Foto´s van Safaritent Luxe tentvilla


Omschrijving van Safaritent Luxe tentvilla

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: 6

Bent u wel kampeerder, maar niet zo ervaren in het alles-zelf-doen in het kampeerhuishouden? Of bent u juist gesteld op comfort in een rustige en natuurlijke omgeving? Bij Camping Scholtenhagen vindt u ook prachtige Villatenten voor kamperen met alle luxe onder handbereik. Het zijn comfortabele en luxueuze tenten met drie slaapkamers en eigen sanitair.

Compleet ingerichte luxe villatenten

Onze safaritenten bieden de luxe van een pension, maar dan in een eigen tent. U hoeft allen maar slaapspullen, kleding en persoonlijke verzorging mee te nemen. Wij verhuren compleet ingerichte villatenten voor een periode naar keuze. Ter oriëntatie vindt u de complete inrichting op onze plattegrond!

Super gezellige sfeer over heel de camping

Daarbij streven wij in alles maximale gastvrijheid en service na. Wij zijn trots op deze toegevoegde waarde die wij onze gasten kunnen bieden.
Onze camping staat bekend om het gevoel van thuiskomen. Deze vakantiebestemming in een rustige omgeving en sfeer wordt nog meer bijzonder in combinatie luxe kamperen. Onderga een sensatie van natuurlijke rust en comfort.


Ligging van Safaritent Luxe tentvilla