

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: 6

Op Camping de Kleine Wolf bestaat tevens de mogelijkheid om bungalows te huren. De tien bungalows die De Kleine Wolf in de verhuur heeft, zijn gelegen op Buitenplaats de Hongerige Wolf; dit is een bungalowpark met bungalows in particulier bezit. Alle bungalows zijn vrijstaand en gelegen in het bos naast de camping. De loopafstand van de bungalows naar het centrum van de camping is variërend van 5 tot 15 minuten.

Bungalow huren
Camping de Kleine Wolf verzorgt voor een aantal van de particuliere bungalows de verhuur. Dit betekent dat de promotie, administratie, eventuele storingen en de sleutelafgifte door de camping wordt geregeld. Als een bungalow via de camping gehuurd wordt, mogen gasten gebruik maken van de faciliteiten op de camping en tevens deelnemen aan de activiteiten van het recreatieteam.

Parkeren en loopafstand bungalows
Auto’s kunnen niet naast de bungalows geparkeerd worden, maar op een centrale parkeerplaats (zie ook de plattegrond van de bungalows, boven aan de pagina) dicht bij de bungalow. De loopafstand van de bungalows naar het centrum van de camping is variërend van 5 tot 15 minuten.

Overige informatie bungalows

Onderstaande informatie is van toepassing op bungalows gelegen op buitenplaats ‘de Hongerige Wolf’:

Bungalows op buitenplaats ‘de Hongerige Wolf’ zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.
In de bungalows worden niet meer dan 6 personen toegelaten.
Alle bungalows zijn verschillend ingericht.
Linnengoed zit niet bij de bungalows inbegrepen, beddengoed wel.
Huisdieren zijn niet toegestaan in de bungalows.


Ligging van bungalows