Foto´s van TipiTent


Omschrijving van TipiTent

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: N.V.T

Grenzend aan het water van de grote recreatieplas overzie je vanuit je plekje bij de TipiTenten een heel groot deel van TerSpegelt. Aan de overkant zie je mensen lopen, kinderen spelen. En toch is het op je eigen plekje heerlijk rustig. Soms hoor je de koeien uit het natuurgebied of een snaterende eend, maar da's dan ook wel alles. LekkerVakantie!

 

Ultieme natuurgevoel

Een meer dan compleet ingerichte TipiTent met privé sanitair unit en een heuse vuurplaats om te barbecueën. Laat je verwennen door het ultieme natuurgevoel op deze royale plaatsen. Bij de ingang van het natuurterrein staan deze volledig ingerichte TipiTenten. Het water van de grote recreatieplas is vanaf deze plaatsen vrij toegankelijk.

 

Mooie combi

De verhuur van de TipiTenten is goed combineerbaar met een plaats met privé sanitair op veld 78. Zo kun je genieten van een gezamenlijke vakantie, met toch voldoende privacy.

 

Dierenmanieren

Het natuurgebied op TerSpegelt ligt vlakbij de TipiTenten. Dus na het avondeten nog een ommetje maken en een bezoekje brengen aan de koeien. Er staan bankjes in het natuurgebied om even lekker uit te buiken, maar ook een vogelkijkhut voor een spectaculair overzicht over de grote recreatieplas.

Met een uitgebreide keukeninventaris (incl. magnetron en senseo), televisie en radio ben je van alle gemakken voorzien. De TipiTent is uitgerust met 1 slaapkamernis met een 2 persoonsbed en een vliering met 2 matrassen geschikt voor 2 personen. Het sofabed beneden is eventueel beschikbaar voor de 5de persoon. (4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen).


Ligging van TipiTent