Foto´s van Bosrand Type A


Omschrijving van Bosrand Type A

Woonruimte: m2
Uitzicht:
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Slaapplaatsen: N.V.T

Veel bungalows op park de Bosrand zijn voorzien van een open haard, buitenbarbecue, magnetron, CV en verwarmde tegelvloer en een balkon. Verder hebben alle bungalows van dit type openslaande terrasdeuren of een schuifpui naar het ruime terras en zijn voorzien van voldoende terrasmeubilair. Ook zijn alle bungalows aangesloten op de centrale schotel voor de radio en TV. Ook wifi is gratis op De Bosrand.

Bosrand Type A

Bungalow voor maximaal 4 personen met 4 eenpersoonsbedden verdeeld over twee slaapkamers, één op de benedenverdieping en één op de bovenverdieping. Bovendien beschikt u over een balkonkamer, waar u al vroeg in het voorjaar kunt zonnen.

Badkamer met w.c., douche of bad (naar keuze).

We hebben 2 bungalows van het type A verbouwd tot het type A De Luxe (zonder open haard). Deze sfeervolle bungalows hebben prachtige frisse kleuren, een vaatwasser, een flatscreen op de bovenverdieping, een buiten haard en een overdekt terras. Deze nieuwe De Luxe bungalows zijn te boeken via onze receptie: 0486-411383. Mochten het "normale" type A online zijn volgeboekt dan boekt ons systeem automatisch de type A De Luxe.

De huurprijs voor deze bungalow voor 4 personen is gelijk aan de huurprijs voor een "normale" type A.


Ligging van Bosrand Type A


Zoover score van Bosrand Type A

Omgeving

Ons vakantiepark met twee bungalowparken, Herperduin en De Bosrand, camping en groepsvilla ligt ruim verspreid in een groot natuurgebied met bossen, vennen en zandverstuivingen.