Foto´s van Bosvilla voor 8 personen


Omschrijving van Bosvilla voor 8 personen

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: 8

Deze 13 Bosvilla’s zijn exclusief voor Herperduin ontworpen en gebouwd met een maximum kwaliteit van het binnenmilieu en zeer energiezuinig. Volledig gebouwd met goede duurzame materialen en een uniek wandverwarmingssysteem, dat garant staat voor behaaglijke, gezonde verwarming zonder hinderlijke luchtstromingen en stofverbranding. Deze Bosvilla’s zijn ideaal voor mensen met CARA. Daarnaast hebben alle Bosvilla’s een prachtige, verwarmde plavuizenvloer.

Het duurzame houtwerk is afgewerkt met natuurverf, olie en was. Een zonnecollector zorgt voor warm water en verwarming. Het afvalwater wordt via een rietveld gezuiverd en opnieuw gebruikt voor het spoelen van de toiletten.

Wij hebben 1 Bosvilla 8 verbouwd tot een luxe Bosvilla voor 6 personen. Deze Bosvilla is boekbaar via onze receptie. Deze sfeervolle bungalow heeft prachtige frisse kleuren, nieuw meubilair en een flatscreen in de "speelkamer" (voorheen 4e slaapkamer), . Deze nieuwe De Luxe bungalow is te boeken via onze receptie: 0486-411383. Mochten het "normale" Bosvilla 6 online zijn volgeboekt dan boekt ons systeem automatisch de Bosvilla 6 De Luxe.

Let wel! De huurprijs voor deze bungalow voor 6 personen is gelijk aan de huurprijs voor een Bosvilla 8.


Ligging van Bosvilla voor 8 personen


Zoover score van Bosvilla voor 8 personen

Omgeving

Ons vakantiepark met twee bungalowparken, Herperduin en De Bosrand, camping en groepsvilla ligt ruim verspreid in een groot natuurgebied met bossen, vennen en zandverstuivingen.